America (185)
Raspunsuri - Pagina 18
freedelia spune:
Fetelor din State, mai ales cele din CA, am si io o intrebare pentru voi. Care sunt regulile pentru car seat pentru un copil de aproape 6 ani?
Socrul meu a avut o urgenta medicala si Sotul cu John se duc asa, pe nepregatite sa il viziteze, pleaca in cateva zile. Si habar nu am care e treaba -- aici John nu mai este in car seat, nici macar in booster, dar in State cum e treaba? Ultima oara am fost acum mai mult de un an si era inca in car seat, o fi nevoie sa care catamai car-seat-ul dupa el si de data asta?
Mersi si sarbatori fericite!
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
corinadana spune:
Raluca numai punea incuietoarea aia de pe usa, iesea si tragea usa dupa ea, ha ha. Dar noi avem doar la bai ce zici tu acolo Miere ca ce sens are sa te incui in dormitor? sau are?!
Mai avem si noi doua zile de scoala. Ieri am avut party la firma si am luat o si pe Ralu si pe bebe. Bucurie mare ca a sarit peste o zi de scoala. Azi i am scris o minciunica acolo teacher ului, ce mama mai sunt si eu...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Corina, noi avem usi cu incuietoare la toate camerele.
Tu unde lucrezi? Ce faci cu Francesca cand mergi la servici? sau esti in concediu? imi scapa ceva, scuze dc ai mai spus.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
corinadana spune:
Miere eu sunt apartment manager (eu fac actaraia si sotul restul - menegiuim 111 ap.), marele avantaj ca sunt acasa si fac si niste banuti. Pot sta cu Francesca, biroul este la parterul cladirii in care locuim.
In tara am facut ISE ul, aici am luat clase de conta. Astept sa creasca Francesca un pic si poate intr o zi voi fi din nou in field.
Cum se mai simte puiul?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
freedelia, pana la 8 ani macar in booster, eu asa stiu.
fetelor, m-ati coplesit, multumim.
adriana, probabil zici ca-s neam de traista, dar n-am apucat sa vad pozele voastre si m incurc daca dau in urma, please, mai pune o data linkul.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
blackpanterro spune:
Andreea, no worries, nu zic ca esti neam de traista :)), hai pe Facebook ca acolo pun tot :), alte poze nu am mai pus decat una cu Aidan si mosul autentic :)
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/AidanAndSanta?authkey=Gv1sRgCOWt06rBqsyeqQE#5414775397993073298
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Delia, la fel zic si eu indiferent de lege, la 6 ani ar trebui sa fie in booster ca sunt inca mici si ii gatuie centura.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ruxij spune:
Pana la 8 ani in booster seat. Noi am renuntat la 7 ani insa, fi-miu arata cam de 9, i.e. e suficient de inalt.
miereamara spune:
Aidan are Hand, foot and mouth disease and ear infection.
2 in 1, mai mult ca sigur luate de la cresa.
Azi noapte a facut 101 temperatura, dar e f vioi, mananca bine in ciuda faptului ca are bubite in gura.
L-a muscat pe doctor de deget:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
LucasMom spune:
oof Miere, chiar asa din primele ore au sarit virusii pe el! macar bine ca nu sufera; daca mananca, inseamna ca bubitele din gura nu-l dor sau nu-i creeaza disconfort. a primit antibiotic pt infectia la ureche?
Habar nu aveam ce disease e HFMD, dar zice ca cine a fost infectat poate sa transmita virusul si saptamani dupa ce au disparut semnele de boala.