Copilasi de Iulie-August2004(34)LaMultiAni!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Inca n-am poze de la patinoar, am cateva din 31 decembrie si din dimineata de 1 aici

Corina, asteptam poze de la voi

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, ce frumoase pozele de la craciunul in casuta noua. ati reusit sa mutati si cartile?
Cori hehe asa deci, tv-ul si calculatorul.. bolile grele. vorba Dariei, esti restanta tare rau la poze .
Robi, pupici.
nu v-am zis ca am inceput anul cu al doilea dinte lipsa la Patrick.. care a fost tot inghitit . i-am zis ca daca mai continua sa isi inghita dintii care cad o sa ramana zana maseluta fara job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani pe 2010.

Gata cu vacanta. Uff ce am mai dereglat copilul vacanta asta. Aseara la 8 dormea si la 11 jumate se trezea...si bineinteles ca a stat treaz pana la 4 dimineata. Nici rugaminti, nici amenintari ca o duc azi in pijama...nimic nu au tinut. Chiar de dimineata dupa ce am luat-o in brate usor ca sa o trezesc, a inceput sa rada si mi-a zis "ma duci in pijama azi...ura pijamas party".

Si mai nou fiica-mea vrea sa manance numai la "sterorant". Cred ca pe 1 seara iesim, ca sa nu facem bureti in casa. Adela ma innebuneste ca ii e foame si vrea la sterorant, alias restaurant...noi nu si nu. Bine reusim sa pacalim copilul si sa mergem sa mancam acasa. A doua seara iesim undeva mai departe si ii spunem de acasa...ia si mananca ca nu mergem la nici un restaurant. Nu vrea sa manance acasa, dar promite ca si daca ii e foame asteapta pana acasa. Zis si facut...pai credeti ca a tinut...nu, cum am plecat a inceput "vreau la sterorant"...asa ca pana la urma la 1 noaptea cine manca la sterorant...noi. Cand am intrebat-o, pai mai mami nu ai promis ca nu mai ceri si ca ti pana acasa...pai mai mami, eu m-am tinut, dar foamea nu a mai putut...

Va pup pe toate.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Corina bine ai revenit!Te asteptam orcind ..oricit si despre orice.Ati scapat de infectia urinara?

Uite de ex azi vreau sa va povestesc despre prima zi din stagiul de 1 luna la psihiatrie...dupa ce ca sectia este separata,in niste cladiri mici si care stau sa cada,dupa ce ca arata ca intr-o inchisoare, dupa ce ca mergi ca sa intri in diferite saloane la vizita..pe afara in halat la -4 grade..dupa ce ca nimeni nu stie daca vreun medic este coordonatorul tau (esti trimis la asistenta sefa de parca am fi la scoala de asistente), dupa ce ca nu esti lasat sa te atingi de foile de observatie,dupa ce ca nu ai vestiar..dupa ce ca nimeni nu-ti arata si nu-ti explica nimic..dupa toate astea te anunta asistenta sefa (da, ea din nou!)ca programul este 8-3!!! Asa ca am stat alaturi de alti 10 rezidenti la taclale intr-o camera...Tragic este ca ei vor fi viitorii medici psihiatri (erau marea majoritate rezidenti pe psihiatrie)care se complac de 2 ani (anul acesta al treilea)..fara sa comenteze nimic,fara sa scrie o reteta..fara sa faca o internare...vremuri grele ne asteapta (asa este in majoritatea stagiilor!)...

Daria este superba in rochita rosie!
alte poze nu am reusit sa vad..ma scuzati..

va mai las niste poze:

http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/KitzsteinhornCota3000?authkey=Gv1sRgCLGBufD6i_rGWw#5420732003783946258

se urca cu telecabina la 1900 , apoi 2500 si in final la 3000m...unde daca este insorit se vede ghetarul..noi l-am ratat datorita ninsorii

http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/ZellAmSee?authkey=Gv1sRgCNbj_9fko4OgHw#slideshow/5420709889200405282

Zell am See-oras populat din timpul romanilor, St. Hippolyte's Church (stil gotic), traditie de scufundare si gasire a bradului de Craciun,venirea pe apa a lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Oliv, hehe, de aia nu ai raspuns tu ieri la telefon....credeam ca sunteti inca in refacere acasa
Robi voi cum sunteti? gata cu problema terenului?
Cori, pupam.
restu' pe unde umblati?
hai, la raport cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata! Era un frig in dimineata asta ca mi-a inghetat interfonul...mama m-a sunat pe telefon din fata portii ca nu putea suna... v-am mai zis ca vreau sa vina primavara??

