Nou stil de viata (286)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Gusta, m-am intilnit ieri cu Mosu', mi-a adus un fular alb si pufos asa cum imi doream. Ia zi, tu ai fost cuminte?

Tumpi, multumim pentru colinde. Te rasplatesc cu o felie de cozonac (virtual). Mie-mi plac tare mult colindele lui Stefan Hrusca...

Daniela, pe unde mai esti zilele astea? Esti in Bucuresti?

Craciun Fericit tuturor, ne mai auzim miine.
Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata dragelor!

Sabina cum a fost la dr? ce ti-a zis?
Delia sa folosesti sanatoasa cadoul de la Mos! inseamna ca ai fost cuminte anul acesta!
tumpi ft frumoase colindele! multumim mult.
Carmen drum bun! si sa vii cu poze!
Vik nastere usoara!
Marilena nu mi-au prea reusit piftiile, nu s-au inchegat asa tare, barabatului meu nu-i plac oricum, cand le-a vazut a facut "iex"...nici cu rulada nu sunt prea incantata, cred ca am pus prea mult ness in ea. in rest n-am facut nimica, sunt musafir la soacra-mea si azi si maine

va imbratisez pe toate si sa aveti un "Craciun fericit" alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia sincer cuminte nu stiu daca am fost sau nu,dar ce l-am rugat eu pe mos nu mi-a adus si sincer numai imi trebuie nimic.Singura bucurie e ca Mara e mai bine si la ea o sa vina mosul.Sa stapanesti fularul.

Claudia bine ca esti musafir .

Tumpi frumoase colinde.

Casa am aranjat-o ,mancare nu fac ca nu imi trebuie nimic,va fi primul craciun fara pregatiri si e primul an in care imi lipseste familia si parca cel mai greu.

daca am sa vin la voi cu colinda stiu ca primesc virtual de toate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marilena.Las ca tu ai fost o fetita cuminte si vei primi intotdeauna cadouri,chiar daca prin Mara.Copii sunt cel mai frumos cadou,parerea mea.

Eu te astept cu colinda si la masa ca am cam de toate.

M-am asezat putin ca-s varza cu spatele.Am framantat o portie de cozonac de mana si una la masina.Primii 3 sunt deja in tavi, astepta sa fie bagati la cuptor.Piftia e pe fos, sper sa o termin pana diseara ca am ditamai oloiul din ala la care se gateste la restaurant(n-avem asa oale mari ,asa ca mi-a dat un prieten de la el plus doua tavi in care sa pun).Sarmalele sunt gata, am facut ca pt un batalion, 50 in foi de varza, 70 in foi de vita.Friptura nu stiu daca mai fac,poate maine seara sau duminica.am facut ieri fursecuri cu nuci si biscuiti cu portocale si cioco .

Partea ce mai naspa e ca nu pot deschide geamul la buc ca am cozonacii si va dati seama ce e la mine ca fierb de dim la piftie.

Tiptil, tiptil, ma indrept catre bucatarie sa "arunc" in cuptor cozonacii si sa-i dau soatei sa manance ca azi a fost liber si de dim de la 7 juma l-am trimis pe la macelarii sa-mi caute urechi si tot nu mi-a gasit.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

CRACIUN FERICIT si voua!Multumim pentru urari, asa e, mai e atit de putin dar sa vedem cum va dori micuta sa apara ca nah e fetita si tre sa faca si ea mofturile ei:)Aici Mosul vine in seara de ajun, se maninca ceva deosebit in seara de dinainte de Craciun insa totusi putin, miine e masa mare cu familia, cel putin asa e in traditie ca multi tin serios din seara asta. Cunostile mele stiu ca maninca de ex fondue, ementaler elvetian in amestec cu vin si condimente, topite si mentinunte calde pe ceva pe masa si cu bucati de piine de ex infipte in ceva plus alte mici aperitive pe linga, fiecare cum si ce-si permite si doreste si miine se maninca rata, gisca, curcan la cuptor cu toate nebuniile posibile. Noi facem in fiecare an altfel, o data mai pe romaneste cum a fost anul trecut, o data ca in Italia o data ca in Spania , anul asta avuram chef de stil nemtesc. Nu am facut nimic romanesc ca-s si toate cu usuroi si m-am gindit sa nu ma prinda nasterea zilele astea sa-i imput pe aia acolo:))) nu de alta dar o moasa cu miinile de nas nu-mi trebe. Plus ca a fost si cel mai simplu. Miine mincam rata sau alta zburataoare din asta ce s-o nimeri la resto, de o fi ca nu e neaparat.Mosu veni, copiii is fericiti in al noulea cer, papi la fel eu si mai si. Ma iubeste sotzu' asta al meu de numai se poate, dragul de el si cind e vorba de nevasta vad ca nu tine cont de nimic. Anul trecut un mercedes nou si baban, ok masina de familie dar a fost pt mine cum am dorit eu, ca eu-s cu gasca dupa mine iar anul asta ceva ce mi-am dorit f mult.Pt Letizia am luat un allover rosu in spiritul Craciunului, o sa fie bestiala in el, asa cu un mic ren :)))Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza dragele mele.Craciun fericit va doresc alaturi de cei dragi.
Nu am mai intrat demult pentru ca am fost intr-o criza totala de timp si azi sunt foarte matinala,imi beau cafelutza repede si plec la munca.
Va las si voua cafeaua si cate o bucatzica de chec facut aseara de sotz,va tzuc pe toate si va doresc inca o data "Sarbatori fericite".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Craciun fericit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sarbatori frumoase, fete dragti si slabe!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Craciun Fericit! Liniste sufleteasca,speranta si o viata mai buna.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Craciun Fericit! Sarbatoarea Sfanta a Craciunului sa va aduca sanatate, fericire, pace in suflete si numai bucurii!

Pupici si Sarbatori Fericite

Mergi la inceput