America (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

eu le-am mai luat la fete Hopscotch Twister - s-au jucat in seara asta si si-au consumat energia ,capritele mele

Hmmm ..m-am uitat pe net, suna foarte interesant. E ca un fel de sotron ? Cum se joaca jocul asta ?
Ah ! Si de ce sunt numai fetitze pe coperta ? Merge si la baieti ?

In alta ordine de idei - azi m-am teleghidat intr-un magazin de jucarii - stiti cum ? asa ca un drug addict - imi spuneam in gand "nu mai cheltui bani, nu cumpar nimic, nu ar trebui sa intru aici" si corpul nu ma asculta . M-am trezit din ameteala la casa, in timp ce plateam urmatoarele :

- un proiector pe pereti - pt Alex
- un puzzel - pt Flavia
- o rama de poze de argint, mare - in care o sa pun o poza a copiilor - pt soacra
- o fantana din aia cu apa, bibelou - nu stiu pentru cine dar avea o cutie atat de frumoasa ca m-am gandit ca o marit eu repede
- o plansa magnetica de sah si table - pt barbat - problema este ca daca ii place va trebui sa joc cu el

Acum, in stilul meu carcateristic - am revenit la realitate si imi pare rau ca am cumparat atatea - indefinitiv aveam jucarii pt copii. Dar duminica am un nou Birthday Party asa ca o sa le dau cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Annie e bine cum zici. Mai adauga persoana I.

Lia, si fiu meu e EXACT la fel. Youtube pe Ipod, liste de muzica pe computer, dsi sau psp, prezentari in powerpoint (si eu tot acolo le fac), se joaca cu software IKEA de cind am design eu bucataria sau cu software lego (i-am zis ca daca construieste pe lego site, eu fac liste de piese i le pun in cutie etc), sau cu poze le aranjeaza le pune background pe dsi si pe psp, le tot schimba etc. E inebunit dupa apps pe ipod si se uita dupa toate showurile free sa ma intrebe daca sa download.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Frati de cruce:) Da' ce e ala apps, ca Marcu' e nitel mai avansat. Fi-miu abia acum vrea iPOD, inca se chinuie cu tot felul de mp3 players:)

Mergi la inceput

Lia:
http://www.apple.com/iphone/apps-for-iphone/

cica deja au ajuns la 50,000 de apps.

Unde e ipodul tau si ce faci cu el, bati cuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai n-am ipod. si nici iphone.

Mergi la inceput

Pai nu zisei ca l-ai luat lu spouse-ul si nu l-a vrut? aaa l-ai dat inapoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

- o rama de poze de argint, mare - in care o sa pun o poza a copiilor - pt soacra

De ce nu i-ai luat vreo douaj de perne $3.95 in sale la Target...that should keep her busy (parca soacra ta era cea care favored fluffing the pillows all day long, right?) Saru-mina doamna (daca citeste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada. Hai ca-ti spun eu. Ruxij a cumparat iPod si l-a dat tatalui ei sa asculte muzica (asa a crezut ea). Omul i-a multumit foarte incintat pentru cadou! Deci fuse si se duse...

Mergi la inceput

aia era pe bune??? hahaha...ca'n filme lia esti mortala mei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am nevoie si eu de ajutor. Corina, stiu ca tu ai experienta cu spelling bee. A venit Alexandru cu o lista de sute de cuvinte, jumate din ele nu le pot pronunta si sint destule care nu stiu ce inseamna.
De unde ne apucam? Cum e mai bine sa le abordam? Ma gindesc ca intii sa ne lamurim ce inseamna fiecare si sa caut pe internet pronuntia corecta. Help!

Mergi la inceput