Nou stil de viata (286)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Frumos peisaj Vik.Vai cat de putin mai ai.
Made hai da un semn ca esti bine.
Cuscra gata pregatirile?
Claudia vin la masa ca esti mai aproape.
Sabina toate gandurile bune catre tine.
Delia ce zici mergem la Carmen sa ne dea ceva prajituri.
Miha drum bun.
Marilena si Mara Augusta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
Buna dimineata,,poftiti la un ceai, cafele si ce mai doresc sufletelele voastre.
Marilena, ce mai face Mara?
Sabina, tinem pumnii sa fie bine.
Vik, nastere usoara si
Mada, sper ca a decurs cum trebuie operatia.
Carmen, drum bun si si voua.
Pup restul fetelor.Fug la ca azi si maine am niste zile full.Mai pe seara trebuie sa
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Am ajuns acasa, dupa ce ziua de ieri a fost una foarte grea; a inceput bine, caci am iesit si eu (dupa 4 zile) din camera si am fost pe partie, unde mi-am vazut mandra schiind; au avut concursul de sfarsit, a avut cel mai bun timp la grupa ei de varsta si a primit si medalie. Era asa de bucuroasa si mandra iubita mea.... Toata ziua a zis ca e prima ei medalie si se uita la ea asa cu un mare drag!
Dupa care a trebuit sa plec la Brasov, caci aveam de semnat un contract foarte important si mare; si semnarea a avut loc la 10 noaptea.... Iar eu eram cu barbate-mi-o si Mara dupa mine... Am ajuns in Bucuresti aproape de 1, Mara a dormit in masina si am adus-o sus dormind, nu s-a trezit nici acum. Am reusit si eu sa ma odihnesc, am dormit binisor, insa azi trebuie sa ajung neaparat si pe la cumparaturi putintel.
Vik, ai dreptate, stiu ca trebuie sa ma opresc si sa o iau mai usor. Concediu nu imi iau prea curand; eu ma gandesc la jumatatea lui aprilie, tinand cont ca trebuie sa nasc la sfarsitul lui aprilie. Sunt hotarata insa sa o iau mai usor si sa fac si eu mofturi si fitze de gravida; caci nu mai am 20 de ani...
Doamne dragi, daca nu mai intru azi, va doresc de pe acum un Craciun minunat, linistit si plin de lumina.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
andre_ea spune:
Buna ziua tuturor!
N-am mai intrat de mult pe aici din lipsa de timp. Vad ca nu m-ati taiat din lista si va multumesc pentru asta.
Eu declar incheiat anul acesta inainte de cozonacul de Craciun, cu o greutate de 58.3 kg. Practic am ajuns la greutatea dinainte de sarcina cu Ilinca. Din pacate mai e mult pana la tinta finala, mai am de lucrat si la anul la asta.
Vreau sa va urez tuturor Sarbatori Fericite, pline de bucurii si de caldura si un an nou minunat!
O imbratisare calda si multe ganduri bune pentru Sabina, pentru ca inteleg ca are nevoie. Sper sa nu fie o boala atat de grava. Sanatate muuuuulta.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
![](al9leacer.gif)
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
dordia2000 spune:
Buna fetele si Craciun fericit tuturor...
Noi suntem bine, sanatosi, baiatul meu cel mare este la sora mea la Brasov...si deci suntem doar cu cel mic acasa. In rest sunt obosita, dar asta e.
Tumpi multumim pt intrebare, suntem ok, abia il asteptam pe Mosu'!
Nastad si sanatate multa flacailor!
Mihaser ce pitici draguti ai...sa iti traiasca! si multumim mult pt gandurile bune!
Va poop si mai vb mai pe seara!!! Sau mai sigur maine....
PS: am uitat de raport....93.5 kg....
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
OlgaTarziu spune:
Sa aveti parte de un Craciun fericit iar lumina acestor sarbatori magice sa va lumineze sufletele si sa va aduca pace in inimi si case!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Buna fete dragi! Din lipsa de timp nu am mai intrat, dar m-am gandit la voi. Am inceput si eu pregatirile...am facut bradul, facut cumparaturile si am inceput cu trebaluitul prin bucatarie. Maine sunt multe de facut, dar o fac cu mare drag..imi place la nebunie Craciunul si sa am casa plina de rude si prieteni.
Made, m-am gandit la tine saptamana asta..sper ca esti bine
Carmen, drum bun si Craciun fericit
Sabina, ma gandesc si la tine, sa fie bine Si eu fost suspecta de lupus la inceputul anului, slava Domnului nu a fost...ma rog sa iasa bine analizele
Vik, nastere usoara si dabea astept sa o vad pe Letizia
Va pup pe toate si in caz ca numai intru maine va doresc Craciun fericit
Delidana spune:
Salutare fetelor,
Tocmai am venit de afara, am fost sa-l caut pe Mosu', spre norocul meu l-am si gasit.
Gabi, felicitari pentru Mara!
Gusta, mergem la Carmen, cum sa nu, daca nu vrea sa ne dea prajituri macar sa lingem castroanele.
Asa patea mama cind facea chec, noi fetele eram in stare sa mincam toata compozitia inainte s-o bage la cuptor.
Carmen, am vazut filmul ieri, mi-a placut mult. Trebuia sa ma avertizezi sa-mi iau servetelele linga mine.
Mai vreau recomandari, poate un film de dragoste...
Sabina, tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Delia ce imi faci tu mie, of numai zi de lins compoziti si prajituri ca asa era si la noi dar eu fiind cea mai mica primeam tot.Vedem noi ce ne da Carmen.Si zi ce iti aduce mosul.
Cuscra spor la treaba.
Si eu va urez sarbatori fericite si tot ce va doriti si multa bucurie si sanatate .Si sa vina mosul cat mai incarcat.
Nu stiu daca mai intru azi de asta urarea de acuma.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Las cafele(eu am nevoie de multe), ceaiuri si biscuiti proapeti cu portocale si cioco neagra.
O zi minunata sa aveti, sa fiti cuminti ca sa vina mosul la usa vostra.
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)