Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *25*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
N-am avut parte de excursii, plecari la munte, iubiri ca in povesti.

Neata !
Dar acum traiesti cea mai mare poveste de iubire, incomparabila, nu? Eu asa simt, ca abia acum am un rost si de-acum incep sa traiesc..
As da toate vacantele si plimbarile si locurile vizitate in lumea asta (si nu-s putine) pe o zi cu Carina, pe o ora.
Eu nu am momente de depresie.. Nu pot fi decat cea mai fericita uca de pe lume cand am tot ce mi-am dorit atata timp, indiferent de cat ma doare spatele, capul sau cat de multa rutina e in viata mea acum.
Iar azi sunt cu atat mai fericita cu cat a venit dna pediatra si ne-a masurat, cantarit, studiat.
Sa ma laud deci: avem 6,1 kg, 64 cm, suntem perfect armonioase, perfecte-perfecte
Piciulina a vrajit-o cu rasul ei, a zis ca de mult n-a mai vazut asa copil razacios.Of ce mandra sunt!
A, nu ne mai lasa sa fim pitipoance de mall...interzis ! Ne executam ce sa facem, desi contam pe ea sa ma ajute la alegerea cadourilor de Craciun
Va pupam

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Mi-a dormit Razvan de aseara de la 10 pana azi la 10 ...incepusem sa ma sperii,da' el dupa ce-a facut ochi,avea chef de povesti si jucarii,nicidecum de papa

Aida,dupa o poveste de viata ca a voastra,iti dai seama cand 2 oameni sunt facuti unul pt celalalt

M-as incumeta si eu sa o scriu pe a noastra...incep prin a va spune ca anul asta in august am implinit 6 ani de cand suntem impreuna
Restul,mai spre seara,sa am timp sa o scriu cand dorm copiii

Aseara am stat pana la 2 pe net sa-mi caut telefonvrea husbandu' sa ma cadoriseasca de Mos cu un tel nou

Elle,distractie faina la botez

Am vazut si un fotomodel in salopeta de blugi si o mamica cu un zambet tare frumos si care radiaza de fericire

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mada,nu mai stiu cine zicea ca Irinel poate fi foarte usor recunoscut dintre copiii "nostri" ...asa si e,are niste trasaturi foarte frumoase si un parut pe masura si arata cu mult mai mare decat e, e un dulce.Freza lui nici nu zici ca e de bebe,parca ar fi un baietas de 8-9 luni

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata fete cucuiete!

am reusit si eu sa citesc din urma. frumoase povesti aveti! ce ti-e si cu soarta asta...

baiatul meu, dupa ce mi-a tocat sistematic fiecare nerv ieri, a dormit de la 10.30 pana la 8.30! boierie nu alta...
parca aida zicea (sau iulika - nu mai stiu ca sunt batrana ) ca si al iei domnisor face la fel ca al meu. zibiara de scoala blocul la san si in timpul zilei e de o veselie de numa-numa. asa o fi sistemul la 3 luni, mai stii?? cred ca acuma sistemul digestiv e foarte solicitat si poate de asta! o sa treaca si perioada asta.

deja incerc sa-mi aduc aminte de primele zile cu Carol acasa (si de tipetele de rigoare) si parca acuma nu mai par asa de grave.

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
Luci ce baietas smecheras ai tu acolo!
Uka tare araboaica! mie una mi-ar placea o intalnire, dar cred ca v-am mai spus ca stau mai prost cu deplasarea din Cumpana, pt ca nu conduc....dar poate negociez cu tati sa ne ia intr-o dimineatza sa ne lase in Ct la soacra, si stabilim ceva...tu ai nr de tel in lista de pe mail? daca nu, da-mi un pm...
multam tare de oferta cu incalzitorul, dar am facut planul deja

Claudia f frumoasa poveste, se vede ca il iubesti enorm, si cred ca ai si de ce...si...nunta in scotia, luna de miere in cuba, pot sa visez si eu cu ochii deschisi

fata mea a avut noapte de distractie, s-a trezit la 4 juma sa pape, si pana la 6 jumate a tinut-o in chiote si hohote de ras.....am zis sa nu-i dau nas, n-am bagat-o in seama desi mi-era tare draga ce sunete scotea, da-i si da-i si leagan-o de ma dor si acum bratele, mai atipea putin, cand sa pun si eu capul pe perna, iar incepea sa dea din maini si din picioare ca un robotel si sa chiuie nu stiu ce a fost cu ea, ca de obicei doarme bine noaptea...cred ca a dormit prea mult pe zi...

trimit ca am ajuns la povestea Aidei, si mai dureaza pana o citesc la un pufulete

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Aida nu a fost lunga povestea pt ca a fost f interesanta...e clar ca ati fost facuti unul pt celalalt, daca nici distanta, nici alt barbat, nici anii de despartire nu v-au indepartat de tot...

Andraiulia azi cum mai e papusica??

Uka esti f tare cu fotografiile si filmuletele, bravo, o sa aveti o gramada de amintiri frumoase

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, dragelor!

Azi incerc sa fac curatenie sa nu mai pierdem ziua de maine. Mai bine mergem la mall. Imi place tare aia cu pitzipoance de mall!

Natalia mea iar a avut treziri dese,la 2-3 ore, asta e, dam inainte!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

am intrat sa va urez sarbatori fericite ca maiine plecam
la ski
SA AVETI UN CRACIUN DE VIS!
SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI

VA PUP

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Aida la Buc mergem la un ortoped pediatru....pt sold in principal ca am fost suspecte de displazie, si in plus i se mai aude un clic la un genunchi si vrem sa ne linistim, ca ind r din Ct n-avem incredere..

fetelor, iar n-ati avut somn azi noapte??

Madalina asa, nu te lasa, lupta pt drepturile tale, nenorocitii Irinel e un scump, inca ma minunez ce par lungutz are

Uca pupam fata perfect armonioasa si razacioasa! se vede din poze de altfel, si e bine ca ati obisnuit-o cu camerele video si foto, ca e tare dezinhibata....a mea face ca majoritatea, cum vede camera, pac se face serioasa si o studiasa....ca mai am si camera mov
de ce nu va mai lasa in mall??

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

CU DEDICATIE PT CLAUDIA :
ALBA CA ZAPADA

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput