Locul fetelor Nou-Venite (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Cora, Jesia, Lorin, Lia, MVB, TRutzi, Flori, Babiela. Daca am uitat pe cineva , si sa nu le uit si pe nou venite

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Cora, Jesia, Lorin, Lia, MVB, TRutzi, Flori, Babiela. Daca am uitat pe cineva , si sa nu le uit si pe nou venite

http://community.webshots.com/user/diove

Pe mine m-ai uitat,dar te iert ca nu sunt asa de veche ca voi la topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Citat:
citat din mesajul lui AysTea

Citat:

eu nu stiu ce sa fac ....sa ma duc la medic? sau sa mai astept?

La mine tot asa a fost, intarziat, dureri de burta ca inainte de menstruatie, teste negative, si eram insarcinata, eu zic sa mai astepti cateva zile, sa mai faci un test, dar unul bun Surecheck sau Sensiblu (sper sa nu se supere moderatorii, sunt noua, dar parca am vazut ca se pot da nume de teste) si apoi sa mergi la doctor. Bafta!

in primul rand bun venit si sedere cat mai scurta ...si te rog povesteste-mi cum s-a intamplat la tine..dupa cate sapt ai aflat ca esti insarcinata si cand ai facut test?

Ce nu te doboara te face mai puternic

Pai eu am un ciclu de 26-28 zile si dupa vreo 4-5 zile mi-am facut un test, nu m-am grabit ca aveam dureri de burta ca inainte de menstruatie, cert e ca testele, ca am facut vreo doua au iesit negative. Apoi dupa dupa alte doua zile am avut o scurgere maronie cam o zi, si cum eram mai mica si naiva am zis ca a fost menstruatia. Dupa asta am avut niste scurgeri albicioase care m-au enervat asa ca am zis ca cine stie ce am si am fost la doctor, care m-a consultat, a studiat scurgerea si mi-a zis ca e trichomonas si mi-a administrat niste pastile. Le-am luat ca o fraiera, dar tot aveam dubii si am facut iar un test care a iesit pozitiv (deci cam la 2 saptamani fata de data la care trebuia sa-mi vina menstruatia) si m-am dus inapoi la doctor care foarte nonsalant mi-a zis ca asta e si ca nu pot tine sarcina ca acele medicamente povoaca malformatii. Mi-am jurat ca nu o sa mai merg niciodata la un doctor care nu are ecograf si doar consulta. Am mers la alt doctor ca acesta nu-mi prezenta siguranta mai ales sa-mi faca chiuretaj. Si celalalt doctor a considerat ca este indicat sa nu tin sarcina si am facut chiuretaj. Acum de curand am ramas iar insarcinata, dar s-a oprit la 9 saptamani din evolutie. Asa sunt eu foarte ghinonista, dar sfatul meu e sa mai astepti un pic si sa refaci testul si oricum sa mergi la un doctor care are ecograf.
Si apropo celalat doctor mi-a facut analiza secretiei si nu mi-a iesit nimic, ca sa vezi ghinion de a intalni acel doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' la fete.
La noi a venit iarna cu acte in regula. A nins aseara si de dimineata deja se pusese un strat subtire pe pamant. Ninge si acum... deci mosul o sa aiba cum sa vina la copiii de pe aici.
V-am -at.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

neata fetele mele dragi .........ningeeeeeeeeeeeeeeee
ce frumos e totul e alb,

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata fete
Aystea urat ce ti s-a intamplat, dar din povestea ta am invatat si eu ceva . Am fost aseara la medic si mi-a zis ca este prea subtire endometrul dar totusi mi-am facut si un beta hcg sa vedem ...macar sa fiu sigura ...iti doresc sa primesti cat mai repede un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Declar z1 ...mi-am facut degeaba beta hcg dimineata ...ma rog asta e ...bine ca nu am vreo dereglare grava...mai incercam si luna viitoare poate-poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetelor

Jes imi pare tare rau...chiar meritai un capou frumos de Craciun

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................

Mergi la inceput

imi pare rau jesia , deci chiar de sarbatori ai fi la ovulqtie din nou si mosu sigur vine cu un cadou

Citat:

Declar z1 ...mi-am facut degeaba beta hcg dimineata ...ma rog asta e ...bine ca nu am vreo dereglare grava...mai incercam si luna viitoare poate-poate

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

arriana cand ar trebui sa te testezi?

Mergi la inceput