Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, lasa ca ai timp sa recuperezi si-o sa-i calci lui Yannis de-o sa te plictisesti. Acum odihneste-te ca sa vina bebe pe gaura care-o va face medicul. .

Vi4i, ma bucur ca esti mai bine. Nu te speria ca ne transmiti problemele tale. D-aia e comunitatea noastra aici.

Merci Aylin si Nikole pentru explicatia cu colul si dopul.

Onitza pentru cat esti de harnicutza .
Si Xela la fel.

Eu n-am facut nimic pentru ca i-am facut cv cumnata-mii.

Nici pe mine nu ma ajuta nimeni in afara de mama la treaba. Dar am de gand sa-mi gasesc o femeie cand n-o sa ma mai descurc.

Haircut, spor la cumparaturi.

Cris_mario cred ca poti sa nu anunti la facultate ca te-ai maritat. Nu stiu sigur, dar am avut o colega care s-a maritat cu un arab si nu a vrut sa anunte la facultate ca avea un nume foarte greu de pronuntat. Poti sa te interesezi cum mai e...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am terminat si eu mancarea si am pus si de painica. Nu va spun ce ca nu vreau sa ma chemati pe la voi sa va gatesc . As mai face un tiramisu dar sa vad ca m-au apucat si pe mine contractiile si as face ceva din pat, ori tiramisu in pat nu merge .

Alexutza important e sa fie bebe sanatos si sa mai stea putin la caldurica. Fetele care au stat mare parte de sarcina in pat ce sa mai zica. Pari putin cu moralul la pamant, fa si tu ceva care iti face placere si te relaxeaza( in afara de binenteles ).

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

lista se micsoreaza:
- "siecs" nu,
- mers la sala nu,
- mers in club sa dansez nu,
- sky/catzarat pe munte nu,
- imbatat manga cu multa tequilla sau wiskey bun..nu
- .....revenim la siesc ca asta se trece de mai multe ori pe lista ,
- tur de fortza prin magazine la shopping nu,
- iesit la cafea cu prietenele nu
... offff cred ca o sa ma joc pe calculator si odata cu diazepamu o sa iau carti de citit de la mami sa ..s.tau in pat

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Cris.mario, eu am fost la facultate dupa nunta si secretara mi-a zis ca pot sa duc copie dupa certificatul de casatorie, daca vreau, dar oricum diploma va fi pe numele de fata, asa ca n-am mai incurcat borcanele. Am terminat facultatea numai cu numele de fata(poate fi scris in paranteze si numele dupa casatorie, dar nu prea vad rostul)

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

alexutzzza de ce nu profiti acum sa stai in pat? Ca dupa ce vine bebe sa stai degeaba in pat o sa fie un vis frumos. Cel putin o perioada.

Noi acum am venit de la medic. Suntem bine, bebe creste, asteptam sa se intoarca desi nu sunt mari sperante. Oricum decizia finala in ceea ce priveste tipul de nastere o vom lua dupa ce ajungem la termen.
Fug in pat ca sunt plecata de acasa de la 9 azi dimineata si sunt franta. Revin mai pe seara

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

alexutzzza de ce nu profiti acum sa stai in pat? Ca dupa ce vine bebe sa stai degeaba in pat o sa fie un vis frumos. Cel putin o perioada.

Noi acum am venit de la medic. Suntem bine, bebe creste, asteptam sa se intoarca desi nu sunt mari sperante. Oricum decizia finala in ceea ce priveste tipul de nastere o vom lua dupa ce ajungem la termen.
Fug in pat ca sunt plecata de acasa de la 9 azi dimineata si sunt franta. Revin mai pe seara

iti urez sa se intoarca, la colegul meu de birou, nevasta a nascut in vara si bebelina s-a intors la eco de cu 2 zile inainte de termen sooo....

