Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 19
sagetutza spune:
Si cum neuronul meu ii de gravida...
Am uitat sa va spun ca mi-a dat sa fac 3 injectii de dexametazona la interval de 12ore, respectiv o saptamana intre ele pentru maturarea plamanilor..
Dupa calculele mele o sa am 35 s si 5 zile cad o s-o fac pe a treia, deci mi se pare mie ca le fac cam degeaba, caci stiam ca astea se fac pana pe la 36 saptamani, dar am zis ca rau nu au ce sa-mi faca asa ca...
Numai ca aseara am facut-o pe prima si pe la 3.30 ma uitam la tv... Azi dim am facut-o pea doua si acum stau pe dc....![]()
Nu pot sa dau vina pe ele...
Daca mai e careva care face asa ceva va rog sa-mi povestiti si mie...
35+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
si ca sa trecem si pe pagina urmatoare...
Alexutzzza in principal si celelate fete cu probleme , printre care cred ca si Onitza (sorry dk gresesc) ar trebui scoase facaletzele ca de.... se pare ca altfel nu se poate....
Am si eu o verisoara care a re colul scurtat, sta in medical cu 75%, dr i-a prescris statul la pat dar cica ea are treburi in casa de fcaut... si cu no-spa-ul ce sa mai zic... il ia cand isi aminteste... a fost de 2 ori in spital internata cel putin o saptamana cu perfuzii si alte injectii si vad ca tot nu se potoleste...
Si pe mine ma apuca nervii cateodata ca nu prea mai pot face nimik, dar... imi trece repede caci ma gandesc la o persona mult mai importanta decta mine...
35+
sagetutza spune:
acestea fiind zicse.. va urez si eu somnic usor in continuare si e mai citim.....![]()
35+
sagetutza spune:
dar... nu inainte de a ura 
[micki
, scuze pentru intarziere.
Si ca sa ma revansez, sunt prima cred care ii ureaza 
ale1212xa

sa aveti nastere la tremen, copii mancaciosi si sani "alaptosi"![]()
35+
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sagetutza de azi am facut si noi 35 sapta,mani. Marti am fost la gine la control, nu am facut eco. Motivele au fost intr-o ordine aleatoare: lipsa de bani, dorinta de a face o eco la un ecografist, docamdata nu am gasit, din frica de a afla ceva nasol... Am stabilit urmatoarea intalnire pe 5 ian. Sa speram ca mai sta Teo pana atunci la cald. Am vb si despre nastre, si vad ca deja sub natural vs cezariana s-a discutat, noi deocamdata ne-am inscris la cezariana si cu recomandaera lui nea gine caci ne-a iesit herpesul pozitiv la inceputul sarcinii. Initial zisese ca reluam analizele in sapt 37,si apoi decidem ce si cum, dar cum nici eu nu prea eram convinsa de naturala... nu am nnegociat nimic... Om trai si om vedea... 35+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
stai linistita totul va fi bine, mai ai un picut... despre eco eu am facut una obisnuita 2D la 32 saptamani la dr. mea, nu am mai facut morfofetala, si miercuri cand merg iar la 34 sapt. voi face doar consultatie.
33+
danasor spune:
| citat din mesajul lui sagetutza Si cum neuronul meu ii de gravida... ![]() Am uitat sa va spun ca mi-a dat sa fac 3 injectii de dexametazona la interval de 12ore, respectiv o saptamana intre ele pentru maturarea plamanilor.. Dupa calculele mele o sa am 35 s si 5 zile cad o s-o fac pe a treia, deci mi se pare mie ca le fac cam degeaba, caci stiam ca astea se fac pana pe la 36 saptamani, dar am zis ca rau nu au ce sa-mi faca asa ca... Numai ca aseara am facut-o pe prima si pe la 3.30 ma uitam la tv... Azi dim am facut-o pea doua si acum stau pe dc.... Nu pot sa dau vina pe ele... Daca mai e careva care face asa ceva va rog sa-mi povestiti si mie... 35+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
am facut si eu pe la 30 sapt, tot pentru maturarea plamanilor, 4 injectii la 12 ore, si am inteles ca o sa-mi mai dea sa fac miercuri la 34 de saptamani; nu-mi amintesc sa fi avut probleme cu somnul din cauza lor, problema cu somnul la mine e lipsa de activitate ziua, si odihna din timpul zilei
33+
haircut spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel m-am intors de la dr/eco ![]() :fata e bine, sanatoasa, lungana si zambareatza: a zambit e 2 ori si are deja o jucarie faina: talpitza e la picior. mi-a masurat si colul, e de peste 4, asa ca s-a razgandit la gynipralul de vroia sa mi-l dea cand am zis de contractiile nedureroase (pe care le-a vazut si live). mi-a zis doar sa iau in fiecare zi 2 no-spa si sa stau mai mult in pat. si...ne vedem pe 18 ianuarie, cand nashtem![]() ![]() rog fetele care se ocupa d listutze sa ma treaca la programari![]() ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
Felicitari de vestile bune
parca am eu emotii stiind ca nu mai e mult, tu?
31+
haircut spune:
| citat din mesajul lui arwen92 De sezon. El: Brrrr, ce frig! Pot sa-mi incalzesc mainile intre picioarele tale? Ea: Auzi, dar la urechi nu-tie frig? Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa. Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de dragut!" Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata. Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): -Te-ai gandit oare ca singurul loc unde el poate sa ajunga sa ia apa este toaleta? ![]() ![]() ![]() arwen92 29+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici |

asta cu ceaiul e super tare 

31+
haircut spune:
| citat din mesajul lui maria11maria buna seara, fetelor! ma mai primiti si pe mine in grupul vostru? e cam tarziu, stiu, dar de citit va citesc de multa vreme, abia azi mi-am facut insa user... acum trebuie sa ma dumiresc ce si cum sa fac cand scriu. si cum sa fac sa ma adaug si eu in listuta aceea de inceput, cu nume, dpn etc. sa cresc si eu listuta de fetite, caci in cazul meu caruciorul e roz. si are 34 de saptamani |
Bine ai venit!!!
sarcina usoara si nastere la termen!!!
31+

:fata e bine, sanatoasa, lungana si zambareatza: a zambit e 2 ori
si are deja o jucarie faina: talpitza e la picior. mi-a masurat si colul, e de peste 4, asa ca s-a razgandit la gynipralul de vroia sa mi-l dea cand am zis de contractiile nedureroase (pe care le-a vazut si live). mi-a zis doar sa iau in fiecare zi 2 no-spa si sa stau mai mult in pat. si...ne vedem pe 18 ianuarie, cand nashtem

Ana(2003)
Darius-Matei(mai negociem)