*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
As propune cont nou, "Sat de Craciun", parola cea de la contul comun, ca sa fie simplu.
Eu as zice ca nu se accepta altceva din afara de mici figurine-oameni. Eu una nu am folosit figurine, pentru ca tema mea se numeste "Sat de Craciun, noaptea", si cum e noaptea, toata lumea dorme....in casa.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Cristina, io fusesem mai devreme la voi in sat, pe furis.
M-am simtit tare bine acolo, nu-mi venea sa mai plec...![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
cristinamh spune:
merci, lavi!
noki, am specificat doar printii si printesele, ca am vrut sat cu oameni. dar copiii n-au aprobat proiectul, si asa am scos batmani si spidermani din sat... pentru ca la "populatie" au avut cuvantul lor de spus, si nu le-am stricat placerea.
pana la urma s-au distrat, au mai invatat cate ceva, per total a fost educativ.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
lavi02 spune:
Mitza, juriu & concurente ma mai primiti din nou in juriu? 
Am la CV ca am fost in juriu si anul trecut. ![]()
Pe de alta parte e cam urat sa migrez de la concurenti la juriu. 
corap spune:
aici e noua adresa , in cont se intra cu parola de la contul comun, cum a propus noki
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
alexandrina spune:
Noki in noaptea de Craciun la sate se colinda
.
Lavi nu exista "nu pot", eventual "n-am facut inca"
.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
corap spune:
din punctul meu de vedere, lavi n-a fost concurent
asa ca poate participa la juriu
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
camelia_daniela spune:
Hello!
Multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Am avut noroc ca am avut combustibil si nu am inghetat! Oricum, peisajul era sinistru...
Nu prea am avut chef de atmosfera romantioasa dar am trecut prin toate starile - de la nervi, la resemnare pana am ajuns la plans !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him. (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Lavi, TU personal nu ai existat niciodata la concurenti.
Doar prin reprezentarea dragei de Silvia.
Asa ca eu sunt de acord cu cererea ta de jurizare. Sa vedem restul poorului ce zice.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah