America (185)
Raspunsuri - Pagina 19
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Ce politie, eu as sparge usa. Cu toporul dc e nevoie Noua ni s-a intamplat, a inchis blocat fi-miu usa si s-a blocat inauntru, am stricat clanta/broasca whatever. N-a fost nevoie de topor |
Nu stiu despre ce usi vorbeste Miere ... noi avem l dormitoare usa din aia care se incuie pe interior daca apesi pe un buton aflat in mijlocul knob-ului ... si ni s-a intamplat si nou sa apese Alex (2.5 ani) si sa se incuie inauntru ... a durat 30 min sa il ghidonam de afara, calm si cu voce prietenoasa, sa vina la usa si sa roteasca de knob ca sa se descuie ...groaznic. De atunci am pus un fel de aparatori care blocheaza butounul ala, astfel incat nu mai poate sa apese pe el. Le avem si acum, desi poate ca acum nu mai e asa de periculos ca e mai mare.
buflea spune:
Miere, nici eu nu stiam de boala asta ..sanatate multa, cam repede l-au atacat virusii, dragul de el.
Oricum nu e grav, cu antibiotic se rezolva, doar ca trebuie iar sa-l arunci acolo in colcaiala aia de virusi.
philip spune:
miere, eu stiu de virusache asta. multa sanatate lui aidan, sa stii ca asa va fi o perioada cu cresa, nu vreau sa te sperii, insa e normal sa se imbolnaveasca. bie ca ai multe zile libere de la serviciu, asa vei putea sa mai stai acasa cu el.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
miereamara spune:
Buflea si noi la fel avem usile,ca ale tale, dar vezi tu, s-a blocat singura, fara sa apese nimeni pe buton, noi eram in living room.
Copilul e f vioi, nu pare sa-l deranjeze prea mult.
Pt ear infection mi-a dat amoxacilina.
Pai normal ca au sarit virusii pe el, Aidan linge tot ce prinde, uite ocupatia principala:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4193036910/
Duminica am mers la Mall, la locul ala de joaca si a venit in dinti cu un servetel folosit, il pescuise din geanta unei doamne, eu am vazut scena, dar am ajuns tarziu la fata locului:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
philip spune:
lol, irina, poza asta e buna de afis, "nu faceti ca el". hahaha.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ruxij spune:
Miere, imi pare rau de virusi, dar cum au zis fetele, brace yourself ca e doar inceputul. Primul an la cresa e mucios si virusat continuu. Dupa aia cam gata.
Am si eu un motiv de bucurie. Tocmai am venit de la sustinerea tezei, am graduat primul doctor! E un pas important:) Da' nu prea am cu cine sarbatori deocamdata, asa ca imi ramane sa ma laud si eu aci:)
Carmenbr spune:
Ruxi .
Miere, sanatate multa lui Aidan. Noi vreo 2 ani am cam tras-o. Abia in al treilea an pot sa zic ca s-au rarit imbolnavirile. Dar vestea buna e ca trec.
alintaroma spune:
Ruxij, Bravo!!! si felicitari !
Miere sanatate multa lui Aidan . Cam asa e la virsta asta ... Bianca a cules de la playground tot pe la virsta asta, un lolipop desfacut, folosit si plin de praf si pina sa reactionez l-a si bagat in gura am crezut ca mor de nervi, si culegea chistocuri de tigara din parc (eram in ro la vremea aia) si , si le indesa in diaper , i-am scos apoi si pietricele din gura si odata un surub ... sa mai zic ?
miereamara spune:
Lia felicitari si la mai multe!
Ce tema a avut disertatia?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator