America (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ha ha pai clasa e oferita aproape in fiecare zi asa ca intra la absente gramada.

Ralu a lipsit 3 zile pana acum dar deja i am anuntat ca mai bagam 10. Ne a zis doar sa luam temele de la teacher inainte de plecare.

Ramona nu ar trebui sa se joace cu ele scrise, doar o sa l zapacesti si nu o sa aibe dexteritate in a le zice...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina, cred ca pina se apropie concursul le face in felul asta. Intii trebuie sa invat sa le pronunt si iti dai seama cite ore de practice sint. Le face el asa si apoi il testez sa vedem cum se descurca.
Cum ziceam, el se intimideaza cind sint crowds, asa ca nu stiu ce mare lucru va face. Ultima data cind a fost la concursul pe scoala a gresit la un cuvint usor. Cred ca le zice repede numai sa scape. Macar e good practice si mai invatam cu totii una-alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Philip a avut aseara prima serbare de Craciun din viata lui. Am mai jos poze si niste filmulete, nu va speriati de fata lui, luni a fost la sanius si si-a julit-o de gheata.
Nicholas e mai bine, ieri l-am dus la alt dr, mi-as spus ca aserolosii sunt frectie pt el, asta dupa ce i-a facut un tratament acolo si l-a ascultat la plamani inainite si dupa, insa am plecat acasa cu o masina de aspirat mucii, functioneaza super, azi-noapte n-a tusit deloc.
Ramona, bafta lui Alex.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Ce bine-i sta lui Philip imbracat festiv!
Bine ca nu mai tuseste Nicholas, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, bafta multa lui Alexandru.

Corina, misto trucuri. Se vede ca ati trecut pe acolo. Ce fac frumoasele tale?

Ruxyj, bafta azi la scoala la intalnirea cu directoarea.
Mai voi m-ati speriat, auzi dat in judecata pentru absente . Pai 9 sunt multe? Wow…astia nu au fost la scoala in Ro….

Andreea, bine ca e Nicholas mai bine. Pe noi ne-au ajutat tare mult aerosolii. Dar e adevarat ca si Eric sulfa nasul iar eu folosesc dispozitivul ala de spalat nasul de muci. Cand era mic foloseam batista bebelusului si era bine si cu aia. Il vad si pe Phillip de acasa. Sunt sigura ca a fost frumos.

Ieri am avut si noi award ceremony. Eric a luat award for math.
A fost tare funny ca au fost copii care au luat award si pentru legat sirete!

Mergi la inceput

Ha, ha, Carmen! Eric a luat awardul important. Felicitari! Lasa sa se bucure ceilalti de awardul pentru sireturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Corina, cred ca pina se apropie concursul le face in felul asta. Intii trebuie sa invat sa le pronunt si iti dai seama cite ore de practice sint. Le face el asa si apoi il testez sa vedem cum se descurca.
Cum ziceam, el se intimideaza cind sint crowds, asa ca nu stiu ce mare lucru va face. Ultima data cind a fost la concursul pe scoala a gresit la un cuvint usor. Cred ca le zice repede numai sa scape. Macar e good practice si mai invatam cu totii una-alta.

Lume multa, oameni putini

De aia ti am zis sa l inveti sa scrie pe mana ca NU are timp sa se uite la audienta. La primul spelling si Raluca a patit cum zici si am vazut o ca i pierduta...

Felicitari Eric!!! lasa ca i bun scaiul nu tr neaparat sireturi Carmen cea mica creste creste si i la fel de bunuta, e papusa vie a Ralucai iar cea mare cu scoala, vineri are concert la scoala cu orchestra si este orchestra unei middle school invitata sa cante impreuna si cei mici au emotii.

Andreea o papusa de baiat cu nas in vant si gropite in obrajiori
.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip - e un scump!
carmenbr- felicitari! ce baiat istet ai
legat sireturi e bun si ala, sunt o gramada, care nu stiu, sa se lege la sireturi

buflea - fetelor le place jocul,aranjezi cum vrei tu sotrunul, bati din palme, canti , dansezi..... cea mica e foarte incantata...

Mergi la inceput

Si uite asa s-a inventat velcro.

Corina, o sa-l invat musai tehnica aia pentru cind le repetam asa. Multumesc. Dar prima data il pun sa le faca singur la computer pina le deprinde cit de cit. Ca-s tare multe si grele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eh, stai linistita Carmen, ca nu te dau in judecata pt 9 absente, doar te haraseaza nitel. Nu vor ei sa te "incurajeze", mai ales p'astia care se plimba in jurul lumii Bravo lui Eric, felicitari pt award!!

Mergi la inceput