Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 2
elly_16 spune:
nocom vazut Dariutza scumpica foc... deci ai scapat sa-i mai dai sa manance...
Mamica de Bianca Maria
Bianca
300 spune:
Chec: daca are gust de ou probabil nu l-ai lasat destul la copt. La mine merge cam 3.4 minute daca e o singura cana inauntru, cu cat pui o cantitate mai mare cu atat trebuie lasat mai mult, am vazut asta aseara.
Nu mai stiu cine-a zis ca i s-a intarit dupa ce l-a scos, asa am patit si eu, e din cauza ca a fost tinut prea mult, unele chestii se coc si dupa ce le scoti din microunde, de semintele de dovleac - am ars 3 randuri pana m-am prins cum sa le coc
Babyom distractie placuta!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
eu intrebam de dintzi asa...de control, noi papam pasat la furculita de la 7 luni, muscam si mestecam friptura la gratar, coaja de paine si alte chestii nesanatoase, nu stiu exact cu ce mestecam dar...in fine, ma gandesc ca 4 dintzi e prea putin la varsta asta si ii dau sirop cu calciu de luni bune, probabil ar trebui sa-l schimb cu altceva
babymom drum bun
si noi avem uneori program dar astazi de ex s-a trezit la 8 a baut lapte si apoi somn de voie pana la 12....dupa amiaza a atzipit vreo 15 min si asta a fost, acum pe seara era terminat de somn si nu ne mai intelegeam cu el, ce puteam sa-i fac?! sa-l trezesc diminineata, ca sa respectam programul cu mic dejun si somn de pranz, dar....nu m-a lasat sufletul(mai ales ca am dormit si eu cu el)
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
luminita2008 spune:
fetele mele!
va ziceam de prietenea mea proaspat graviduta, merge pe 6s si e racita cobza... eu nu prea m-am confruntat cu asta in timpul sarcinii si nu prea stiu cum s-o ajut... i-am zis de oscillo si stodal + leacul babesc cartofi cruzi pe gat.... dar altceva? homeogene? tantum verde? banuiesc ca nu...
propolis C? sau tinctura de propolis? frectii cu spirt?
pls, orice sfat e bine venit...
sar'na mult!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
babytza spune:
Hello girls
Nocom multumim de capitol nou
Multa sanatate puiului mic, recuperare usoara [ryga]
Anca foarte misto site-ul , multumesc mult Maine bag comanda
Lavinia distractie placuta la botez !!!! Sa iti fie de bine cu noul look , noua culoare Abia astept sa ne pui poze Si sanatate puiului , sa ii treaca stomacelul
Vazusi ca ai lovit masina ...hi hi hi nu e musai treaba de blonda, as zice mai degraba ca era polei , este ????
Laura e vacantaaaaaaaa !!!!!!!
Program noi am avut mereu, chiar din prima saptamana de la nastere. Doar am modificat cate ceva la el, in funtie de varsta si de cerinte/necesitati. Am avut noroc si de copil colaborant.
Acum avem de o saptamana program asa :
- trezirea la 7.45- 8
- iaurt la 9 apoi rontaiala de cereale , covrigei, stiksuri
- 11 parc (1 / 1,30h)
- 13.00-16 nani
- ne luptam sa mancam 3 lingurite de mancare apoi revenim la covrigei, pandispan si cereale....
- 18.00 fructe sau iaurt de fructe
- 20,15 baie
- 20.40 lapte cu cereale (210ml)....1 -170 lapte ......6- 210 lapte
Daca e sa plecam undeva , poate sa doarma si in masina sau in carut, dar sigur nu doarme 3 ore ca acasa , caz in care ne mai culcam dupa amiaza o data.
elly ce fetita cocheta si dulcica ai
Ada pup baiatul cu soricelul
Roxiii cat de dulce e soricelul/ursulet
Cristina cum mai e puiul ? A trecut febra ?
Avem si noi un coltisor de masea !!!
Joy am vizionat si eu "Alinare cu un zambet"
Mi-au dat lacrimile
Babytza si puiiValentina David
CD27 spune:
Lumi eu am fost racita de curand si iata sfatul medicului: eferalgan cu vit C, paracetamol (simplu, nu sinus), picaturi de nas pivalone (din plante dar bune, desfunda), strepsils pentru gat, brohexim pentru tuse (nu am avut, deci nu am luat) inainte sa ajung la dr m-am tratat homeopat osscilo+homeovox (durere gat) dar s-a agravat, in plus sa ia multa vit C (sa ajunga la 1 gram pe zi), pentru curatarea gatului mi-au zis gargara cu sare (n-am facut, strepsils a fost bun) multa sanatate
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
claudinna spune:
Nocom, ce papa Daria bun asha?
300, merci de pont! au deschis Anabella si in Calimanesti
Babymom, drum bun si distractie placuta!!!
abia astept sa vad noul look!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Chec: daca are gust de ou probabil nu l-ai lasat destul la copt. La mine merge cam 3.4 minute daca e o singura cana inauntru, cu cat pui o cantitate mai mare cu atat trebuie lasat mai mult, am vazut asta aseara.
Nu mai stiu cine-a zis ca i s-a intarit dupa ce l-a scos, asa am patit si eu, e din cauza ca a fost tinut prea mult, unele chestii se coc si dupa ce le scoti din microunde, de semintele de dovleac - am ars 3 randuri pana m-am prins cum sa le coc
Babyom distractie placuta!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alexa si mami spune:
Rox(CD) lasa baietu' sa doarma si dormi si tu cu samburel Cand aflam daca-i roz sau bleu? Au aflat neamurile?
luminita2008 spune:
rox(CD), merci mult, esti o bomboana, i-am transmis, intre timp am mai googalit si eu si-am mai citit diverse, am mai gasit niste solutii, sper sa fie bine!
fug ca urla un hun!!!??? DEJA????????????
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"