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vi4i............ma bucur ca esti bine.........
doamne da sa fie bine in 22 si bebe sa fie ok.......chiar daca e inainte de 37 de sapt............

alexutzzaaaaaaaaaaaaaaaaa
linisteste-te fatooooooo
nu te mai stresa,,,,,,,,,,,,
ca e mai rau daca te stresezsi............
daca asa e asa e.n-ai ce face....mai gandeste-te si la sanatatea bebelului si nu te mai agita atata ca ii face rau si nici tie nu iti face bine...........

decat sa ai probeleme mai bine stai linistita in pat ca apoi trec toate si ai timp sa mergi la atata sala cat doresti, sa faci atata sex cat te-ori tine puterile si asa mai departe............

dar deocamdata esti tu mai importanta si sufletelul pe care il porti in pantec.............

ok??????????????
te rog sa nu te superi pe mine, dar simteam asa ca trebuie sa iti zic...................
ai grija de tine!!!!!!!!

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

BEA! cum sa ma supar?!?! ma bucur ca imi porti de grija si tu si celelalte fete multumesc inca o data tuturor. Si te ascult ca deh nu ma pun cu tine! ai burta mai mare si mi-e frica de tine !

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

feteleeeee merci mult de reactiii prompte si incurajari offf se mai potoleste au devenit mai surde durerile burta e tarisoara inca! Era oricum ora de gynipral dar in loc sa iau o jumatate cum am doza am luat o pastila intreaga. Off nu am diazepam astept sa vina sotu diseara sa merg sa iau de la mami ca mi a cumparat azi. Gata, in pat. Doamne rau e da nu am facut nmic va jur! ieri nu am iesit nicaieri si nu m=am miscat din pat decat un pic la gatit si la vase atata in toata ziua si azi am calcat pe la 11 juma de ora cu un nospa preventiv inaine si apoi am sat pe canapea o ora si am mai strans rufele si calcat putin ca pisici nu mai am loc la rufe necalcate asa multe se tot strang ca acum calc numa camasile si astea de purtat si s au strans toate prosoapele si lenjeriile de pat si tricourile de nu mai am loc de nimic sa pun acolo si am calcat timid asa 3 fete de perna niste boxeri niste tricouri pe langa cele 3 camasi de dimineata deci chiar nu mare lucru altadata calcam o zi intreaga cate 8 camasi 14 tricouri lenjerii tot! nu i corect uite unele faceti mancare curat calcati Onitza nu are stare o secunda io de ce treb sa stau in pat si daca ma ritic juma de ora doare?? am zis ca daca am stat o zi in pat gata pot face orice nu priceppppp de ce

33+ Yannis

Alexutzzza, ma bucur ca te simti mai bine si s-au mai dus durerile, incearca sa stai cat mai linistita, vorba ceea, mult a fost asa de putin a mai ramas!

Cu riscul de a te supara pe mine, as vrea sa iti fac o dezvaluire: lenjeria de pat, boxerii, pijamalele, maieurile, ciorapii, prosoapele NU SE CALCAAA!!!!, mai ales de o femeie care tine si gospodaria si are si cariera!!! Eu zic mercic daca apuc sa calc camasile si hainele mele de strada pentru toata saptamana si asta e! Timpul petrecut impreuna cu sotul sau relaxandu-ma, odihnindu-ma etc e mult mai important decat sa am cearceafurile calcate Cam asta ar fi filosofia mea

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Buna, am ajuns si noi acasa unul mai obosit ca celalalt.
Am fost sa ne facem buletinul, ca nu aveam domiciliul nostru pe el si uite asa suntem doi pe o CI . Macar de data asta am raspuns la numele de familie ca anul trecut dupa nunta zbiera ala de la evidenta populatiei, si eu nimic .

Elena 34+ cu Iustin

si eu am patit asa dupa nunta, a durat putin sa ma invat cu noul nume, mai ales ca la facultate ramasesem cu numele de fata...

31+

se poate sa raman cu numele de fata?,eu mai am un an de facultate

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

din cate stiu eu oricum se face pe numele de fata, iti spun pentru ca am avut o colega care se maritase inainte de a incepe facultatea si tot pe numele de fata era inregistrata, dar pentru siguranta intreaba cand mergi pe acolo

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Mariucasara, o pentru Seba sa fie cuminte si sa se intoarca!

Ratusca 32+

Mergi la inceput