Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Sali, ai luat-o pe urmele mele? Eu am vadut multe, doar ce am dus la posta Murmure (EdT si crema de corp), Pour une femme de Caron, Poup'ee.
Acum cateva zile m-am despartit de 2 Isabel Derroisné, Rose Divine si Lettre a Anna (EdT; am pastrat crema de corp).

Aveam prea multe, nu ajung sa le folosesc pe toate si e pacat de ele; asa se bucura cineva de ele si eu recuperez 2 bani. Pentru a cunoaste cat mai multe si a avea flacoanele - deseori am dat banii pe un parfum mai mult pentru ambalaj -, am ales modalitatea cea mai simpla si mai ieftina: miniaturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Blue eyes, ce rau imi pare ca nu stai in Roasta pt noi parfumatele, ai fi vandut tot aici pe forum cu mai mult de 2 lei

eu am vandut peste 20 de parfumuri aici la acest subiect.

sali te rog sa faci lista cu ce pui la bursa sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Imi place mult de la Calvin Klein.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eternity galben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

da Dana, le’am luat dimineata dar abia acum seara am desfacut plicul acasa la niste amici caci nu mai aveam resurse de rabdare. nu stiu ce va spun despre ele, imi plac toate in felul lor, nu este niciunul pe care sa’l fi respins (si asta ma doare stiti voi de ce) ca sa nu spun ca de fapt majoritatea m'au facut sa suspin la propriu.
Creed/Sublime Vanille – isi merita pe deplin numele, pt mine este o vanillie sublima, o pudra vanilata, o esenta delicata si senzuala cu iz foarte fin de vanilie fructata. in prima impresie se strecoara si ceva “ascutit” dar deloc deranjant (probabil citricele?) care ii dau un aer usor estival… l’as purta cu toata fiinta mea in serile de vara. si are asa un fel de a se lipi si a se face totuna cu pielea mea de ma innebuneste, cred ca musk’ul il ajuta in acest sens. aaaah ce bine mi’ar prinde cateva pufuri chiar si acum pe vantul rece de afara. deci na belea ca tare’l vreau!!!! :(( presimt c’o sa'mi fie al 3lea Creed dupa care tanjesc.
Annick Goutal/Vanille Exquise – este absolut minunat intr’o luna de iarna in sarbatoare!!!! in mare parte este aproximativ pe tiparul celui de sus dar nota de personalitate pe care o capata aici vanilia vine de la migdale. imi place teribil acest Vanille Exquise, ador migdalele, le simt "dulceata", simt si vanilia si simt de asemenea imensa frustrare a lipsei unui puf sanatos :(. are ceva de "prajiturica" in el dar fara sa necesite un pahar de apa langa. Sali, cred ca ti'ar placea .
Tom Ford/Private Blend Tobacco Vanille – este un parfum absolut de-o-se-bit dar simt ca nu pot sa'l apreciez la adevarata lui valoare . eu, ca o novice ce ma aflu, il simt in genul lui L de Lolita doar ca in loc de scortisoara aici vanilia vine la pachet cu alte “greutati” (comparativ cu L) care impreunate daunota definitorie de tabac feminin sau vanilie masculina. imi place in aceeasi masura in care’mi place si LdeL. e un parfum nascut pt blanuri si stofe grele de iarna. prietena la care am desfacut plicul cu aceste mici minuni, mi l’a confiscat (impreuna cu Annick Goutal) atat de repede incat nici n’am stiut ce se intampla. i s'au lipit atat de tare de suflet incat ce imina as fi avut eu sa le despart? sper sa mai prind macar o “degustare”din ele, din Tabacco chiar imi doresc sa mai incerc"senzatii".
Caron/Montaigne – cu dragul de Caron am o mica problema (posibil falsa). este o vanilie innobilata de ceva flori (nu stiu sa spun care anume), e colorat, vesel si elegant totodata in primele note dar spre final imi seamana cu un gen de parfum pe care eu nu’l port si nu stiu sa’l pun in cuvinte. are ceva din genul aldehidic in el? fetele care’l cunosc, asa e? (pe fragrantica am vazut ca nu'l clasificat astfel).
parfumul pe care niciodata nu il voi suporta pe mine este First / Van Cleef & Arpels (l’am primit in aprilie si dupa o luna de chin a sfarsit la mama care inca se mai chinuie cu el, ea nu se lasa asa usor invinsa) - ei bine, Montaigne parca imi aduce putin cu First, cum spuneam, mai ales spre final. o sa’l mai incerc, posibil sa ma insel.

si... cam acestia au fost timizii mei primi pasi pe varfuri in lumea parfumurilor de nisa, mici opere de arta efemere. tare'imi mai doresc un Creed, of.
seara frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali
A sfarsit insa topita dupa un parfum care mirosea perfect a tei.

azi am cumparat de la the body shop cateva creme/"unturi" pt corp printre care si cea Moringa care aduce izbitor de mult cu teiul nostru, mirosul seamana pana la confuzie (am mai luat coconut si mandarine, si nu pt fructiera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss
Caron/Montaigne – cu dragul de Caron am o mica problema (posibil falsa).

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

tare ma tem ca o sa intampini aceeasi problema la cele mai multe caroane!
X 1000 pt descriere.
cred ca astept mai mult ca tine sa ajungi in BEAUTIK si sa-mi spui cum ti se par cele de acolo!

nu stiu sigur dar cred ca miercuri iar o sa ma "desfranez" la parfumuri in bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

clarisss, ce minunat descrii

tu nu ti-ai gresit cariera? sau publici sub un alt nume

sa nu vorbim rau de First il detest din toata inima mea ca e printre preferatele lui blue eyes si nu vreau sa o suparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

parfumatelor, am primit raspuns de la luckyscent.
livreaza mostre in ro , costa 5 $.

uitati raspunsul:
Hi,

We cannot ship samples to Romania using FedEx, but we do ship via Air Mail for $5 USD shipping/handling.

Best,
Andrea

revin: cat inseamna .7 ml? ca atat vad ca are o mostra la ei.
eu am intrebat si cate mostre pot comanda in astia 5 dolari dar nu mi-a raspuns.
edit: vad ca majoritatea mostrelor pe fragrancex au 0.04 sau 0.05 asadar .7 ml ar tr sa fie suficient pt a ne face o parere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

nu stiu sigur dar cred ca miercuri iar o sa ma "desfranez" la parfumuri in bucuresti! [/purple]

nu'mi spune pe la ce ora ca te pandesc de dupa reclame

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
sa nu vorbim rau de First il detest din toata inima mea ca e printre preferatele lui blue eyes si nu vreau sa o suparam

ooops! sorry blue-eyes
dana, esti prea draguta cu aprecieriele, nu mi'e deloc usor sa descriu un parfum, invat de la voi toate

Mergi la inceput