la ce ora adormiti copiii seara?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Mihuta, Ilana are doar cateva luni de cand nu se mai trezeste noaptea. Iar eu oricum ma astept oricand sa revina la "obiceiul" asta, ca parca e prea frumos sa cred ca am scapat! Am crezut ca are legatura cu alaptatul, dar n-a avut: s-a trezit tot asa si cand manca biberon...Cand a inceput sa doarma mai bine ziua si sa se culce mai tarziu noaptea, am observat ca nu se mai trezeste...Bine, se trezeste pe la 6-7 si ii dau biberonul cu lapte. Apoi mai motaie pana pe la 8-9. Cum ziceam, mi se pare de vis!
Intreba cineva ce face un copil asa mic la ora 22.00. Pai a mea (are 2 ani) la 21.30 merge la baie. La 22.15 -22.30 suntem in pat, citim si povestim . Pana la 21.30 e pe langa noi, ne jucam, mai ciuguleste cu tati care vine tarziu (pe la 20.30). Daca as culca-o la 20.30 (presupunand ca as reusi!) n-ar mai avea timp cu tati deloc. Si nu se pune problema de ore suplimentare pentru mai multi bani. Asa e programul lui. E abuziv, ok (de la 8 am la 20.00), dar asa stau lucrurile la momentul asta in vanzari. Daca stau acum sa ma gandesc, nici cu mine n-ar apuca sa stea decat de la 19.30 la 20.30...Nici eu nu fac suplimentar, dar imi ia drumul pana acasa mai mult de 1 ora.

Mergi la inceput