Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bamsy....felicitari pentru grasunicala mine oricum papa ca un veritabil "sac fara fund",dar de cand i-am scos papatul noaptea a inceput sa bea mai mult laptic in cursul zilei ca sa recuparezeMesele de noapte i le-am scos treptat,dar au fost si dati in care nu puteam sa ma cert cu ea si trebuia sa o mufez la bibe ca altfel se trezea toata strada
Nu mai tine minte neuronul asta al meu cine m-a intrebat de un film(alic parca..)ideea e ca nu pot sa pun filmul pe mail..sau poate nu stiu eu
La parte cu culcatul pe picioare nu am fost de acor niciodat,mai ales ca pe sora-mea am leganat-o pe picioare pana la 6 aniasta ca sa nu zic ca atunci cand am dus-o la gradi cu program prelungit i-a cerut educatoarei la pranz sa o puna pe picioare sa faca nani.Asa a prins atuncea de la parinti si a fost un adevarat chin sa o dezvatam,dar la brotac am fost ferma si nu am lasat-o pe mama nici macar sa-i vina ideea de a o pune pe piciare cu toate ca asta e fost prima ei intentie "copilul doarme bine legat pe picioare" de unde???/de la bun inceput am luat-o langa mine in pat si am tinut-o asa pana a invatat ca nu exista leganare la culcare ci numai mirosul meu si atat..ei,poate si un mutunache pe care sa-l ia in brateomida ei preferata

si cum in seara asta nu mai intru..profit sa urez de pe acum sarbatoritelor zilei de maine

LA MULTE LUNITE inainte

bebe Anne Marie Catalina de Liana30
bebe Maia Riana de Bamsy
bebe Antonia Maria de miruta

sa cresteti mari si frumose

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamsy

deea scuze, am citit atat de multe ca m-am zapacit de cap, totusi al cui era?

al lui Nicholas bebe de philip

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Bamsy e foarte putin lapte pentru varsta ei. In "carte" scrie ca intre 6 si 8 luni tr sa bea intre 24 si32 oz de lapte (a se inmulti cu 30 ml). Mara e dezastru cu mancatul decand e ea dar ma stradui sa ajungem minim la 20 oz (600 ml) pe zi. Eu zic ca la varsta asta au mai degraba nevoie de lapte decat de alte solide. Oricum cel mai bine intrebi un pediatru. Felicitari de masuratori, parca e sora cu a mea. Si Mara are 8 kg si un pic si 72 cm. In grafic e la 60 % la greutate si 78% la inaltime (50% e linia de mijloc, cea de referinta), asa ca o am si o fetita inalta ca Alex e paluga rau

Mergi la inceput

Bmsy acum am vazut ca mai bea lapte si noaptea asa ca poate ajunge si ea la peste 600 ml pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor, si eu stiu ca la varsta asta trebuie mai mult lapte, aveam undeva scris pe luni dar nu mai gasesc. Oricum imi amintesc ca la 9 luni se recomanda aprox 700-800ml lapte si 200-300gr mancare. Si treptat se scade laptele si se cresc solidele. Daca gasesc postez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

oanaalexnoaptea cand se trezeste, papa cam 200 ml, asta fiind 2 mese, dar nu intotdeauna se trezeste de 2 ori, asa ca nu prea ajungem la 600 ml, dar o sa mergem la un control si o sa vedem ce ne zice, oricum cu greutatea stam bine, suntem in grafic . De fapt daca stau sa ma gandesc nu prea are cu cine sa semene ca nu sunem mancaciosi nici unul.

Va pup si va doresc noapte buna!
sarbatoritilor zilei! si nu in ultimul rand printesei mele la multe lunite sanatoase si fericite! te iubim mult scumpica noastra!

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Cris, nu cred ca eu intebasem de film sau nu-mi amintesc?!
merci pt reteta ; am si eu un suc de rosii bun-bun 9 facut de mine si de soata) numai ca are in continut piper, miere de albine si alte condimente, deci nu cred ca-i dau...
dar as putea sa folosesc rosii proaspete..hm..vad eu...

am schitat o particica din album ...iesa fain (zic io)
recapitulez mamicile de la care am primit poze:
Annkkaa, Cris, Bamsy, Cosminica, Dicirstea, LauraOana, Lavinia, Nicuratze, OanaAlex, Ramonaiani, RalucaIoana, Reby-Iry, Serialbastre si Yuppi
daca mai e cineva pe care am omis, va rog sa ma trageti de urechi

ps: Strunfita tu ziceai ca ai pusa poza in mailul comun? n-am gasit nimic

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Fetelor am eu o lista cu cantitatea de lapte (banuiesc ca e universal valabila indiferent de continent)
0-4 luni 420-1100 ml
4-6 luni 780-1100 ml
6-8 luni 720-960 ml
8-12 luni 720-960 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Help!
in seara asta l-am dus iar la medic si tot se aude wheezingul. dr i-a prescris prednison, eu m-am panicat si-atunci el mi-a zis ca sa-i fac tratamnentul cu nebulizerul la 4 ore si daca pana luni nu-i bine atunci sa-i dau prednsinonul. eu-s tare anti steroizi si-acum nu-s ce sa fac. ce experiente aveti?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ca niciodata, azi dau eu !

Sa va fie de bine ca e data din toata inima!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput