Nou stil de viata (286)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

Si multumesc de urari. Din pacate sunt in aceiasi stare, asa ca iaca, de trei zile stau inchisa in camera. Nici pana in fata hotelului n-am iesit; si cum sunt -11 grade nici nu cred ca o sa ies.

Doamnelor mamici, din ce stiti voi, ce medicamente as putea sa iau? Ca pana acum m-am tratat cu ceaiuri, portocale si homeopate - homevox, coryzalia si cam atat. Medicul meu mi-a spus ca pot lua paracetamol daca fac febra... n-am luat pana acum. Of...

Aud ca al meu copil schiaza foarte frumos; sper sa o vad pana plecam. Of, of.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Va scriu 2 vorbe inainte sa plecam in oras la cumparat ultimele cadouri. Ieri ne-am plimbat printr-un orasel langa mare, am luat pranzul in oras..

La multi ani Marcy !!

Tumpi cat te-am mai strigat. Nu m-ai auzit?
Te pup si eu. Primesti musafiri in Ro de sarbatori?

Carmen vizionare placuta. E tare fain sa vezi 3D

Gusta sanatate Marei

Gabi sanatate si tie. Ai grija de tine si de bebe

Claudia cred ca e ceva normal ce fac ei Asa-s fratii. Dar sa vezi ce-o sa se iubesca cand o sa fie mari :))
Ai facut cosuletele de cioco? Sau ati mancat ciocolata intre timp

Va pup cu drag pe toate O duminica minunata

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Marcy, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

Gabi, las' ca te faci tu bine. Bine ca ai net, banuiesc ca si tv, ca sa nu te plictisesti.

Carmen, si eu ar fi trebuit sa merg la Avatar azi insa una din prietenele mele cu care trebuia sa merg s-a imbolnavit si am hotarit sa aminam pina se face bine, ca sa mergem toata gasca. Astept impresii.

Lou, spor la cumparaturi!

Vio, nu m-as apuca de sters geamuri pe vremea asta nici sa ma plateasca cineva. E mult prea frig pentru activitati de genul asta. Brrrr.

Aseara am fost la un spectacol de revista la teatrul Constantin Tanase. N-am mai fost la teatrul asta de foarte multi ani... A fost frumos, sala aproape plina, l-am vazut pe Arsinel , pe Nae Lazarescu si Vasile Moraru si alti artisti pe care nu-i cunosc. Si ca de obicei am uitat sa iau flori, desi mi-am zis de atitea ori ca n-o sa ma mai duc fara flori la spectacol.

O duminica frumoasa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata,

dau o sau ceai la alegere.

Carmen si noi tot azi mergem sa vedem Avatar si tot 3 D.Abia astept.

Violeta, astea-s acte de vitejie ce faci tu.Nici eu n-as face asa ceva pe o vreme ca asta.

La noi azi noapte erau -17 gr, simteam ca nu ma mai pot oprii din tremurat in masina.

Lou, am auzi, cum sa nu aud.Ce bine ca la voi sunt deschise magazinele duminica.Aici nici o sansa.De cand sunt in De nu au fost in zona asta nicodata deschis in Vest in schimb da, chiar si unele magazine erau deschise pana la 22.00 in timpul sapt, aici la 20.00 totul e cu obloanele trase.
Da imi vin musafiri, o sa fim o gasca super, 4 familii, distractie si veselie la maxim.Abia astept

Gabi, sanatate multa si ai grija de voi.

Marilena, sanatate si Marei si tie un .

O duminica frumoasa la toata lumea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! ce fac frumoasele?
a nins putin si la noi, dar e un ger crunt, nu mai rezistam cu frigul asta!
Ieri am dus copii la socrii unde au stat pana azi, ei au fost la teatru si au avut distractia lor la bunici, iar eu cu sotiorul am fost la termale in Baden-Baden, era plin de francezi, si tineret ft mult, numai cupluletze de indragostiti peste tot, in apa afara era ca in povesti, zona e muntoasa si putin cu zapada, seara luminitze peste tot, afara frig si apa calda...a fost placut! cand am iesit de acolo pe la 19 ne-am dus sa ne plimbam in orasel, deja toate magazinele erau inchise,atunci ne-am dus la targul de carciun si pana am mancat ceva mi-au degerat degetele, nu le mai puteam misca, abia am asteptat sa ajungem la masina.
Am facut si noi bradul acum 2 zile, e ft frumos.
copii ne-au venit azi acasa,le-a placut la bunici, au dormit bine, asteptam data viitoare

tumpi frumoasa povestea ce ne-ai scris-o!
Gabi multa sanatate! si eu am fost ingrozitor de bolnava cand am fost cu Luca, si fiind in primul trimestru chiar eram venita in ro la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, nu mi-au dat nimica numai niste tablete de supt, dezinfectante nu mai stiu cum le zicea, albastre erau...si tuseam de mi se rupea sufletul. de paracetamol parca stiu si eu ca e voie, in rest ceaiuri, vitamine, propolis...eu am un saculetz cu samburi de cires ce il incalzesc in microvela si mi-l mai pun pe piept cand tusesc, gat cand ma doare gatul...felicitari schioarei tale!
daniela poti sa faci cosuletul ca iti reuseste, dar e fain daca il faci cadou, sau vrei sa duci undeva sa impresionezi, pt mine nu as mai face
lou da, l-am facut, sta la frigider, si cum deschid usa imi rup cate o bucatica din el , am sa mai fac anul viitor cand are Marc iar petrecere de Craciun ca sa pun fursecuri in el pt scoala, eu mai bine mananc ciocolata asa. aici e totul inchis duminica, asa cum ti-a zis tumpi, doar de vreo 3-4 ori in an e duminica deschis si atunci nebunie cata lume e.
Marilena imi pare rau de Mara, multa sanatate!
Carmen ati fost la cinema? cum a fost?

