Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)
Raspunsuri - Pagina 10
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dani3lla relusha Sa stii ca ma tot uit la handbal doar doar o sa va vad prin tribune...da dupa de a facut Romanica cu Norvegia....m-au cam enervat si m-au enervat si comentatorii nostrii...daca nu le-a laudat pe norvegience ca sunt campioane nu stiu de care ca sunt nu stiu cum...doar sa spele rusinea faptului ca am mancat bataie...nu stiu frate eu am facut volei de performanta 16 ani da la noi nu exista ca alea sunt mai bune alelalte mai putin bune ,toate avem tot 2 maini si 2 picioare numai ca uneori lipseste vointa...noroc cu portarul nostru ca a aparat saraca de-a rupt ca in baza handbalistelor noastre...si-o furau rau DANA mamica fericita de botos Denis Andrei meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic |
am fost la primul meci, cu Chile si am mai fost ieri cu Norvegia, o sa mai mergem la Nanjing, in finala....aici am trimis reprezentantul de fiecare data....sotul e prezent la fiecare meci... noua ne este peste mana...trebuie sa mergem cam o ora si ceva cu masina pana la Suzhou....dar in finala o sa mergem si o sa stam acolo sfarsitul de saptamana....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)
dani3lla spune:
citat din mesajul lui CarlaV Gabi, Dani3lla, nu pot sa ma supar pe nimeni pentru ca nu judec pe nimeni, doar ca nu mai comentez absolut deloc, ca sa-mi protejez putina liniste pe care o am. Gabi, ai dreptate, rezultatele se vor vedea peste mai multi ani. Oricum nu ma incalzeste cu nimic sa faca cineva ca mine, poate eu gresesc. Daniela, pe Saby am ingrijit-o ca la carte, dar ca la o carte cu care am fost de acord si care s-a potrivit cu copila. Cu toate astea, de la 2 ani mananca orice, n-a asteptat pana la majorat. Ningeeeeeee, abia astept sa scot copiii afara. Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Carlita tu stii cel mai bine ca esti una dintre fetele carora le cer parerea cand am dubii sau pur si simplu nu ma pricep la anumite chestii asa ca eu te rog sa ne scrii in continuare si nu numai despre fete ci si despre orice altceva.Eu nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa las sa se inteleaga ca asa cum fac eu e cel mai bine.Eu am vrut sa-mi expun parerea referitor la cartile despre diversificare care mie personal nu mi se pare ca se potrivesc manusa la toti copii.Mi se par pur orientative si le iau ca atare.Prefer sa strang informatii de voi toate din aceasta odisee sa le pun cap la cap si sa-mi croiesc propria carte de diversificare care sa urmareasca nevoile puiului meu asa cum eu ca mama le percep.Spre ex nu am citit in nici o carte ca glutenul introdus in alimentatie prea devreme poate da intoleranta copilului peste ani.In carte scrie doar ca este alergen si ca se recomanda introducerea mai tarziu.Motiv pt care am bagat la cap ce ai scris tu acu ceva vreme si am hotarat sa mai astept.La fel si despre morcov despre care citisem ca se da in combinatie cu piureul de fructe.Dupa ce mi-ai spus tu de ce,cum si in ce fel i-am zis "frana" si acestei combinatii.Asta am vrut eu sa se inteleaga din ce am scris eu despre astfel de carti.Pur si simplu prefer o explicatie logica de la voi decat sa urmaresc niste tipare.Eu i-am bagat eu aproape toate legumele odata si nu le-am mai luat pe rand tot dupa ce m-am informat ceva timp si am ajuns la concluzia ca nu au ce rau sa-i faca daca sunt fierte.
In speranta ca m-ai inteles si ca-ti va trece te ...daca nu ....vin peste tine in parc si te ...bulgaresc ca tot ninge frumos afara
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic
ganesha spune:
andata....de mult nu m-am mai regasit asa de bine in spusele cuiva, super fain subiectul la care ai pus link-ul am ras cu lacrimi...
Eu dau anunt "pierdut neuron, gasitorului ofer recompensa"
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui andata Ramona, poate are si pediatrul ala dreptate, dar eu cu mintea mea putina ma gandesc ca totusi chiar daca gust ceva nou care nu stiu cum ar trebui sa fie, sa spunem, daca nu imi place nu mai mananc. De ex. dupa ce am gustat pomelo, ca nu stiam cum e, nu am mai luat a doua oara, ca nu mi-a placut. Bebelusii de ce nu ar face la fel? |
Perfect de acord, dca nu iti place un gust nou, nu mai mananci si gata. Dar de ce sa pui sare pe pomelo, doar pentru ca asa ii place sa-l manance vanzatoarea care ti l-a recomandat??
Asa si bebelusului, ii dam mancare cu gust natural, daca nu-i place, incercam alta leguma / fructa, dar nu punem repede sare, in speranta ca o sa il manance apoi...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
cris_82 spune:
de 2 zile ma spetesc sa impodobesc bradul si nu reusescba nu gaseam tripla(era ascunsa de al meu ca sa-si bage el in priza acareturile lui),ba "disparusera" agatatorile de la globuri si infractoarea era binenteles fi-mea ca a daramat cutiuta in spatele unei unitati(unitatile sunt vreo 5 la numar ,cica trebuie sa le repare al meu...ha,peste vreo 200 de ani cred),ba ioc beteala albastra..asta era dosita de terorista sub patutul ei si lista poate continuasper sa am mai mult noroc in seara asta
Azi ne-am diversificat cu supa de rosii..yammi si ce buna a fost..sa vedem ce o fi la bucile ei ca imediat dupa a halit si un bibe cu lapte
carla....cum a fost bulgareala ???ca aicea s-a asternut bine zapada
ganesha.....pupici la pui maraici sa revina la programul de dinainte de vacanta
nemora....felicitari pentru somnicati gasit ceva frumos si convenabil?
cosminica....multa sanatate
nicuratze....ce te bucataresti?
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
ganesha spune:
Cris... spor la facutul bradului, mi nu prea imi vine sa ma apuc de el ca nu gasesc spirutul craciunului mie imi vine sa cant "vine, vine primavara" nu "colinde colinde". Dar la 25 de grade afara, ce sa cant si eu, in plus nimeni nu sarbatoreste aici craciunul, deci nu tu beculete, colinde sau promotii... dar ma mobilizez eu si caut niste colinde sa intru in atmosfera lu'mosu.
CarlaV spune:
Andata, , chiar nu e nevoie sa-ti ceri scuze, (acum) nu m-a suparat cineva in mod special, ci am ales sa imi cenzurez parerile tocmai ca sa nu supar eu pe multa lume. Cum am spus, nu caut sa conving pe nimeni sa faca la fel ca mine, nu stiu daca eu nu gresesc, dar m-am crucit citind ce papa unii dintre copii la varsta asta. Este doar reactia mea personala.
Cris, daaaa, am fost in parc cu fetele, Larisa a dormit continuu de la 13:30 si inca doarme, Sabinei i-a placut mult de tot, imi tot culegea zapada de pe frunze si incerca sa ajunga cu ea intreaga la mine, a fost o dulce, avea nasucul rosu si eu am cam inghetat.
Dani3lla, citesc si revin.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
Am si eu o intrebare pt fetele cu tiroida sau pt cele care au habar despre acest subiect, Tsh-ul meu marit influenteaza starea lui bebe daca-l alaptez. Azi mi-am luat rezultatul de la tsh si este f mare, de aproape 3 ori peste limita si ma gandesc daca asta i-l afecteaza cu ceva pe bebe, alaptandu-l. El este f agitat si ma gandesc sa nu aiba vreo legatura cu tiroida mea. Saptamana viitoare ajung si la dr dar vroiam sa va intreb si pe voi daca stiti ceva despre asta.
CarlaV spune:
Ganesha, vreau si eu 25 grade afara, dar si zapada daca se poate .
Cris, si noi incercam sa impodobim bradul de mai bine de 24 ore si n-am reusit inca .
Relusha, si eu sunt amatoare de handbal si am si jucat in scoala cu mare placere, m-am tot uitat dupa voi in tribune.
Dani3lla, asta ziceam si eu despre cartile de diversificare, o sa gasesti 10 pareri diferite in 10 carti. Daca tii neaparat sa dai copilului ceva anume la o varsta anume, cu siguranta va exista o carte (sau un doctor) care sa-ti dea dreptate . Dupa cum spuneam, la primul copil am facut-o ca la carte, dar ca la o carte care s-a potrivit cu copilul meu si alimentele controversate i le-am dat cat mai tarziu. E sanatoasa si mananca orice, cu portii ca de adult.
Ramonaiani, .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
ganesha......un pic de zapada puntru tine si ceva colinde
carla...spor la treaba cu impodobitul!!!!scot si eu maine terorista cu nasul in zapada
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg