Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 14
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario arwen foarte tari bancurile ![]() mariucasara ...asa am patit eu cu Mario azi..nu m-a lasat nici o secunda...poate ati obs ca nu prea am scris,dar in sch am citit tot Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Probabil de la schimbarea de vreme au fost mai agitati. Cel putin Sara azi a fost miorlaita tare.Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
33+
Sebastian Petru
cris.dogarel spune:
multumim de urari
se pare ca suntem mai "plinutze" decat Yannis![]()
![]()
. lasa, alexutzza, ca marja e de +/- 400gr. poate noi ne situam la maxim si voi la minim?
deh, cu cine sa semene Yannis gras? (ca Ema stiu cu cine si nu e taicasu'![]()
). promit sa facem fitness mult, amandoua.![]()
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
cris_mario spune:
mariucasara...mai mult ca sigur de la vreme ptr k si mario a fost la fel toata ziua
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui xela_07 cris.dogarel - e de bine pana acum. Cu Mosul te-ai intalnit? Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian |
da,
e mai cheaun decat o gravidutza: sezon full si el are doar o pereche pe maro, care e nr.45
cica incearca sa aduca marti 43. sper ca nu de la Polul Nord, ca or fi si spiridushii in "zile fara plata"
ceza la rece (e a doua,la prima s-a incercat cu oxitocina, dar..n-a mers), daca nu apar...suprize.
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 6 sapt.!!
Eleysa spune:
Arwen 

...multumim mult de tot ca ai grija in fiecare seara sa ne binedispui 

Cris.dogarel...

chiar ca e grasunica bebelina 

...stai sa vedem daca te intrecem ca saptamana viitoare ne ducem si noi la dl doctor sa o vedem pe printesica ...abia astept ![]()
Mariucasara 

...somn usor !!!
Alexutzza ..da viteaza mai esti tu ...doi odata ![]()
![]()
![]()
Eu ma duc cu patrupedul la plimbare acum ... sper sa mai fiu in stare sa intru cand ma intorc ![]()
![]()
...![]()
![]()
![]()
Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
decenuela spune:
dumnezeule, mai fetelor...citesc de-o ora juma...si cred ca am uitat totul....
xela imi pare rau ca te dezamagesc...n-am fost personal sa iau cosul...am rugat pe cineva de la munca sa-l ia ca sta in zona...asa ca..o sa-l vezi t maine inaintea mea....
cris cred ca esti fericita si cu moralul ridicat de sarb..cu asa vesti de la dr....bravo...dar ai grija...
arwen asa..calmeaza-te cu bancuri..trec toate...
fetelor eu sunt asa, o pers f practica, invatata sa fac de toate, asa ca , ma descurc si fara un barbat in casa. NU_MI place sa calc si sa cos. am noroc de tanti care calca...sincer, am luat anul trecut un super fier...si acu..cand sa calc EU hainele lui bb nu stiam pe unde sa bag apa. si daca n-ar fi tanti...sigur as calca doar strictul strictului iar al meu sigur nu mi-ar reprosa nik.
a....sa va spun ..azi am fost dupa analize la dr de fam si concediu...mi-a iesit colesterolul si trigliceridele mari..dar cica am anal f bune pt o gravida..asa ca nu ma impacientez. mai rau a fost ca am vrut sa fac progr la dr gine...si matracuca cica pana pe 4 ian..sunt terminate progr. ii zic femeie sunt gravida ciu toate sansele sa nasc pana atunci ce fac?
nu-mi ramane decat sa-l sun pe el la spital...poate ma primeste acolo....vreau sa-mi faca un eco ca lumea..ca nebunul ala de data trecuta m-a speriat rau cu.....lichid la limita, calculi la placenta si col scurt.
34+
LUCA
arwen92 spune:
Un barbat de la tara era la oras cu o gaina pe care voia sa o vanda.
Era seara, pana sa se duca la targ a doua zi,
se gandeste sa mearga sa vada un film.
Asa ca se duce la cinema si cere un bilet.
Casierita observa gaina si ii spune ca nu are voie cu animale in sala.
Suparat, omul merge dupa colt, indeasa gaina in pantaloni
si apoi ia bilet si intra in sala.
Dupa ce incepuse filmul, de frica sa nu se sufoce gaina,
deschide slitul ca gaina sa poata respira.
Langa el, o femeie observa momentul si-i spune, tulburata, sotului ei:
- Cel de langa mine si-a descheiat prohabul!
- Lasa, draga, raspunde sotul, ai vazut una, toate sunt la fel.
- Da, dar asta imi mananca floricelele
in toiul noptii doctorul este chemat la un pacient. Dupa ce l-a consultat doctorul intreaba:
-Domnule, ti-ai facut testamentul?
-Nu, domnule doctor, este chiar atat de grav??
-Atunci chemati imediat un notar si rudele cele mai apropiate..
-Asta inseamna ca o sa mor curand??
-Nu, asta nu - dar nu vreau sa fiu singurul fraier care este scos fara motiv in noaptea asta din pat!
Un psihiatru american avea un grup de 4 mame la terapie: - Cu toate aveti obsesii! a observat el ... Catre prima mama:- Tu esti obsedata de mancare! Ti-ai botezat fiica Candy. Catre a 2-a: - Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tau il cheama Penny. Catre a 3-a: - Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifesta in numele copilului tau, Brandy . In acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridica iritata, isi ia odrasla de mana si-i spune: - Hai Dick, noi plecam!
arwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
cris_mario spune:
ma duc in patutz...ne citim maine...pupici ptr toate burticile si o noapte cat mai linistita

Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
catalutza81 spune:
| citat din mesajul lui arwen92 astazi asteptam curierul sa-mi aduca un colet.stateam si citeam la capitolul din urma ca m-am trezit la 13 si am avut ceva de recuperat.suna la usa si ma grabesc sa-i deschid(crezand ca este curierul)si cand colo era posta!ma intreaba de sotul meu si spun ca nu este ma pune sa semnez ptr o scrisoare si pleaca.vin la pc din nou si deschid plicul.scot cele 2 pagini din plic si ma apuc sa le citesc.cand colo ce vad??? ![]() ![]() este o somatie cum ca ar avea de plate 1500ron insemnand "amenda judiciara"sin data 09.03.2006![]() ![]() (PERIOADA IN CARE NOI NU ERAM IMPREUNA)si ca daca nu se achita in termen de 15zile se va chema executorul judecatoresc .nu pot sa va spun cum ma simteam in clipa cand am citit-o...dupa ce ca avem o perioada grea cu banii(numai el lucreaza si mai sunt si 3rate de plata,mai vin si sarbatorile si mai vine si bebe![]() ![]() ...)acum mai vine si tampenia asta de ..."NU STIU CE"...cred ca innebunesc ...habar nu mai am cum sa le fac faca si cand![]() ![]() ![]() culmea este ca nici nu stiu ce este??? si ptr ce este??? ![]() ![]() ![]() arwen92 29+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici |
E prescrisa din ce imi zici tu..asa ca te rog fa un scan si da-mi pm cand il ai sa iti dau adresa de mail.
Catalutza
30+
Irina
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui decenuela cica am anal f bune pt o gravida..asa ca nu ma impacientez. 34+ LUCA |
foarte tare. si cum e anal pentru o ne-gravida??

Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 6 sapt.!!