Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 13
xela_07 spune:
cris.dogarel - e de bine pana acum. Cu Mosul te-ai intalnit?
. Sa inteleg ca o sa fie cezariana la rece la tine?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
32+
Cristian
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka aaa nu mi-a casunat pe el...ca m-am obisnuit si nu il bag in seama el zice, eu fac...mai greu cu sexul ca la noi in romania nu vine postasul la usa...si daca ar veni beac..mai bine lasa doar ca incercam sa te fac sa nu te mai plangi ca stai la pat, spunand ce poama am eu...dar se pare ca n-am nimerit-o ca nu e departe de al tau si imi fac eu de cap cat e la tine ...deci chiar te rog sa te ridici sa calci niste boxeri ca ii zic direct unde sa vina ![]() 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |

vrabia malai viseaza! glumesc, ma fac cuminte promit!
33+
Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel 2,65 kg, mai mare cu o sapt si 3 zile, circulara simpla, laxa. da, colu' pare ok, dr. a zis insa ca se "deterioreaza" stabilitatea rapid daca sunt contractii dese/lungi si sa stau cuminte, daca simt durere. aviz amatorilor![]() ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
2,65??? Yannis e mai slabutz calr avea 1,900 acum o saptamana si de atunci ma-sa nu a mai luat un gram deci cred ca nici el...dar el a slabit luptand vitejeste cu cordonu!
33+
Yannis
xela_07 spune:
lylika - sunt diferitii si ciudati si barbatii astia ... La mine la Andreea mi-a dat stop dr la 6 luni ca aveam probleme cu placenta si al meu sot mai sa-si taie venele si altfel nu
. Acum nu l-am intrebat pe dr daca avem voie sau nu, o sa-l intreb luni cand ma duc. Ma gandesc ca daca era sa nu am voie imi spunea el nu
?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
32+
Cristian
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel m-am intors de la dr/eco ![]() :fata e bine, sanatoasa, lungana si zambareatza: a zambit e 2 ori si are deja o jucarie faina: talpitza e la picior. mi-a masurat si colul, e de peste 4, asa ca s-a razgandit la gynipralul de vroia sa mi-l dea cand am zis de contractiile nedureroase (pe care le-a vazut si live). mi-a zis doar sa iau in fiecare zi 2 no-spa si sa stau mai mult in pat. si...ne vedem pe 18 ianuarie, cand nashtem![]() ![]() rog fetele care se ocupa d listutze sa ma treaca la programari![]() ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
felicitari ptr printesa ta ...ptr vestile bune de la eco
..mai ai atat de putin si tu..brrr...
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
arwen92 spune:
1.Un grup de turisti germani intr-o excursie in Romania prin Muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator: UUUUU -UUUUU -UUUUU!!!!!!!!!! Speriati si curiosi, isi intreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune, glumind, ca la noi, in Romania, exista un grup de femei foarte frumoase care in momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o pestera si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor.
Peste doua zile, cel mai titrat ziar din Germania scria cu litere de-o schioapa: “15 barbati germani au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania. Toti erau dezbracati.”
2.- Alo?
- Da!
- Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala?
- Da, noi suntem!
- Cu Gogu de la cazane, va rog.
3.Un barbat vine de la baut cu prietenii, intra in casa si striga:
- FEMEIE, CINE-I SEFU` IN CASA ASTA?
Nevasta-sa îi altoieste scurt un dos de palma peste fata. Barbatul raspunde spasit:
- Ce, n-am voie nici sa intreb?!!
4.Ce te invata nevasta?
Nevasta te invata despre fericire: "sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede !"
Nevasta te invata despre nudism: "plec de aici si te las in curul gol!"
Nevasta te invata despre nulitate: "tu fara mine esti un nimeni!"
Nevasta te invata despre procreere: eu te-am facut.. barbat
Nevasta te invata despre mobilitate: "ce-ti mai fug ochii dupa curu lu’ aia !"
Nevasta te invata despre otet: "ce acra poate fi ma-ta!"
Nevasta te invata despre juramant: "zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?"
Nevasta te invata despre munca in exces: "cam multe sedinte peste program ai tu… "
Nevasta te invata despre transformare: "cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc !"
Nevasta te invata despre ratiune: "cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi !"
Nevasta te invata despre dictie: "vorbesti exact ca ma-ta !"
Nevasta te invata despre sarbatori: "vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva !"
arwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
arwen92 spune:
De sezon.
El: Brrrr, ce frig! Pot sa-mi incalzesc mainile intre picioarele tale?
Ea: Auzi, dar la urechi nu-tie frig?
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de dragut!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
-Te-ai gandit oare ca singurul loc unde el poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?

arwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
mariucasara spune:
lillyka insuficienta placentara inseamna ca placenta nu mai functioneaza cum trebuie si bebe se hraneste mai greu.
cris.dogarel felicitari pentru eco. E grasunica Ema
Eu nu am reusit sa ma odihnesc deloc ca i-am luat un puzzle Sarei si bineinteles ca a trebuit sa ne jucam. Apoi a venit tati si am mers putin la cumparaturi si imi cad ochii in gura de somn...
Acum fug sa spal copilul, sa ii dau laptele, sa fac un dus rapid si nani pui ca nu mai pot.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
33+
Sebastian Petru
satulica spune:
arwen, ce ne mai inveselesti tu...
multumesc si eu! 
cris.dogarel, ma bucur ca ai vesti bune de la eco si bebelina e asa grasunica; ai grija pana pe 18, fara efort, mai ales ca vin sarbatorile si toate avem multe de facut - dar puiutii nostri trebuie sa mai stea un pic cuminti la caldurica ![]()
mami de Marcu (04.02.2006)
si
33+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
cris_mario spune:
arwen foarte tari bancurile ![]()

mariucasara ...asa am patit eu cu Mario azi..nu m-a lasat nici o secunda...poate ati obs ca nu prea am scris,dar in sch am citit tot![]()
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

2,65 kg, mai mare cu o sapt si 3 zile, circulara simpla, laxa. da, colu' pare ok, dr. a zis insa ca se "deterioreaza" stabilitatea rapid daca sunt contractii dese/lungi si sa stau cuminte, daca simt durere. aviz amatorilor
Ana(2003)
:fata e bine, sanatoasa, lungana si zambareatza: a zambit e 2 ori