*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)
Raspunsuri - Pagina 10
corap spune:
"la multi ani, stafanut"

multa sanatate si un an minunat!
Taniuk, sa-ti traiasca printul - revolutionar!
in alta ordine de idei, si satul meu e gata... la 4 azi-dimi l-am terminat. bineinteles e pe minimum - adica 3 case. (eu intelesesem initial ca minimum una, si eram feri ca am doua in plus - ha, ha)
primele
cu satu' meu
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
Mihaelutat spune:
Deci ca sa elucidam misterul cu pozele eu am rugat sa mi le transmiteti pe mail ca pe mail stau nonstop pe forum mai rarut. Normal ca e ok sa dati si un link ceva pe forum ca sa vada toata lumea.
Par examplu Cristinamh mi-a trimis un PM cu linkul ceea ce e super ok ca ma notifica pe mail si il vad imediat.
Rugamintea era doar pentru mine ca nu vreau sa pierd vreo poza daca nu am timp sa intru pe forum.
deci avem un nou premier, adica cel vechi, se pare ca si sedinta pe 23 decembrie. Craciun Fericit si voua.
Noki se pare ca vine bugetul. Asta ca sa nu fiu singura trista.
Mita
coralia76 spune:
La multi ani Miruna! Sa cresti mare,sanatoasa,voioasa sa ai parte numai de bucurii!
Riannacea frumoasa si cuminte La multi ani!Ce surprize frumoase i/ai facut de ziua ei Meems!
Cred ca a fost tare impresionata cand a vazut toate acele decoratiuni cu Happy birthday.
La multi ani Stefan ! Cred ca a fost copilasul colectiei care facea adunari de pe la 2 ani.Tania sa fie amandoi copilasii sanatosi si sa va bucurati de ei!
Roxi cred ca iti e greu cu matei daca e asa greu cu mancarea..macar lapte bea? Poate e doar o pasa proasta...Am trecut si eu prin din astea cu Andreea(si acum la 4 ani e cam la fel),i-am faut analize care au iesit in limitele normalului..si ma tot consolez cu gandul ca va veni o vreme sa manance si ea bine
.La ea sunt perioade si perioade...are si momente bune...dar si pase proase cand nu stiu cu ce traieste ..bea doar lapte si in rest doar ciuguleste...
Cami..aventura nu gluma...Cred ca muream de frica sa fi fost in locul vostru!
Maine are serbarea Andreea si va fi ingeras...dar fara parinti nu o sa aiba nici un farmec..
Pupici
corap spune:
:) pai duar 5 poze am pus ... mai pun pe parcurs, sa tin concurenta cu sufletu' la gura 

(adevarul e ca am uitat stickul cu poze acasa)
De-aia ziceam sa le punem pe toate in acelasi cont, ca doar vreau sa vad si eu toate creatiile, nu doar juriul - daca nu va convine pe "felinare" putem face o adresa noua comuna pt concursul asta.
!MITZO, in cal. de sefa de juriu, zi daca e ok sa le punem in "felinare" pe picasa sau sa facem un cont nou.
c & andrei-ardei
07.05.07
lavi02 spune:

La multi ani Stefan - nazdravan, cantaret, dansator & centrul atentiei de profesie!! :) Sa ai parte de sanatate si bucurii, de o viata plina de succes pe toate planurile!
Tania imi amintesc cu emotie nasterea ta vijelioasa in toiul noptii spre dimineata si bineinteles de neuitat ramane faza cu suzeta, cand incercai sa i-o bagi pe gura lui Cosmin care nu o voia 
sa te bucuri pana la 100 de ani de scumpii si frumostii tai copii!
Noki nu le-am gustat.
Eu nu prea am obiceiul sa gust mancarea decat cand e in farfurie
In afara de creme, ofcorz.
La 1 le-am oprit focul, le-am scos pe balcon si azi de dimineata le-am pus in pungi la congelator. Am pastrat cateva pe fundul oalelor pe care le vom degusta probabil diseara cu Virgil. Sper ca au fiert destul, o sa vad diseara.
La cat am muncit la ele ar trebui sa fie bune. Dar le-am facut cu mare drag pt ca sunt foarte bucuroasa ca vin prietenii nostri la noi. Cristina mi-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata, pur si simplu s-a nimerit. Includ aici si nasterea Silviei cand era sa o cotesc catre lumea 'ailalta. Dar si in momente vesele, destule.
Mihaelutat spune:
Rog membrii juriului sa se pronunte asupra interpreterii urmatoarei sintagme "nu se accepta produse finite cumparate etc (exemplu: minicasute construite de altii, trenuri, masini de-a gata etc)"
Va rog sa va precizati pozitia cu privire la sensul producelor finite. daca se accepta figurine finite care anime satul, in speta mici persoanje de tot felul.
Din punctul meu de vedere se pot accepta pentru a popula satul diverse figurine mici, finite, de cumparat. mi se pare imposibil aprope sa faci o figurina din Hartie. Sunt de acord ca nu putem accepta casute si alte constructii, dar personaje da.
Rog raspuns.
Mita
Mihaelutat spune:
Ok Corap am crezut ca nu vad eu bine sau nu ma pricep sa dechid linkul.
se poate face un cont nou ca anul trecut.
va rog sa va pronuntati cu privire la clarificarea solicitata.
Mita
corap spune:
pai nu-i corect, mitzo. eu m-am muncit 3 ceasuri sa concep si sa realizez omuleti de hartie, ca asea zicea regulamentul - nimic de-a gata!
sau, daca acceptati omuleti de-a gata, cine-si face singur omulet se pune cat o constructie
? concurentii pot face gat??? ![]()
c & andrei-ardei
07.05.07
cristinamh spune:
Pai daca se poate da, va invit la mine in sat, ca tot asteapta saracu vizitatori de vreo saptamana si mai bine...
lavi, tare mi-e ca luam mancare si bautura si stam acasa la cum ninge! am eu doua randuri de lanturi, cauciucuri de iarna, da' chef nu prea...
si din pacate, vin fiert cu mar si portocala nu prea merge la fierbator ![]()
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna