America (185)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

corina, l-au suspectat de rsv dar nu e ca am facut testul, are wheezing si e pe aerosoli cu nebulizerul. inca nu-i chiar bine dar nu mai face febra. azi mergem iar la dr, mi-e frica sa nu faca pneumonie.
polux, contractul sotului e pe durata nelimitata, insa a primit o oferta buna de lucru in oklahoma (stiu, fetelro, acum zambeti toate) si ne sacrificam. am trimis ieri o oferta pt o casa, au pana maine sa ne raspunda.
ramona, aveau niste reviewuri proaste apartamentele alea de care-ti spusesem de mama-mama...
ce frumosi copii (raluca, francesca, aidan, copilasii lui liris), dar mai ales destepti. philip are si el 5 ani jumate si nu citeste dar incerc sa nu disper, stiu ca pana la urma va invata.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Mi-am amintit ca nu-mi place sa dau date personale despre mine.
Ups

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Eu inca sunt cu spatele in pioneze.
Chiropractorul din vecini are un loc liber abia dupa sarbatori.
Stiti ca menonitii vad prima data chiropractorul cand au o pb de sanatate?
E f greu sa gasesti un loc liber la chiropractor din cauza lor.
Acum e si iarna, nu au de lucru afara, stau toata ziua in cabinetul chiropractorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, felicitari pentru Eric. Sa o tina tot asa! Nu stiu despre ce scrisoare vorbesc fetele, dar ma intorc eu cand am timp sa o citesc.
Anamaria, la multi ani lui Alex! Sa il sarbatoriti cu fun mult.
Mi-ai amintit de scrisul copiilor. Azi familionul pleca la ziua unei fetite. Eu cica ramasei acasa sa invat. Si vedeti ce invat ... ma rog. Si rugai copii sa scrie si ei: unul La multi ani, celalalt Happy Birthday si sa deseneze ceva pe cardul ala. Le trasei cate doua linii ca sa se incadreze cu literele in spatiul ala. Eva facu niste litere de ar fi trebuit in cadoul ala sa atasez si lupa ca sa poata citi fetita aia urarea, iar Luca ... o litera pana in tavan, alta cat un puricel. E durere cu el la scris. Pune-l sa faca matematica, sa iti citeasca, dar nu il teroriza cu scrisul.
Miere, ce noroc pe voi! Grozav! Sa il stapaniti sanatosi. Despre voluntariat, ai dreptate. Cat am fost pe H4, timp de doi ani am facut voluntariat pentru Crucea Rosie, Biblioteca si un salon de cosmetica.
Philip, felicitari pentru dintisor si sanatate multa. Sa se faca repede bine.
Liris, ai niste copii tare frumosi.
Evei i-a placut tare mult chestia aia de topait. Cred ca de acolo si-a facut picioarele frumoase.
V-am zis ca l-am dus pe Luca la gimnastica? Eh, acum ne terorizeaza cu antrenamentul. Cand nici nu te astepti, fiind liniste in casa, auzi cate un buuuuum. Luca sta in maini la cate o usa. Cica asa i-a spus antrenorul sa stea in maini cu picioarele sprijinite de perete sau usa.
Eva acum ne cere sa o ducem si pe ea la un sport. Si ma gandii sa o fac balerina . Asa ca aseara ma dusei in spatele casei unde avem un complex comercial si printre altele este si o sala de dans cu balet si tot tacamul. Joi are prima sedinta.
Blackpanterro, mi-am luat Mac. Sunt tare incantata de el. Ai idee cum pot insera emoticoanele? Ca vad ca mi le baga la sfarsitul mesajului, nicidecum unde as dori eu.
Ruxij, ce reclama va face baiatul!!! Ce museum of science, fun-ul fu la filmul ala PG13.
Sanzi, lasa ca e bine unde sta David. O sa progreseze el in timp.
Tu lucrezi cu el in fiecare zi? El e in clasa intai, nu?
Luca are in fiecare luni test din 8 phonograme si 8 cuvinte care trebuie sa le citeasca si apoi spelluiasca. La primul test a facut 6 din 8. La al doilea test i-am trimis e-mail inv. sa imi trimita programa sa vad ce li se cere pana la sf. anului de kindergarten.
Asa ca acum lucrez cu el de fiecare data cand are test. La al doilea a facut 8 din 8. La al treilea cica a inghetat cand a ajuns la litera h. Pur si simplu nu a zis nimic. Si de nu ar fi stiut-o.
Vad ca isi da drumul la citit cuvinte din 3-4 litere. Inv. spunea ca pana la sf. semestrului ar cam trebui sa stie sa citeasca. Om trai si om vedea.
Ma duc sa ma invat ceva.
Sa aveti un we fain.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hilde, ma facui curioasa

