America (185)
Raspunsuri - Pagina 2
josefine spune:
Am citit un banc foarte funny:
Jose and Carlos are beggars. They beg in different areas of town. Carlos begs for the same amount of time as Jose, but only collects about $8.00 or $9.00 a day. Jose bring home a suitcase full of ten dollar bills every day, he drives a Mercedes, lives in a mortgage-free house, and has a lot of money to spend. "Hey, amigo," Carlos says to Jose, "I work just as long and hard as you do, so how come you bring home a suitcase full of ten dollar bills every day? Jose says, "Look at your sign, what does it say?" Carlo's sign reads; "I have no work, a wife and six kids to support." "What's wrong with that?" Carlos asks him. "No wonder you only get $8.00 or $9.00 a day!" Carlo's says, "Alright, what does your sign say?" It reads, "I only need another ten dollars to get back to Mexico."
Miere, norocosilor. Bravo voua, sa o tineti asa tot timpul!
www.razvanphotography.com
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui josefine Revin, mai exact anul asta a facut 802,125; plus niste bonusuri, printre care unul de vreo 300k. Ar trebui sa fie f. suparat asta al vostru. www.razvanphotography.com |
e insurat????
Miere, super!!!! Vreau si io sa castig ceva!!!
Ruxij, tre sa ma mut si eu acolo, ceva case de vanzare pe strada voastra???
ruxij spune:
Josefine, sunteti mai tari :)) Dar in ziar nu se da decat salariul de baza, nu si bonusurile sau salarii de vara sau stiu eu ce. Asa ca de fapt eu nu stiu cat a facut a noastra exact. La voi nu se publica salariile?
josefine spune:
Nu am auzit sa fie publicate. Salariul presedintelui si a antrenorului le discuta reporterii la teve. Cred ca sunt mai stricti cu publicarea salariilor, dar as fi curioasa.
www.razvanphotography.com
philip spune:
desi bolnavior si vai de el, i-as iesit si lui N primul dintisor.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
corinadana spune:
De ce bolnavior?? sanatate multa!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
polux spune:
Ramona sarut mana de raspuns. Poti sa-mi spui de unde ai luat talking globe please. Eu ma uit pe net de cateva saptamani si nu stiu ce sa aleg. Mi-ar fi placut un store ceva unde sa vad si cum merg ele...
Ruxi mama ce discriminare salariala pe la voi. La noi e clar...lanes si steps. Doar startul difera un pic de experienta si vechime. Dar apoi e clar, o juma de step in spring, si trecut pe alta grila de salar in fall.
Josephina wow ce salarii. Intreb si eu ca sinzi...e insurat maica prezidul vostru?
Andreea sanatate puiul mic. V-ati gasit casa pana la urma? Si unde va mutati? S-a terminat contractul sotului si va mutati in alta parte?
Miere mai dar cu noroc decembrie...sa o tineti tot asa.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4