masina de spalat rufe cu uscator

masina de spalat rufe cu uscator | Autor: IreneCAM

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea sa-mi iau o masina de spalat rufe cu uscator incorporat. Am inteles ca ar fi mai eficient un uscator separat, dar nu am unde sa-l pun, asa ca trebuie sa aleg varianta 2 in 1. Daca ati folosit, va rog sa ma lamuriti si pe mine:
- cat de eficienta e uscarea? pot sa impachetez rufele si sa le pun la loc dupa ce le scot?
- cum se reflecta utilizarea masinii in consumul de energie al gospodariei?
- in sfarsit, merita sau nu?
Am citit pe ici pe colo ca nu e varianta ideala pt rufe delicate. Pe mine ma intereseaza cum se comporta in cazul celor "nedelicate", adica blugi, treninguri, pulovere groase, bumbacuri groase care ar zace pe balcon cu zilele la uscat.

EDIT.
Cu scuzele de rigoare, am reusit sa fac si o cautare pe forum si am gasit un subiect asemenator si foarte recent. ma duc sa dau tarcoale pe acolo:d. Va astept totusi si aici, daca ma mai puteti ajuta cu vreun sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Eu am Indesit de 2 ani.Merita!
Uscarea o folosec doar iarna, sau si vara cand am f multe, dar extrem de rar.
- uscarea est eficienta daca respecti instructiunea de a pune rufe mai putine la uscat, mi se pare ca la sapale are capacitatea 5 kig, la urcare 4kg. eu nu le cantaresc, pun din ochi.
- la factura de energie nu am observat vreo marire semnificativa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu am luat aristonul descris aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127509

Sunt foarte multumita de masina. Rufe uscate nu se sifoneaza daca bag doar jumatate de masina. Altfel, Dumnezeu cu mila!

Nu mi s-a parut ca a crescut sensibil consumul de energie, desi folosesc uscatorul destul de des.

In cazul lucrurilor de bumbac nu ti-o recomand. Desi are program special ptr bumbac, rufele au intrat la apa. Pulovare - nici atat, ca se strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Trebuie sa te uiti pe etichetele rufelor.Nu e neaparat sa se micsoreze doar cele de bumbac si cele sintetice pot avea aceeasi problema.De cand respect recomandarile producatorilor nu am avut nicio problema.Puloverele le usuc la lana si e ok.

Mergi la inceput