Nou stil de viata (286)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Haideti la un ceai aromat cu multa lamiie. Favoritul meu zilele astea e cel de soc cu lamiie, miroase tare frumos.

Tumpi, asa e de sarbatori cind ii avem pe cei dragi departe insa trebuie sa ne bucuram de ce avem. Stii cum se zice, nu poti sa le ai pe toate...din pacate.

Gabi, cum te mai simti?

Andaaaaaaaa...

Carmen, astept sa-mi povestesti daca ti-a placut filmul.
Am reusit sa vad si eu ieri Law abiding citizen, imi place din ce in ce mai mult de Gerard Butler. Ideea filmului mi s-a parut interesanta, desi unele scene au fost cam prea dure (inceputul mai ales) dar m-a tinut in suspans pina la final.
Am mai vazut si Julie&Julia, cu Meryl Streep, ti-l recomand cu caldura.

Zuzi,

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Azi am in plan retusuri de curatenie si daca gasim sanie ma duc sa duc copilul cu sania.

Violeta ce ti-a zis Tumpi iti zic si eu ,ca Dumnezeu exista si trebuie sa crezi in sarbatori.

Tumpi numai zi de colinde ca mie imi e asa greu ca nu simt sarbatorile si asa mult as vrea la mami sub brad.

Gabriela paracetamolul simplu e bun in sarcina altceva nu stiu.Multa sanatate.

Delia vreau si eu un ceai dar diseara imi fac si eu unul .

Carmen sa stii ca m-am invatat cu situatia ce imi pare rau e ca m-am cam lasat pe ultimul plan in rest asta e viata si sper ca Mara sa se faca bine si dupa om vedea noi.

Lou am plans si eu ca nu am zapada acuma am dar tot nu e ca in Ro.

Meniuri de craciun nu scrieti macar asa sa imi fac si eu o idee.

Zuzi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, sanatate! ia paracetamolul linistita, te mai dezimflameaza...ca sa zic asa;)

Tumpi,
Miha, vaai, ce Craciunei minunati!

Eu iau ceai de la toata lumea, ca sunt necajita. Am inceput sa ma umflu la fata de la cortizon. Si nu mananc absolut nimic sarat, absolut nimic dulce
:(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mihaela, stiam eu ca am uitat ceva.Am vazut pozele, sunt asa de frumosi craciuneii tai, iar tu arati de nu se poate.

Delia, asa e, nu putem sa le avem pe toate,poate daca erau ambii parinti la sora care sta mai aproape trageam o fuga pana acolo si ma intorceam duminica cand imi vin musafirii.
Pana vine Carmen, iti zic eu parerea mea despre film.Sincer l-as mai vedea odata.Efectele sunt super, iar vazut in 3 D si mai si.Doar o concluzie am tras la finalul filmului:cat de rai sunt oamenii,nu vor decat sa distruga, nu le pasa de ce este in jur

Sabina, nu dau ca-s putin mucioasa.

Marilena,nu mai zic.Si la noi a inceput aseara sa ninga,dimineata iarasi ningea,era asa de frumos.statem la geam precum un copil si priveam fulgii de nea.
Eu meniuri nu prea stiu ce sa zic.Am sa fac piftite ca oricum a doua zi de craciun ne strangem vre-o 30-40 de pers si eu sunt responsabila cu piftia,am sa fac cateva sarmalute pt noi, cozonaci,chestii clasice,asta pt ziua de craciun ca apoi duminica o sa fim grosu cand tb sa fac masa mare.Niste fursecuri/prajiturele as mai face,da inca mai studiez.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tumpi
Gusta
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sabina nu fi suparata ca nu ai ce face cum ai sa termini tratamentul ai sa revii la normal.Hai nu fi suparata .

Miha am vazut si eu poze frumosi copi iar de mami numai zic.

Tumpi ai treaba nu gluma.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata de la noi.

Fete dragi, multumesc de urari pentru a mea Marghiolitza care a devenit mare. A avut simbata citiva invitati, noi am avut duminica seara musafiri.
Povestesc toate astea ca sa va spun ca eu am incept deja ingrasarea de Craciun : papa bun, vin, sampanie. Adica fix ceea ce ingrasa.

Va pup pe toate in grup si mai revin.

PS : Tzunica, nu ti-am declarat public da' sa stii ca mi-ai lipsit.
Sabina, mai ai mullt tratament de luat ? ai incercat sa bei multe lichide ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Buna fetelor

Am intrat doar sa va urez Craciun fericit!! si sa va aduca Mosul tot ce va doriti

Eu lucrez zilele astea pana tarziu, asa ca nu cred ca am timp sa mai intru

Va pup pe toate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna seara, fete dragi.

Delia, desi trailerul filmului nu-mi crease o impresie buna si m-am dus pregatita sa ma plictisesc, ei bine, n-a fost asa, . Filmul m-a vrajit, m-a cucerit in totalitate. Mi-am spus la sfarsit: ce pacat ca s-a terminat! Cu siguranta il voi revedea!
Uite ce-ti mai www.imdb.com/title/tt0878804/" target="_blank">recomand.

Tumpi, multumim de colinde, sunt minunate, .

Lou, sarbatori fericite si voua, cu pace si liniste sufleteasca.

Clau, ce fain v-ati distrat, .

Mihaser, sa-ti traiasca craciuneii frumosi, .

A trecut atat de repede ziua si mare lucru n-am facut. Doar niste fursecuri, o prajitura cu foi si crema de lamaie si niste bomboane Rafaello. Maine prestez inca o praji si inchei concertul cu un tiramisu.
Mda, ma duc la somn,
nb,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Buna seara, fetelor, scuze de off topic, vroiam sa iti urez, Gabi, sarcina usoara, sanatate multa si las-o mai usor cu munca, cica ies copiii stresati!!! Dupa cum se vede la semnatura, anul asta am " executat " si noi o surioara pentru Sasha si sa stii ca e grozav, mi-a dat Dumnezeu o fata cuminte si linistita, noroc ca nu seamana cu frati-su la “cumintenie” (cel putin pana acum)! Cu drag,
Anca, mami de Sasha (Horia Alexandru – 18 august 2003) si Pupicel (Laura Iris – 8 iulie 2009)
Nazdravani de august - septembrie 2003

Mergi la inceput