Polux, David citeste pe orice pune mana...aduce si carti de la scoala, si ce mai avem noi prin casa, enciclopedii...tot ce prinde...nu citeste neaparat pe un anume nivel...A fost cu Junnie B. acum e cu Diary of a Whipy Kid (asa se scrie?)...si mai era o serie...am uitat cum se numeste...ceva cu clasa 1...

Ciuf, Luca e foarte ambitios, bravo!!! E sportiv!!! Nu mai mai vazut poze de mult cu copilasii tai...si imi e dor de ochii Evei
David are o lista de cuvinte de 10 pe sapt, dar nu am timp sa le scriem decat maxim de 3 ori pana sa le dea dictare...Si de obicei cand i le dictez eu, le scrie corect.....si apoi vad ca a mancat cate o litera sau le inverseaza...cred ca e mai degraba dyslexie...sau graba...sau neatentie...nu stiu...ca asa...la citit, e avansat Vad ca fac foarte multa matematica in programul special in care a intrat, plus matematica de la Imax...si matematica ne ocupa mult timp...sa apucam sa terminam temele...

Andreea, sanatate multa lui Nicholas!!! Uf...mititelul...si dinti si raceala...Si succes cu oferta la casa!!!

Ramona, m-am amuzat tare cu pasiunea Anei pentru masinute...si eu am fost tot cam asa......nu mi-au placut nici papusile, nici fustele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ciuf, am fost prin Colorado saptamana asta. Mi-a placut tare mult zona, mi-a intrat frigul in pantaloni de mi-au inghetat toate alea, dar foarte fain. Erau vreo -20C.
Scumpe si casele, McDonalds cica si-a inchis cateva restaurante ca nu mergeau cum trebuie. Ca lumea a adoptat stilul sanatos de viata.
Frumos, dar stau cu fundul in pioneze sa vad daca imi dau astia slujba. Suntem cam descumpaniti noi, am zis ca daca nu ne gasim nimic, ne ducem in Ro sa muncim pamantul la socri. Of! Ca la McDonalds eu nu ma duc:-)
Emoticoanele ti le pun la sfarsit, dar eu sterg spatiile goale, ca sa arate cat de cat. E fain Mac-ul, ai scapat de virusi.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Josephine, unde ati fost in CO? Mi-ar fi placut sa ne intalnim.
Intr-adevar, saptamana asta a fost un ger de nedescris. Ce nu am trait in 8 ani de America. Dar azi e atat de frumos, aproape s-a dus toata zapada. Ce job cautati?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am fost in Boulder/Broomfield. Am stat (doar eu) o seara; luni spre marti. Cred ca am prins mama gerului, daca spui ca nu a mai fost asa de multa vreme.
Eu caut o slujba de inginerie. Sanatosi sa fim, ca se rezolva pana la urma toate.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Josephine, bafta!! Ce job astepti? Sper din tot sufletul sa il obtii, orice ar fi, ca piata e asa nasoala....
Hilde, nu poti sa reformulezi ce ai scris, fara date personale? Oricum, sa stii ca nu e mare branza cu datele alea, atata vreme cat nu-ti dai SSN, ce poa' sa iti faca cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am scris in acelas timp! Bafta!!

Mergi la inceput