America (185)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea ce frumos ai zis de copilasi.. si eu abia astept sa se manifeste Andra.. de luminite pana acum e tare incantata.. abia astept sa facem si bradul..
Adriana ce bradut grasunel si frumos! si pustiul si mai si!

de cadouri nici eu habar nu am pt sot.. dar mai vad..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ruxi, Andrada, Ramona...please dati si voi o poza ceva la talking globes. Eu optam ptr acesta, dar sunt deschisa inca la sugestii.
http://www.worldglobes.com/educational-globes/interactive/leapfrogregexplorersmartglobe.cfm

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mihuta, interesant:)

Anamaria, misto ciorapii, si eu mi-am luat unii in model demask si altii in dungi roz cu negru ptr revelion.
Tot e ceva ca se gasesc rochii, pina acu un an dadeai cu tunul ptr o rochie decenta.
Sau nu ma uitam eu ca nu eram girly pe vremea aia,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Imi pare rau, nu mai tin minte de globul ala, nu am poze, i l-au luat acum doi ani, dar nu mi se pare o idee prea interesanta. S-a jucat putin cu el, dar e cam plicti. E pt. copii ceva mai mari, zic eu. Ce ii intere pe ei la 5 ani de capitala Africii de Sud?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nici eu n-am poza, dar era un glob cu un creion parca de la Costco.

La vremea aia s-a jucat ore in sir cu o chestie cu volan de la walmart avea un ecran amarit si o harta ca un GPS costa 9 dolari. Vreo 2 ani a fost una dintre favorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ah, d'aia cu volan a avut si fi-miuuu! Da' de pe la un an, ca era fascinat de volane si masini:) Si acum il are. S-a jucat multi ANI cu ala si chiar asa mare, ii mai venea sa mai invarte din volan din cand in cand. Acum eu ma gandesc serios sa ii arunc/dau/vand toate jucariile, ca nu se mai joaca. Tot ce face e sa faca prezentari in powerpoint (parca va mai zisei), sa asculte muzica pe youtube si sa copieze versurile in Word, sa schimbe wallpaperul si screensaverul la laptop de 10 ori pe zi si alte chestii d'astea care nu tin de jucarii. Nu'sh de ce mi-a cerut zero gravity laser aia si mindflex, sa il vad cat s-o juca cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Globul nostru nu-i atit de sofisticat. M-am gindit ca Ana-i mica si astea sint prea complicate.
Alexandru a avut din care zise Andrada, cu pix si s-a stricat repede. Nici nu mai stiu exact care era modelul, ca-i mult de cind l-am aruncat.
Asta de care zic era redus si m-am gindit ca-i mai degraba interesant sa-i stimuleze un pic imaginatia, curiozitatea. Vedem noi cit o sa-i placa. Avem unele jucarii de genul asta cu litere si cu cuvinte, altul cu adunari si cu scaderi si vad ca isi aminteste de ele citeodata, dar e drept ca nu-s printre favorite.
Volan din ala a avut si Alexandru cind era mic-mic, dar el parca n-a fost mare amator, nici n-am tinut mult jucaria aia. La NY ne scapam repede de jucariile care n-aveau succes, n-aveam de ales din motive de lipsa de spatiu.
Alexandru se joaca destul de mult cu Legos. In rest tot computerul e favorit, nici Wii n-are mare succes. Are Flight Simulator X si zboara cit e lumea! Cit apuca si el, ca de cite ori il pedepsesc nu-i dau voie la computer. Azi i-a expirat ultima pedeapsa si a facut ce-a facut si a mai incasat o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu le-am mai luat la fete Hopscotch Twister - s-au jucat in seara asta si si-au consumat energia ,capritele mele

pt cea mica ,i-am luat un set playpen- stroller, pt pausile ei dragi.

ocebine- cum a fost la petrecere?
philip- cum mai e Nicholas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Salut, ma scuzati, ca ma bag si eu aici, dar am o problema, o intrebare, in special pt cele care au copii la scoala, Jr. 1 sau grade 1

Cum invata acolo utilizarea lui Has si Have ?

Ca aici ... as vrea sa compar totusi, poate asa fac pentru pitici sa le vina mai usor,

ex: ce scrie la fecioru-miu in caiet : " we use has when we speak of one person, place, animal and thing: si propozitii: the dog has... my dad has
si
" we use have when we speak of two and more persons, places, animals and things"

stiu ca nu e corect 100 %, nu stiu ma gandesc ca, poate mai tarziu sa inceapa cu Persoana I, II III, sg si pplural dar cum o persoana poate sa insemne si I si you... o sa inceapa cu I has si you has

va multumesc!

Mergi la inceput