va pup pe toate, am de scris cateva emailuri acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

M-am cantarit! Semna bune anul are...sunt la 57 fix sau chiar sub...
Poze cu pticii mei: aici!

Tumpi ce frumoasa e povestea ta...si noi am trait o bucurie mare ptr ca cineva ne-a luat 2 pisicute mici pe frigul asta si le-a dus cine stie pe unde sa moara de frig...dar dupa cateva zile au aparut acasa. Dumnezeu a avut grija de ele.
Abia astept sa se joace kinderii cu ele.
Noi maine plecam la Sibiu!

Sper sa nu ne inzapezim.

Vio, dordia multa sanatate tatalui vostru!

Oare Made s-a operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata si poftiti la o cafea sau un ceai. Mie .
Am trecut cu bine week-end-ul, nu am racit, dar Marilena la tine nu vin!!!
Va doresc o saptamana frumoasa, mai ales ca vine Craciunul.
Eu lucrez, inclusiv pe 24, jumatate de zi. Nu-i mare lucru, mai ales ca multe pregatiri eu nu fac. Pentru mine Craciunul si Anul Nou nu pot spune ca sunt mari bucurii, ca in fiecare an.
Pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata

iau un ceai ca sa ma dreg ca aseara dupa ce am iesit de la film ningea asa de frumos ca am mers sa ne plimbam prin oras perpedes si nu aveam caciula.
De mult nu mai m-am simtit asa de bine iarna, hainele de arbatoare din oras ma fac sa ma simt copil iarasi.Este un magazin aici care in fiecare an isi decoreaza vitrinele cu personaje plusate pt copii sau cei care se simt inca copii,am sa pun niste poze poate mai tarziu.

Violeta, nu stiu ce sa-ti mai zic, tu nu ai incredere in tine, este asa de frumoasa perioada asta iar tu asa de deprimata, fruntea sus, va veni si timpul tau stai fara grija.
Dumnezeu intotdeauna ne da cat putem duce si ne intareste si exemple iti dau doua fete de aici de pe DC de la asteptand un ingeras.Dupa ani de tratamente au reusit sa aibe doi printisori,dar din pacate povestea lor nu a fost cu happy end asa cum trebuia sa fie, asa cum ne gandim ca ar trebuii sa fie, fiinca spui "atatia ani m-am chinuit si Dumnezeu m-a rasplatit" dar dupa vi si spui" de ce Doamne m-ai pedepsit asa de aspru?".Ambii copii sunt bolnavi, mers prin spitale, tratamente.
Scuza-ma ca-ti spun, poate ca par prea dura,dar viata m-a invata ca nu tot ce ne inconjoara este drept,plus ca eu mi-s mai sincera din fire, dar tu iti plangi de mila in loc sa te intaresti.

Un alt exemplu iti dau o cunostinta de-a mea,s-a chinuit in timpul sarcinii, a nascut la 7 luni si dupa 3 zile desi copilul parea ok a murit.Crezi ca persoana aceasta isi plange de mila,nu traim si trebuie sa mergem mai departe.

Ideea e ca sa nu ma mai lungesc, sa ai incredere in tine, in Dumnezeu ca totul va fi bine.De ce iti spun toate astea?Fiinca imi esti draga, am trecut prin aceleasi stari ca si tine, iar 11 ani de incercari m-au facut sa fiu mai puternica, rautatea celor din jur, m-a facut sa fiu insensibila in anumite pc de vedere,dar in toti atatia ani nu am uitat ca exista Dumnezeu si ma rog lui in fiecare zi,ca desi pare sa ma fi parasit, stiu ca nu este asa.

Eu iti doresc Craciun fericit, sa simti sarbatorile asa cum trebuie sa le simtim cu totii, sa te bucuri de cei dragi tie si de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei.Restul vine de la sine.Ai incredere in tine, pentru tine de acolo de sus cefa este pregatit.
si fruntea sus

Gata m-am lungit, ma duc sa termin de scris felicitarile

Mergi la inceput

Mergi la inceput

in fiecare an in perioada asta,desi zic ca nu mai ascult aceste colinde, nu pot si de fiecare data de cand am plecat din tara lacrimile nu mi le pot oprii.
as da orice sa pot fi alaturi de ei,dar din pacate suntem prea departe si culmea ca in anul asta fiecare e in alta parte.Macar din toate 3 surorile 2 din ele se bucura de mama sau tata.Mi-as dori un Craciun in care sa fim toate surorile si parintii alaturi.Imi e dor de copilarie,

gata fug ca sa nu va intristez si pe voi

Mergi la inceput