Roxana - nu, nu am reusit sa iau decit citeva carti, asta ca sa avem ce citi, de fapt cam asta mai avem de mutat - biblioteca, mai nasol este ca nu avem deocamdata unde depozita cartile decit in cutii...dar vom rezolva si asta incet, incet...
Kim - suna deprimant ce spui tu acolo...dar imi suna cunoscut - seamana mult cu ce am vazut la psihiatrie infantila...
Cristalina - foarte tari fetele tale!!!
Polux - pai scoate fata la restaurant daca asa vrea...! Mie mi-a scapat - inteleg ca ati fost in tara si Adela s-a dereglat de la fusul orar?

Sunt pe aici...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Un ceai? Ma doare gatul...

Cori, fetele. "Simptomele" Evei seamana foarte bine cu comportamentul lui Victor. Asa ca...
Olivia, Din pacate multe sunt in felul asta in minunata Romanica... Si ce ma doare pe mine cel mai mult e pasivitatea si faptul ca mai mult se vorbeste si mai putin se face.
Gabitza, fromoase pozele de sarbatori si cu casuta.

Am inceput anul in forta. Intalniri, sedinte, 2 proiecte in paralel, plan de recrutare, plan de implementare... Deja am obosit...

Si mi-e dor de Victor. Vine acasa spre sfarsitul saptamanii. Iar cu Paul ne intelegem din ce in ce mai bine. Doar ca nu vrea sa vorbeasca "omeneste".

O zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..la raport,sa traitzi
Am dus cupilu la gradi, ca si-a inceput activitatea de ieri(ne cam chinuim sa intram in ritm,pentru ca in vacanta se culca la 11 si se trezea la 9),io in schimb incep de pe 10...
Corinaieu ma bucur ca mai scrii pe la noi,Eva ce mai face,ati rezolvat problema cu rinichii?
Am vazut poze foarte frumoase cu baietii ochioshi ai lui Leeloo,imi place tare mult casutza voastra si catzelul!!
Vivia nervi de otel va doresc!!
Daria meii ce cocheta a fost Giulik in noaptea de revelion...dar tu pe unde erai,de ce nu pui si poze cu tine?
Roxi cred ca in ritmul asta zana maselutza isi da demisia.. pupacim powerrangersul fara dinti si grasunica
Acum vreau si eu sa va intreb ce mananca cupii vostrii de dimineatza...ca a mea face figuri la maxim,cateodata pleaca nemancata la gradi(daca-i in vacanta mananca fara probleme,lapte cu cereale, paine prajita cu un si miere,ou fiert)asa ca am nevoie de niste sfaturi,pliiizz
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Ioana, Giulia nu mananca de dimineata decat bibele cu lapte si nesquick, abia pe la 10-11 poate manca normal, acum la gradi sandwich, acasa la cerere.
Kim, ce am mai putea adauga ... :(
Polux dementiala Adela
Rox, pupam Patrick fara dintoci, faci poze la strungareata ?

Noi raportam o seara inghetata pe patinoar mai am o mamica nebuna care ingheata alaturi de mine asa ca ne-am dixtrat
Azi mergem la kef de 5 ani

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

Am reusit sa vad ceva poze, dar nu nominalizez... sa nu uit pe nimeni!

Olivia, tara lui Papura Voda, pe cuvant!!!!

Roxi, multumesc de intrebare, suntem in plina fierbere cu terenul, Petro umbla azi pe coclauri cu proprietarul, a plecat undeva prin Suceava sa o gaseasca pe tanti care a detinut candva intreaga zona si care nu mai are pe acolo decat drumul din fata terenului respectiv, sa ne dea drept de servitute...
Aseara am umblat dupa cai verzi sa vedem case gata facute, dupa doua vizite am renuntat , nu pot sa imi dau seama cum poti sa construiesti o casa de 90 mp si sa spui ca are 140!!!
Ioana, Matei mananca dimineata cate un sandwich, mai nou am cedat si i-am luat sunca Martinel sub care pot pune orice, unt, branza, cascaval ca nu conteaza, urs sa vada , lapte cu cereale, omleta, branza cu banana, iaurt...
Eu nu cedez la faza cu micul dejun, cred ca la gradi mananca dar nu suficient si tin la masa de dimineata, macar sa stiu ca are suficient combustibil pentru prima parte a zilei.
Liliana, tare Adeluta cu mancatul la sterorant . Sa recunosc ca si eu sunt fan
Corina, bine ai revenit! Si Matei e fan calculator, in vacanta l-am cam uitat pe laptopul bunicului ca sa reusesc eu sa imi fac treburile dar mai nou scrie in Word.
Daria, vreau si eu la patinoar dar n-am nici timp nici patine...

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput