Nou stil de viata (286)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
#neata!
Mik, beau f mult. Se pare ca e pur si simplu cortizonu, iau acum 45 mg pe zi....e enorm. Si luasem 60, mi s-a scazut doza.
la multi ani Marghiolitei, ai copii maaari si foarte fruosi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Neata!
Raport 57,1 kg!
Va multumim tuturor ptr aprecieri! Ma bucur ca v-au placut Craciuneii mei. Noi azi plecam la mama si nu cred ca o sa mai am acces la net...asa ca va urez un Craciun minunat alaturi de cei dragi!
Aveti grija!...nu exagerati!
Ca marti la raport ma intorc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Am intrat sa va uram sarbatori fericite si tot ce va doriti pentru noul an ca azi este ultima zi de munca iar de acasa nu am timp sa intru
Si urarea noastra http://www.dancingsantacard.com/en/?santa=1456403
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Delidana spune:
'Neata,
Anca, foarte draguta felicitarea.
Sabina, ti-ai sunat doctorul? E normal sa te umfli asa?
Miha, ce amuzant e emoticonul acela, nu l-am mai vazut pina acum. Petrecere frumoasa la ai tai!
Carmen, mersi de recomandare. Am mai dat peste filmul asta dar cum eu nu ma innebunesc dupa filmele cu sporturi l-am trecut cu vederea insa daca tu zici ca-i bun, o sa-l vad.
Auzi la ea, ca n-a facut mai nimic si apoi ne da lista cu prajituri.
Haideti dragelor la o vorba, va astept cu un ceai cald.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sabina spune:
da, cica e normal...si cica nu sunt asa umflata cum ma vad eu
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo
hcclara spune:
Salutare dragelor, ce faceti?
eu azi n-am facut mare lucru, dimineata am fost la real, DM, aldi, luat benzina, copil de la scoala...de azi are vacanta, Luca mai merge maine la gradi. frecat baia si podeaua in buca.
maine fac o rulada cu crema de ness,piftie ca mi-am luat picioare de porc azi. sotul nu mananca, fac numai pt mine.
Miha tare dragutzi craciuneii tai! si mama lor la fel.craciun fericit cu mama!
Carmen pai iar faci o gramada de praji! cand plecati la brasov? mai aveti zapada? aici s-a topit, a nins putin duminica seara, repede am iesit cu saniutza, i-am tras si ieri o tura, dar azi dimineata era toata topita si acum mizgura.
Sabina eu nu stiu ce sa zic, parca ai zis ca tu nu manaci sarat!multa sanatate!
Made ai iesit din spital?
Anda ce trebaluiesti? hai si spune ce faci bun!
Gabi mai esti bolnava?
am sa ma duc si eu la Avatar daca ziceti ca e fain, avea de gand barbatu-meu sa mearga cu un prieten de-al nostru dar nu l-am lasat, ca vreau si eu.
Va doresc si eu tuturor un "Craciun fericit",
petrecere frumoasa alaturi de familie si cei dragi!
mephala30 spune:
Delia, hai c-am venit la o , he, he, avem emoticonuri noi (am numarat 23 - dar unul nu merge). Cum spuneam, sa te uiti la filmul ala cu Sandra Bullock; S.B. arata mai bine decat in tinerete si joaca super!
Multumim tuturor de urari, va spun si eu Craciun fericit, multa liniste in suflete si toate cele bune.
Raportul il da cine vrea, oricum notez in lista.
Clau, maine dimineata plecam la Brasov.
Zapada inca avem, din pacate azi am stat iar cu nasu' in cratite si creme, dar gata, le-am terminat.
Si ele pe mine, .
Sabinelu, imi pare rau de situatie, nu stiu ce sa-ti spun decat ca te pup, asa umflata cum esti, .
