*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mersi de raspunsuri fetelor! a inceput sa ploua prea tare asa ca mai asteptam pana avem masina la dispozitie cu toate ca ar fi trebuit sa ies da re na..

Daniela, ce m-ai mai distrat cum ai povestit de pitici. mi-i si inchipui..

Babyzapi, daca as stii cum s-a numit solutia cu care am dat eu pe gresie...am uitat, in loc de ceara luasem o solutie pt lemn si gresie. ulei, pe scurt.. daaar daca puneam mai mult ,era la fel ca si la tine patinoar... se duce, spalat de mai multe ori, apoi dat cu o carpa umeda sau uscata... asta pe gresie..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Monicus si Aleinad felicitari pt petrecerile reusite . Monicus, abia astept sa vad si poze cu cadourile interesante.
Oceanborn eu nu am folosit niciodata husa de ploaie. Daca ploua afara stau in casa, iar cand eram afara cu piciul nu m-a prins niciodata ploaia.
Anca ma bucur ca usor usor incepe sa pape mai bine Zibe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

bABYZAPI incearca cu detergent de vase, ca ala tre sa degreseze. Zic si eu, nu dati cu rosii.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! a venit mosu' si la noi !!! multumim mult mosului si ajutorului de mos , copii au fost ffff incantati sa deschida cadoul mareeeeee maaaaareeee

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Am avut alta noapte cu agitatie din cauza dintisorilor.S-a culcat la 21 si s-a trezit la 22.15 ca facuse kk pe ea...moale...clar e de la dinti.A alergat prin casa pana la 1.30 si noi eram rupti de somn.S-a trezit la 10.30 si se joaca.Tot nu a spart gingia Il pun pe sot sa cumpere CH15 sa-i dau de diseara.
De maine vine ninsoarea...abia astept sa facem om de zapada in curte pt. Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Si noi am avut un fel de mini petrecere ieri, a fost dragut. Edu a fost f agitat si m-a obosit la max. Dupa 9 am mai respirat si eu.

Otilia cred ca am uitat sa-i zic la multi ani piticului ! Azi noapte mi-am dat seama. Off sa va traiasca sa va aduca numai bucurii.

Copertina de ploaie, hehehehehe pai noi nu plecam la drum fara ea si in 75% din cazuri o si folod=sim. Eduard practic a crescut cu ea.

Fi'miu a sunat sambata seara la 999. Eu ma pregateam sa iesim la petrecerea de Craciun a firmei si mi s-a parut mie ca aud ca se juca la tel fix. Dar am zis ca da redial la ultimul nr si nu m-am stresat ca era nr lu ta'su. A sunat politia inapoi sa se asigure ca suntem ok. Bine ca eram acasa ca daca nu ar fi venit sa verifice si soacramea sigur n-ar fi dat drumul la usa.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai ce nazdravan este Edu , bine ca s-a terminat asa.

Eu am folosit husa de ploaie si la landou si la carutul sport. Atata vreme cat are vedere afara nu vad de ce ar comenta copilul. Eu la ploaie marunta nu o mai pun dar la ce vreme este aici ar insemna sa stam numai in casa daca asteptam vremea buna. Ieri am iesit cu ea in frig si burnita putin, i s-a inrosit nasul, racit mainile fara manusi dar nah, asa se calesc putin cate putin, jumatate de ora de antrenament.
Ooh, Monicus ce Material Girl este Ana. Noi cand i-am luat motul Anei am pus din nou obiectele pe tava sa vedem daca le ia pe aceleasi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos.. pai... stie ea... la cat de nazdrava este... si ca lipiciul dupa noi.
Si noi plecam cu prelata dupa noi, de fapt nu lipsetse din carucior... la cat deimprevizibila eset vremea.. mai bine pregatita sa fii.
Si infinal cand ai lasat-o la Ana ta sa aleaga inca odata ce a mai ales?

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ooh, Monicus ce Material Girl este Ana. Noi cand i-am luat motul Anei am pus din nou obiectele pe tava sa vedem daca le ia pe aceleasi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am problemew cu adormitul lui david...nu mai adoarme la mine in brate in timp cesi bea laptele, ci vrea la noi in pat....problema este ca nici la pranz nu mai vrea...si uite asa s-au dus clipele mele de relax...
a facut din nou sufleu de branza...este la cuptor, insa am emotii ca am pus o lingura de pesmet in loc sa pun gris...cum o iesi?

noi am folosit pelerina de ploaie la primul carut...la cel cumparat acum nu ama vut ocazia, insa folosesc husa de iarna pt picioare...sunt fff incantata de chicco multiway...si ma bucur ca am facut alegerea asta...

aseara am fost la concertul de craciun al banica...supeeeeerrrrr...ne-a placut enorm...noi mergem in fiecare an, de 5 ani...am lipsit in 2007 cand nu am gasit bilete...ne-am simtit bine...concertul a fost de exceptie...
se vede si a david dintisorul de jos...cred ca in max 2 zile ii sparge...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Si eu il scot pe ploaie. Totul e sa nu bata vantul prea tare. Si fara manusi si doar cu gluga deocamdata. Dar chiar si asa e destul de infofolit in comparatie cu unii copii de aici. Sambata seara am vazut un bebelus cam de 4 luni in talpile goale. Il tinea mama'sa in brate fara nici o grija. Saracutu' era cam albastru de frig. Eu cu cizme si palton. Brrrrrr

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput