Locul fetelor Nou-Venite (52)
Raspunsuri - Pagina 7
polo spune:

Cora, Jesia, Lorin, Lia, MVB, TRutzi, Flori, Babiela. Daca am uitat pe cineva
, si sa nu le uit si pe nou venite
http://community.webshots.com/user/diove
Arianna11 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui polo![]() ![]() Cora, Jesia, Lorin, Lia, MVB, TRutzi, Flori, Babiela. Daca am uitat pe cineva , si sa nu le uit si pe nou venite![]() http://community.webshots.com/user/diove |
Pe mine m-ai uitat
,dar te iert ca nu sunt asa de veche ca voi la topic
AysTea spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui jesia
in primul rand bun venit si sedere cat mai scurta ...si te rog povesteste-mi cum s-a intamplat la tine..dupa cate sapt ai aflat ca esti insarcinata si cand ai facut test?Ce nu te doboara te face mai puternic |
Pai eu am un ciclu de 26-28 zile si dupa vreo 4-5 zile mi-am facut un test, nu m-am grabit ca aveam dureri de burta ca inainte de menstruatie, cert e ca testele, ca am facut vreo doua au iesit negative. Apoi dupa dupa alte doua zile am avut o scurgere maronie cam o zi, si cum eram mai mica si naiva am zis ca a fost menstruatia. Dupa asta am avut niste scurgeri albicioase care m-au enervat asa ca am zis ca cine stie ce am si am fost la doctor, care m-a consultat, a studiat scurgerea si mi-a zis ca e trichomonas si mi-a administrat niste pastile. Le-am luat ca o fraiera, dar tot aveam dubii si am facut iar un test care a iesit pozitiv (deci cam la 2 saptamani fata de data la care trebuia sa-mi vina menstruatia) si m-am dus inapoi la doctor care foarte nonsalant mi-a zis ca asta e si ca nu pot tine sarcina ca acele medicamente povoaca malformatii. Mi-am jurat ca nu o sa mai merg niciodata la un doctor care nu are ecograf si doar consulta. Am mers la alt doctor ca acesta nu-mi prezenta siguranta mai ales sa-mi faca chiuretaj. Si celalalt doctor a considerat ca este indicat sa nu tin sarcina si am facut chiuretaj. Acum de curand am ramas iar insarcinata, dar s-a oprit la 9 saptamani din evolutie. Asa sunt eu foarte ghinonista, dar sfatul meu e sa mai astepti un pic si sa refaci testul si oricum sa mergi la un doctor care are ecograf.
Si apropo celalat doctor mi-a facut analiza secretiei si nu mi-a iesit nimic, ca sa vezi ghinion de a intalni acel doctor.
Florentina_C spune:
Neata' la fete. 
La noi a venit iarna cu acte in regula. A nins aseara si de dimineata deja se pusese un strat subtire pe pamant. Ninge si acum...

deci mosul o sa aiba cum sa vina la copiii de pe aici.
V-am
-at.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
babiela spune:
neata fetele mele dragi
.........ningeeeeeeeeeeeeeeee
ce frumos e
totul e alb, 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
jesia spune:
neata fete
Aystea urat ce ti s-a intamplat, dar din povestea ta am invatat si eu ceva
. Am fost aseara la medic si mi-a zis ca este prea subtire endometrul dar totusi mi-am facut si un beta hcg sa vedem ...macar sa fiu sigura
...iti doresc sa primesti
cat mai repede un bebe 
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
Declar z1
...mi-am facut degeaba beta hcg dimineata
...ma rog asta e ...bine ca nu am vreo dereglare grava
...mai incercam si luna viitoare poate-poate 
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
Neatza fetelor
Jes imi pare tare rau...chiar meritai un capou frumos de Craciun
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
babiela spune:
imi pare rau jesia
, deci chiar de sarbatori ai fi la ovulqtie din nou si mosu sigur vine cu un cadou 
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia Declar z1 ...mi-am facut degeaba beta hcg dimineata ...ma rog asta e ...bine ca nu am vreo dereglare grava ...mai incercam si luna viitoare poate-poate ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
si de un
aici pe pamant 
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
arriana cand ar trebui sa te testezi? 
si de un
aici pe pamant 

....sa ma duc la medic? sau sa mai astept?