mai zabovesc putin, apoi ma duc pe taramul viselor, .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Va salut slabaturilor:) Toate femeile imi par absolut firave in perioada asta. Mai ma simt enorma si chiar sunt:)) Ultima suta de metri e aparte, ce mai....! Pfuuui ca o trece si partea asta numai bebelina sa-mi fie sanatoasa. Si cum a nins si la noi, asa o ninsoare frumoasa nu am vazut de cind sunt pe insula asta, ca-i clima alta chiar de e in nord, asta datorita curentilor de aer cald ce vin dinspre atlantic.. Imi aduc aminte cind era Aldo mic mic am prins o singura zi cind am incropit un om de zapada in curte, vai de el mititel pina la genunchi imi venea dar cum l-am mai pozat si cu sania am reusit sa-l plimb doar trezindu-ne dimineata si luat asa din pat pe nemincate sa fie inainte de 8 cind stiam ca se apuca astia sa curete ori dupa cafeluta de dimineata imi imaginam ca si ies vecinii cu lopata. Nu am sa uit o faza la zapada aia de acum 5 ani cind eu mergeam in fata cu Aldo pe sanie pe un trotuar mai lat ce apartine primariei si in spate imi venea un tractoras cu lama si radea tot pospaiul ala de 4 degete de zapada:)) ce l-am mai injurat. Acum a fost destula am facut si un om mai mare de zapada, inca e zapada maricica dar din pacate in seara asta a plouat peste. I-am filmat cum imi curatau astia mici masina de zapada, cu ce bucurie si entuziasm:))Ei si va imaginati ca entuziasmata de zapada asta, cu Aldo fericit si Nadja ce nu stia initial ce s afaca cu sania_))) am vrut sa-i fac sa se simta si ei bine ca-s copii si zapada aduce atita fericire si m-am cam fortat. Cu doi ciini de lesa in fata care mergeau cam haotic ca au uitat ce e aia ninsoare si unul cum e aproape orb se cam speria de ce simtea si amindoi copiii pe spanie in spate, eu cu ditamai burta dar macar bine ca nu am cazut
, am bocanci minunati. Si asa in fiecare zi de cind a nins ca tot ziceam ca cine stie e si ultima cu zapada, fiind in permanenta nu prea frig, asa -2-3grade cam la limita. Am zis ca nasc azi la cit am tras cu ninsoare in ochi dar is prea zdravana dupa cite se vede, se uitau astia de prin masini cam triplu:)) asa o imagine mai rar cu o gravida la pas sa nasca cu 2 ciini in fata topaind si si doi copii pe sanie.La dr am fost acum o sapt, bebelina a trecut de 3100gr, dar si mama-sa a luat rau in perioada asta, ma rog cind arata cintarul cifre din astea iesite din comun ce mai comnteaza 2-3 kg acolo:))Asta apropos de raceala aia nasoala in care numai am bolit 2-3 sapt, nu am luat nici un gram si nici bb. Gabi ai si tu grija, mie mi se pare ca prea te dai peste cap. Copilasul se mai poate si resimti, mai ales spre sfirsitul sarcinii, acum ia de la tine din resurse dar si de tine trebuie sa ai grija
. Cind intri in concediu?Sabina am o prietena buna care a trebuit sa ia cortizon ani buni cu pauze normal si asa era, se umfla saracuta rau de tot pe urma in pauze isi revenea cit de cit pt ca retinea multa apa si asta se pierede usor, la ea fluctuatiile erau de 15-20kg, bine nu stiu ce dozaj trebuia sa ia. Pielea s-a resimtit a ramas cu dungi albe pe fund si burta. Si culmea e ca tratamentul nu era ceva bun doar asa ca sa inlature raul cel mai mare dar metoda aplicata fiind una veche, ideea e ca a emigrat acum vreo 4-5 ani si acolo iar a prins-o criza de rinichi si internata fiind au pus-o pe picioare fara cortizon, ea avind norocul sa locuiasca in apropierea unei clinici specializate numai pe bolile de rinichi. Si crizele ei s-au rarit, se poate considera vindecata, dupa atitia ani chiar a avut liber la sare, ii era si frica sa guste
. A trecut acolo de o boala de care credea cind era adolescenta cind s-a si produs, ca nu va scapa niciodata, asa i s-a tot zis de catre medici ca e o boala pe care tre sa o accepte si sa fie happy ca altii is si mai rau. Nu ar fi rau sa iei in calcul niste analize pe afara mai ales la o clinica specializata in problemele astea, e o idee. Intii analize la ei pe urma un diagnostic clar, ma refer si la cauzalitate si pe urma idei noi de tratament ca totusi si cortizonul asta...se stie ca e numai pt moment. Nu vindeca problema de fond.Pup la toate
, merg sa ciugulesc prostioare ca vb aia inca 10 zile 2 sapt cit or mai fi imi permit:)) Adevarul e ca ciuguleala asta e dincolo de foame dar acum spre final cind simti ca e greu parca ai nevoie de recompense din astea dulci fir-ar sa fie
.Vikinga
38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini
Sabina spune:
Io din fericire ma umflu doar un picut la fata, plus sunt inainte de CM, stiu ca acum mai multi ani cortizonu era mai nasol decat azi....
da maini/picioare sunt ok, nu ma umflu deloc.
Si VIk, in ianuarie merg si la Viena , bineinteles ca ne-am gandit.
Am nevoie de ganduri bune azi, ca am reusit sa ma programez la testele imunologice.
Daca e sa fie alta boala, macar sa stim cat mai curand. Cel mai tare se banuieste lupus, da Doamne sa nu fie....
am ugit sa ma imbrac si sa donez eprubetele:)
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo