Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

philip imi pare rau ca aveti probleme... eu clar nu stiu ce sa-ti zic... Sper doar sa fie puiul bine cat mai repede sa nu trebuiasca alte tratamente!

La multe lunite si la multi anisori pentru: Anne Marie Catalina bebe de Liana30, Maia Riana bebe de Bamsy, Antonia Maria bebe de Miruta Sa cresteti mari si sanatoase!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Nah ca era sa uit... AVEM ZAPADA!!!!!!! Multumesc fetelor care au trimis fulgisori si la noi!

Il aud pe la 7 pe sot ca vb cu bebe, nu am inteles ce decat "prima zapada" in sus "prima zapada" in jos... am sarit din pat instant, mi-a trecut si somn si tot .

Abia astept sa-l scoatem afara dar deocamdata doarme .

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

buna dimineata
am stat pana tarziu azi noapte rasfoind forumul si asa v-am descoperit si mi-am facut (in sfarsit)cont aici
sper ca ne primiti printre voi
noi suntem Vanilla si Lia (6 luni), poate unele dintre voi ne stiu de prin alte parti, eu nu o recunosc decat pe nemora
imi plac discutiile de pe-aici sunt foarte vii si efervescente. asta e si motivul pentru care mi-am facut cont pe (inca un) forum ...sper sa va cunosc mai bine pe parcurs si sa va impartasesc cate ceva din viata noastra
Lia s-a nascut pe 7 iunie, cu 3550 gr,51 cm, ora 20:50, nastere naturala
e alaptata inca (aproape) exclusiv - mai ciugulim cate o leguma, un fruct din cand in cand - si rasfatata si iubita si abia asteapta sa-i cunoasca pe bebeii de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

'Neata!pot sa ma alatur si eu la cafeluta?azi sunt tare matinala.tocmai am pregatit si eu cafeluta si merg sa-l trezesc pe sot sa o savuram impreuna iar apoi sa ne pregatim sa mergem pana in Mures.
wow...Deea...zapada!si eu vreau!!!la noi e un soare de zici ca e dimineata de vara, nu de iarna...doar ca sunt 0 grade...brrrr
sarbatoritelor de azi!multa, multa sanatate si fericire!
la toate!

Mergi la inceput

Bine ati venit Vanilla si Lia!
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa vedem mesajele tale in timp real.mai povesteste-ne cate ceva despre voi si poate pui si niste poze sa facem cunostinta.

Mergi la inceput

10 mesale?!
ok, o sa incerc haha

Mergi la inceput

Lia e un copil minunat, nasterea ei a fost foarte frumoasa (desi cu ceva peripetii - medicul tinea mortis sa-mi faca cezariana iar eu am rezistat eroic pana in ultima clipa adica 41 de saptamani in cap)
am alaptat-o repede, dupa vreo trei ore si am luat-o cu mine in salon si de-atunci suntem nedespartite. avem o legatura tare faina care sper sa dureze toata viata

Mergi la inceput

din pacate noi am ramas singurele (adica nu chiar ca locuim cu mama si avem o multime de prieteni dragi), insa taticul ei a decis ca nu e pregatit pentru o familie asa ca a iesit din peisaj. de tot.
nu e scenariul ideal si nu e ceea ce am visat, insa sunt impacata cu situatia si fericita ca sunt mamica si nu traiesc cu regrete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata!

Deea, merci de cafeluta!
faceti un sanius si pt noi...

vanilla_baby bine ai venit!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Am mai pus niste pozici de cand a implinit Alexia 6 lunitze si de acum cateva zile pentru cine vrea sa le vada.

Mergi la inceput