America (185)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, felicitari pt award
multumim fetelor de complimente.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vorbii cu principala, zise ca scrisoarea se trimite automat, da' e mai mult pt. altii, nu pt Matthew, noi n-avem de ce sa ne facem problemem. Cica e pt. aia care nu ii trimit pe copii la scoala asa din iresponsabilitate, da' ea nu poate sa faca oficial discriminari ca io lucrez in locul X si alalaltu' la gas station. Cica dc. avem de gand sa ne plimbam pe coclauri mai mult de 1 sapt., ei pot sa dezinroleze copilul si apoi sa il inroleze din nou si atunci nu apare absent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea, sunteti niste frumosi! Ce mult seamana Philip cu tine!

Aidan are o raceala/viroza. Prima din viata lui. Azi noapte nu prea a dormit, a plans in continuu 3 ore, cred ca ii iese si un canin. Nas curgator, tuseste un pic, dar e vioi, sper sa ramana in stadiul asta. Ma intreb dc o fi cules ceva de la daycare in ziua in care l-am lasat un pic. Ca si cand nu ma simteam destul de vinovata

Voi aveti usi din acelea care se incuie pe dinauntru (ma refer la cele de interior)? Mare grija, azi mi s-a blocat usa de la dormitor, mare noroc ca nu era copilul in interior, pur si simplu s-a blocat, a trebuit sa chem maintenance sa o deschida, dar a durat vreo ora, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat dc ar fi fost ora de somn si Aidan in camera singur.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

miere daca se intimpla sa fie copilul inauntru, cheama politia, vin in 2 min ptr copii sub 3 ani. Am o prietena careia i s-a intimplat. O ora la un copil asa mic e prea mult
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce politie, eu as sparge usa. Cu toporul dc e nevoie Noua ni s-a intamplat, a inchis blocat fi-miu usa si s-a blocat inauntru, am stricat clanta/broasca whatever. N-a fost nevoie de topor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Philip: am vazut pozelele si citeva video. super fain copil ai! daca era al meu era intr-un colt facind cu totul altceva. asta fiindca nu merge la preschool e mai salbatic.

vroiam sa imi dai mai multe informatii despre aspiratorul care zici ca ti l-a dat. ce marca e. cum functioneaza? eu am batista bebelusului luata din Ro mi s-a parut eficienta.dar daca exista alternativa mai buna ...

fetelor, eu cred ca baiatul meu re viermi intestinali. e palid, nu maninca, se scarpina la fundulet, duminica mi-a vomat, are diaree, il doare burta. cam multe semne comune pt viermi.

sunt multe remedii pt viermi intestinali pe internet. ma duc azi la store sa caut ceva. daca ati folosit ceva de aici eficient va rog sa mi ziceti. usturoi cam greu sa ii dau. seminte de pumpkin ar fi alta recomandare. ma duc sa cumpar din astea ca ii plac.

ma gindeam la un sirop ca medicament tip sirop imi ia. pastile nu. oare la ce virsta or invata sa ia pastile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ii dadeai un picior la usa Miere daca era copilul acolo de nu ti venea nici tie sa crezi apoi. Sau, daca mai ai nervi bagi surubelnita intre usa si rama si deschizi usa. Sanatate lui Aidan!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Cenia, cauta ulei de dovleac, e mai usor de pacalit cupilul:), pune-l in mancare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mi-au lasat cei de la office o cheie, ca un fel de carlig, cu care se poate deschide usa pe afara.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, tare dragut Philip la serbare cu buba cu tot! :)

Irina, sanatate lui Aidan! Si noi am patit asa cu usa, s-a incuiat Aidan in baie anul trecut si nu mai stia cum sa invarta inapoi, norocul nostru e ca pe dinafara iala are o dunga in care intra perfect surubelnita sau o moneda, probabil pt cazuri din astea, si am descuiat ca altfel muream incet pana veneau aia de la firma sa deschida ca nu puteam sa sparg usa la baia aia ca e mica, de serviciu, si mai mult ca sigur ca il raneam pe Aidan.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput