Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

bine v-am gasit dragelor

de 2 ore suntem acasica. asa bine e... stefan e tot numai ochisori, tot vrea sa vada, e agitat putin de schimbarea de locatie si de faptul ca e galagie de la adina, dar ne obisnuim noi.

va multumesc din suflet pt tot sprijinul din ultimele 2 saptamani, a contat f mult.

multumiri speciale Aidei care m-a ajutat enorm.

incerc sa recuperez macar putin.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

La multi ani, Brucu!

Mami, ce frumosi sunteti si ce echipati pentru prima plimbare in zapada. Trimiti si la noi putina?

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

bine v-am gasit dragelor

de 2 ore suntem acasica. asa bine e... stefan e tot numai ochisori, tot vrea sa vada, e agitat putin de schimbarea de locatie si de faptul ca e galagie de la adina, dar ne obisnuim noi.

va multumesc din suflet pt tot sprijinul din ultimele 2 saptamani, a contat f mult.

multumiri speciale Aidei care m-a ajutat enorm.

incerc sa recuperez macar putin.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Må bucur tare mult ca sunteti acasa si sper din tot sufletul så fie bine..Si multumim si noi Aidei care ne-a tinut la curent

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluca, bine ati venit acasa! M-am tot gandit la voi. Multa sanatate lui Stefan!

Va imbratisez cu drag!

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lullaby multumim..vå trimit zåpada ca si noi am primit de la scumpa Delia din canada.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello, hello

intru repede sa-mi spal pacatele. ieri nu mi-a mers netul si cand mi-a mers, era site-ul in revizie. si m-a luat si pe mine o raceala cu niste frisoane si dureri de gat si nu am mai asteptat sa vad ce mai faceti.

ii pup cu drag pe David, Stefania si Irinel. Sa creasca mari si voiosi si cuminti, norocosii de pe 13!

Am vazut ca v-ati distrat de minune ieri si alaltaieri. Incerc sa raspund din amintiri, desi vad ca ma cam lasa memoria.

Bruce, Carina, Carol, Vladimir, Dinu, Mihai Dragos

Sa cresteti mari si frumosi, voiosi si cuminti!

acestea fiind spuse, sa vedem ce am mai retinut: liliacule frumos mai povestesti tu mai mami. frumoasa poveste, ai vazut cum sare iepurele de unde nu te astepti. Cred ca asta au in comun toate povestile noastre. astept cu nerabdare altre povestioare cu cei doi protagonisti.

am vazut multe pozici cu bebei superbi de iulika, uve, moni_iulia, liliac, mihaela, x_ggg.

liliacule imi place de Raducu de nu mai pot. ce par frumos are si ce zambet de milioane. Dana cred ca esit tare mandra cu asa pretendent!

Mihaela, Josh e o scumpete cu ochisorii lui migdalati, si par mai nene, nu te incurci. Vorba Luciei, chiar si cu ceva par, noi tot la stadiul de bec suntem. cand mai radem de el, eu spun ca mai compenseaza cu genele lungi nici alea nu se vad, ca-s cam satene, dar sunt lungi. si ce program frumos aveti de plimbari. cand povestesti de alaptat pe la malluri, ma vad pe mine pe banici n parc. ieri am iesit cu o prietena la o clatita si bineinteles ca a vrut papa. si a mancat pe terasa incalzita. nu am indraznit sa intru cu el inauntru ca nu am trai. daca nu e la aer, nu sta. asta apropo de ce zicea Aida cu shopping-ul. pai la mine daca nu am iesit din magazin in 5 minute, ne stie toata strada.

ei si am vazut poze minunate cu

Chiara si ai ei parinti. superbe. se citeste fericirea pe chipurile lor, iar Chiara este o dulceata.

Monica mi-a placut cum dormi baietii. si ai avut dreptate cu Aidan. dupa amiaza a mancat si a dormit de pe la 6 pana la 2 si ceva noaptea, cu o pauza de mancat pe la 8. bineinteles ca s-a trezit mult mai de dimineta in ziua urmatoare.

nici el nu e prea incantat de masajul la maini si spate. la picioare sta nemiscat, dar in rest plange si geme. si am observat ca nici cand il masez pe spate sa regurgiteze,nu-i place. daca e atipit se trezeste si se arcuieste.

ioanna imi pare rau sa citesc de problemele voastre. ia sfatul Luciei si nu mai pune la suflet. am citit blogul sotului. super haios.

iuliko despre optimism. pai se poate si mult mai rau, nu? desigur, pe moment, te apuca nervii si supararea, dar toate trec pana la urma.

felicitari pentru botez, Elle, Monikus, Claudia. asteptam pozeeee. apropo, Claudia, superbe peisaje in Cuba, iar tu, bunico, jos palaria. ma uitam la poza aia cu voi doi in prim plan...stii ca ai zice ca esti englezoaica? cu buclele blonde si ochii albastri. zau ca da.

si acu' sa ma plang: copilul meu a inceput sa-si suga degetul mare vde la stanga. degeaba il tot atentionez. am incercat chiar sa-i dau pe suzi ieri. prima oara a scuipat=o si s-a strambat de parca i-am dat ceva amar. iar dupa o mesteca de parca as fi guma. mai insist ca daca nu e degetul, atunci o vrea pe mami pe pot de suzi. daca stau langa el si incearca sa adoarma, ma loveste cu manuta peste barba si ma impinge si maraie. si vad ca i se inchid ochii de somn, dar el continua cu tanguitul pana cedez si-l legan pe picioare pe perna pana adoarme.

oare mai era ceva?

ah, da. danuta m-ai distrat cu deschisul magazinului. te si vedeam acolo protap, cu mainile in gecuta, asteptand cu un zambet larg...cea de gen...hai, nu deschideti, ca io am venit.

si ce frumos a nins la Constanta!

Uka marfa de sot si de cadou. si-mi place ca esti vesela. deci zici ca vanatul e cah?

andrushka sper ca esti mai bine!

daca am facut greseli grave, sa stiti ca scriu cu o mana.

suede sunteti mai bine?

sa stiti ca nici eu nu-l prea pun pe burta pe aidan. m-am mirat cand s-a intors ca nu stiu dk l-am pus pe burta de 10 ori in viata lui. intr-adevar l-am tinut mult la verticala. dar acum vreo 2-3 sp isi tinea capul f putin sus cand era pe burta si-l apuca plansul rpd.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna fetelor!

Am revenit si noi acasa...de fapt de joi,dar...am luat si eu virusul de la el...si abia azi suntem amandoi mai bine.
Doamne ajuta sa ne mentinem asa!
pentru toate fetele care au fost alaturi de noi

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Buna
Bine ati venit acasa! La fel am patit si eu cu rotavirusul. La tine nu e mare problema, pe mine m-a tinut vreo trei zile si o sa fie bine si Mihnea Ti-au dat lapte fara lactoza pentru micut?

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluca bine ati venit acasa. ma bucur mult ca Stefan e mai bine. Sa dea D-zeu sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.

Iuliko dar ce mandru flacau ai tu acolo si ce bine ii sta in rosu. frumos foc, doar seamana cu mami.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluca bine ai revenit acasa si multa sanatate lui Stefan.
Iulika foarte frumoase poze si ce de zapada. Baiatul pare linistit in carucior, inteleg ca ii place zapada.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

missed me? eu da!

vin si eu cu capitol nou, copil botezat si tolba plina de poze ..

intru sa fac un cuibusor nou ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput