Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris dogarel......felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta pana in 18!!!!!!!!!!

arwen,...............sorry.cum zic fetele nu te enerva, ca oricum de schimbat nu poti nik.............discutati cu calm, si poate puteti rezolva ceva din ce ti-a zis gratziana...............
doamne ajuta sa fie bine, ca nu e de aruncat bani pe fereastra la ora asta.............stiu.............

lillyka................
luni nasti ????????????
vai de mine............
nu ai emotii????????????
aoleu..............

pe mine ma termina pustiul asta cu meciurile de box pe care le face...............
ioiiiiiiiiii cateodata chiar vrea sa ma chinuie!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

m-am intors de la dr/eco:fata e bine, sanatoasa, lungana si zambareatza: a zambit e 2 orisi are deja o jucarie faina: talpitza e la picior. mi-a masurat si colul, e de peste 4, asa ca s-a razgandit la gynipralul de vroia sa mi-l dea cand am zis de contractiile nedureroase (pe care le-a vazut si live). mi-a zis doar sa iau in fiecare zi 2 no-spa si sa stau mai mult in pat. si...ne vedem pe 18 ianuarie, cand nashtemrog fetele care se ocupa d listutze sa ma treaca la programari

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Felicitari pentru vestile bune !!! ...daaaa...vrem si noi sa stim greutate ...tot ....

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

aaa nu mi-a casunat pe el...ca m-am obisnuit si nu il bag in seama el zice, eu fac...mai greu cu sexul ca la noi in romania nu vine postasul la usa...si daca ar veni beac..mai bine lasa

doar ca incercam sa te fac sa nu te mai plangi ca stai la pat, spunand ce poama am eu...dar se pare ca n-am nimerit-o ca nu e departe de al tau , acuma sa nu te superi...dar daca nu stai la pat...chiar ca te bat si iti trimit si sotul pe cap si sa te vad cu 2 ce te faci si cu al meu si cu al tau...ca o sa stai la pat, si o sa papi branza cu iaurt (ca smantana e grasa si nu face bine colesterol chestii) si nu tu cioco ca agiti bebele...deci...daca te prind ca misti din pat...iti trimit sotul meu in vizita
si imi fac eu de cap cat e la tine ...deci chiar te rog sa te ridici sa calci niste boxeri ca ii zic direct unde sa vina

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

m-am intors de la dr/eco:fata e bine, sanatoasa, lungana si zambareatza: a zambit e 2 orisi are deja o jucarie faina: talpitza e la picior. mi-a masurat si colul, e de peste 4, asa ca s-a razgandit la gynipralul de vroia sa mi-l dea cand am zis de contractiile nedureroase (pe care le-a vazut si live). mi-a zis doar sa iau in fiecare zi 2 no-spa si sa stau mai mult in pat. si...ne vedem pe 18 ianuarie, cand nashtemrog fetele care se ocupa d listutze sa ma treaca la programari

poze
AMR 6 sapt.!!

si si si? kile? cordonu? oricum ...la colu ala...sa tot cauti ghete in mall! te invidiez!

Felicitari ptr eco!

33+ Yannis

2,65 kg, mai mare cu o sapt si 3 zile, circulara simpla, laxa. da, colu' pare ok, dr. a zis insa ca se "deterioreaza" stabilitatea rapid daca sunt contractii dese/lungi si sa stau cuminte, daca simt durere. aviz amatorilor

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

cred ca nu ati inteles...
dr nu mi-a interzis sex, ci sotul ... cui sa ii cer? mai ales acuma ca mai am 2 zile, plus ca acuma e panica si mai mare ca bebe are probleme si trebuie scos...nici pe burtica nu mai vrea sa puna mana sa nu il deranjeze...si eu ma rog de el sa se joace cu el si daca nu pune mana pe burta pun eu si imi ia mana sa las bebele in pace sa nu il agit...asa ca...sa zic merci daca primesc dupa pasti ceva...daca nu o sa fie prea ocupat de cum ma simt si de cum e bebe...:)
dar sincer nici nu imi trebuie, cand il vad asa de grijului si cum se macina si framanta si cum ne iubeste...imi ajunge...

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

col de 4 cm?
vreau si eu...nu stiu ce sa fac cu el dar al meu avea in august 3,1 cm si de atunci nu mi-au mai zis nimic...dar nu conteaza la cezariana cat e colul nu?
are careva idee ce inseamna insuficienta placentara? asta a fost exprimarea dr azi ca trebuie sa il scoatem luni pe bebe ca e o insuficeinta placentara

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

cred ca nu ati inteles...
dr nu mi-a interzis sex, ci sotul ... cui sa ii cer? mai ales acuma ca mai am 2 zile, plus ca acuma e panica si mai mare ca bebe are probleme si trebuie scos...nici pe burtica nu mai vrea sa puna mana sa nu il deranjeze...si eu ma rog de el sa se joace cu el si daca nu pune mana pe burta pun eu si imi ia mana sa las bebele in pace sa nu il agit...asa ca...sa zic merci daca primesc dupa pasti ceva...daca nu o sa fie prea ocupat de cum ma simt si de cum e bebe...:)
dar sincer nici nu imi trebuie, cand il vad asa de grijului si cum se macina si framanta si cum ne iubeste...imi ajunge...

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

pai eu de la sotz ziceam sa ceri, ca el ti-a interzis, dar daca tu zici ca e mai bine asa, iti doresc sa nu treaca vreun postas aratos pe acolo pana la primavara. btw, pastele e destul de devreme la anu' (4 aprilie, parca), asa ca "iegzista" o sperantza

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

col de 4 cm?
vreau si eu...nu stiu ce sa fac cu el dar al meu avea in august 3,1 cm si de atunci nu mi-au mai zis nimic...dar nu conteaza la cezariana cat e colul nu?
are careva idee ce inseamna insuficienta placentara? asta a fost exprimarea dr azi ca trebuie sa il scoatem luni pe bebe ca e o insuficeinta placentara

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

colul nu conteaza la ceza. insuficienta placentara nu stiu exact, dar stiu ca tre sa-l scoata p bebe cand placenta imbatranste/grad mare de maturare, chiar calcifiere pe alocuri, ca nu mai e mediul prielnic pt bb (nu-l hraneste cum treb: cordonul e infipt in placenta si pe acolo vina papa. banuiesc ca despre asta e vorba.

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

decenuela unde esti? ai luat cosuletul? cum e?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

alexutzza, vad ca ai fost mushtruluita de toate fetele, asa ca io vin doar cu o prpunere: nu o poti ruga pe tanti de la curatenie sa vina la calcat pana... ti-oi reveni tu (adika dupa bebe 3?). sau poate stie pe cineva ea. nu costa asa de mult, credcat despre greci si "frica sa nu te creada sotul nu stiu cum"....cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si in el, in iubirea voastra care nu tine de...boxeri la dunga, right?

dupa bebe 3!!! sa te auda Dumnezeu! ee lasa o sa calc eu ca ma relaxeaza, eu nu am facut nimic in viata ema cat am fost la mami si nici cu sotu la inceput nu faceam mare lucru...nu am un an de cand am luat prima oara in mana fierul de calcat si inca ma distreaza da o sa calc numa stritu necesar si cu pauze.

A propos de femeie, a dat drumu la apa pe la 1 si am sunat pe tanti la 3 a fost aici acu a terminat si a plecat am casa curata! Apa la bucatarie!!! si sotul acasa!!!! ce imi puteam dori mai mult!

33+ Yannis

Mergi la inceput