la ce ora adormiti copiii seara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Copiii mei (7 si 13 ani) ajung in pat la ora 21.00 si dorm la 21.30 iar dimineata la 6.45 de luni si pana vineri le trezesc. In weekend le las sa doarma mai mult dar se trezesc ele cel tarziu la 7.45-8.00 Le-am obisnuit asa cu program fix de culcare/trezire si a devenit obisnuinta. De asemenea la ora 7.00 iau micul dejun de luni-vineri si la 8.30 sambata si duminica.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ai mei se culca pe la 22. La 19 mi se pare prea devreme pentru programul nostru. Ei dorm dupa amiaza pana pe la 17, nu pot sa-i tin pana seara pentru ca ei au nevoie de somunl de dupa amiaza, asa sunt ei construiti. Multe activitati pe care le au se termina la ora 18. Spectacolele de orice fel de obicei sunt dupa ora 17. De multe ori noi venim acasa dupa ora 17 si nu ne-ar mai ramane timp sa vorbim, jucam, sa mergem afara. Plus ca vara pe la ora 18 abia se racoreste si este bine de iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Bia adoarme (nu o adorm eu ca n-am cum) la 18:45-19:00 in fiecare zi, in weekend mai sta o ora in plus; nu doarme de pranz si dimineata se trezeste la 6:50 in timpul saptamanii si la 7 in weekend.

Cand era mai micuta, statea seara mai mult insa pentru un copil care merge la gradinita/primii ani de scoala--- ora noastra de culcare mi se pare potrivita.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pe la 21 incepem operatiunile: pijama, povesti, baut apa de 3 ori, mers la baie, etc, etc ... si in jur de 22-22:30 adorm. dimineata se trezesc intre 7:30-7:45, pe la 8:20 ies din casa, iau micul dejun la gradinita. Mai dorm la gradinita la pranz cam 2 ore. In we programul e decalat cu 30min - o ora mai tarziu si nu mai dorm la pranz.
Eu nu inteleg intrbarea "ce face un copil pana la ora 23?" Dar pana la ora 21 ce face? Acelasi lucru il mai face 2 ore.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

La noi intrebarea ar putea fi "La ce ora va adoarme copilul seara" ca eu una adorm inaintea lui.
Intotdeauna am avut probleme cu somnul lui, nu mai dormea ziua de pe la 1 an jumate asa ca se culca seara pe la 9 . Acum doarme ziua la gradi asa ca acasa nu poate sa adoarma mai devreme de ora 23 orice am face noi. Stingem luminile in toata casa si el sta in pat pe intuneric si vorbeste singur sau se joaca cu mainile si picioarele. Imi si spune - mami stau in pat dar eu nu dorm ...si dimineata se trezeste la 7 cam greu. Sambata si duminica nu doarme ziua dar tot asa tarziu se culca. Sunt constienta ca am pierdut razboiul asta dar nu mai am forta si pana la urma ce sa-i fac ca el e cuminte , citim povesti de la 9 la 9:30 si apoi sta pe intuneric fara sa comenteze nimic intins in pat dar nu poate sa adoarma.
Am mai auzit cazuri de parinti care le dau medicamente copiilor sa doarma dar eu una nu as face asa ceva niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fiica'mea are 4 ani si 3 luni. ora de culcare e in jur de 20:30 (mai devreme daca nu a dormit la amiaza in ziua respectiva), iar dimineata o trezesc la 7 in timpul saptamanii. in weekend se trezeste singura (uneori inainte de 7, alte ori in jur de 8). la amiaza doarme in medie 1.5 ore (sunt zile in care nu doarme deloc - in zilele de luni, de exemplu, nu doarme la amiaza la gradi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si noi suntem noctambuli... se culca tarziu, se scoala tarziu, adoarme tarziu la pranz.

Periodic reusesc sa mai modific putin programul, dar in cateva zile se intoarce la ritmul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cat dormea dupa-masa, niciodata inainte de orele 23 orice am fi facut.
Acum, se intampla sa adoarma si mai devreme.
Diminetile cel tarziu la 7 juma` e in picioare indiferent daca e weekend :(

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adoarme in jur de 22.30-23.00, indiferent de ora la care se aseaza in pat - am incercat sa o trimit la culcare si la 20.30 si la 21.00 si la 21.30...nu adoarme mai degraba de 22.30 decat f.f.f. rar, doar daca e f. obosita. Are 5 ani, la gradi adoarme f. greu - dupa spusele doamnelor si nu doarme mai mult de 1h si 30min. D-nele spun ca uneori nici nu adoarme (rar, dar se intampla) - sta pur si simplu in patut cu ochii in tavan. Daca e acasa nu doarme niciodata la amiaza. Dimineata in timpul saptamanii o trezim la 6.50 - 7.00. In week-end doarme cat doreste.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ai mei se culca pe la 22.00. Dimineata se trezesc la 7 pt gradi sau scoala. La gradinita, cel mic doarme cam 2 ore.

Sa vrem si nu putem sa ne adunam mai devreme. In primul rand ca eu ajung acasa dupa ora 19.00, pana le fac ceva de mancare, pana mananca, mai verificam/facem lectii pe care n-a stiut sa le faca singur, spalat...In al doi-lea rand, o serie intreaga de activitati ale lor se termina destul de tarziu. Antrenamentele de karate care se termina pe la 19.30-20 sau acum, atelierul de decoratiuni de Craciun care se termina la 20.30. Pana vin acasa, pana...ale-ale se face cel putin 10. Uneori chiar mai mult. Asta nu fiindca n-as vrea sa se culce mai devreme ci pentru ca nu reusim sa terminam tot ce avem de facut.

Presupunand ca i-as culca la 19, cum zicea cineva pe aici, ar insemna sa-i vad cam 30 de minute dimineata si in weekend.

Mergi la inceput