**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza,

Sa stiti ca mare branza nu a facut laptele ala praf (eu am NAN1). Tot la 3 ore sa trezit fata mea..iar eu hop cu tzitzi..ea suge energic 5-10 minute si adoarme lemn dupa aia..dar si tzitzi din care ii dau e gol si moale dupa.
Asa ca nu mi-am dat seama de nimic..ba totusi acum stiu ca nu din cauza laptelului meu se trezeste des..e clar dor de tzitzic sau de mami mai ales ca Eva doarme si in alta camera decat noi..poate are nevoie sa ma simta..nu stiu.

Am incercat iar s aii bag suzeta dar o tine 3-5 minute si o scuipa ca nu curge nimic .

La 7 dimineata am luato cu mine in pat si a dormit pana la 10 jumatate ultima masa fiind pe la 6 :30 ..deci 4 ore fara sa ceara papa..ba mai mult ca nici acum nu a vrut sa manance..deci clar ca nu de la lapte e problema...

Mica o sa incerc si cu ceai...de care ii dai?
Pooh eu i-am dat NAN1 si pana acum i-am mai dat de cateva ori..nu a vrut ea dar tot a tras cate 20 ml cand a fost cazul..nu a fost acum prima data cand incearca lapte praf..a fos tinsa prima data cand a mancat asa mult...dar i-am dat si inainte de tzitzi ca daca ii dadeam dupa nu cred ca
manca.
Uliiasi incearca daca vrei un pic de formula..odata nu are ce sa strice.

Da' mi-a facut un kk acum dupa laptele ala..o frumusete .

Concluzia: habar nu am....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Noce dar la prietena ta bebe dormea toata noaptea dupa laptelel praf? Ca la mine nu a fost asa..deci nu laptele praf cred ca e solutia..deci nu o sa mai incerc pentru moment. Insa daca ar fi dormit toata noaptea (semn ca era mai bine hranita) imi asumam riscul ce urma...pana la urma nici nu vreau sa o tin mortis cu un lucru daca nu e indeajuns (in cazul asta fiind tzitzi..ma rog, bine ca nu e cazul deocamdata).

Mmmm..cam in frig dormiti ..eu fac 23 - 23.5 grade noaptea..ziua 22...si e ok...nu mi se pare f cald ci temperatura potrivita.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
In Iasi ninge de azi-noapte, s-a si depus ceva, acum ninge in continuare

e f frumos!!!

Acu' intrebarea mea este: oare se poate iesi la plimbare cu carutul daca e zapada?

Fetelor, ce ma "laudam" eu ieri ca nu-mi vine CM. Da' de unde, exact aseara mi-a venit, parca sa-mi faca in ciuda. Incep sa ma doara unele, altele. Sper sa nu ma doara mai tare. Si curge ca din robinet, ca de obicei

giova felicitari pt realizarile lui Edi!!!

pooh amuzant Balasz

corina poate tragi un pui de somn in timpul zilei, sa ai si tu forte pt Maria.
pfiiii...ce grasunica ai
Eu am prins prima sesiune de master cand eram in 3 luni si ceva de sarcina si tot numai cu greturi eram. A fost nasol ca nu puteam manca nimic, eram o leguma, numai in pat, si a mai trebuit sa invat pt sesiune. In schimb, sesiunea de vara a fost si mai ingrozitoare, aveam ditamai burtoiul, eu slabanoaga si ma dureau toate cele de la presiunea burtii. A fost un cosmar. Oricum, am trecut cu bine peste toate caci am prima medie pe specializare si mi-au dat si reducere 50% din taxa de scolarizare. Acu sa vad cum o scot la capat cu sesiunea din ianuarie si dizertatia
Analiza si evaluare am facut si eu in facultate si mai fac si acum.
Tu ai lucrat sau doar studenta ai fost pan'acu?

blanca sunt si eu curioasa de efectul laptelui!

siacob vorba ta, cred si eu ca e trecator. Si Bia e plangacioasa uneori cand schimbam mediul. S-o fi si speriat pt ca nu te-a mai simtit langa ea, saraca

mamidevladut La Multi Ani sotului tau!!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Am lasat copilu' zmiorcaindu-se in patut si eu am coborat la bucatarie sa-mi fac o cafea. Mama denaturata ce sunt! dar nu mai poooot! Nu am rezistat sa fac cafeaua si am facut doar un 3 in 1. Am urcat, i-am bagat suzeta in gurita si a adormit instantaneu. Asa ca am si eu 30 min sa-mi savurez cafeaua cu un croissant cu cioco.
Parca nu mai viscoleste asa rau si ma tenteaza sa termin de spalat geamurile. Mai am unul sus pe exterior, iar jos cred ca le face tata mare ca eu nu mai pot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Tu ai lucrat sau doar studenta ai fost pan'acu?

Lucrez din 2005 de cand am terminat facultatea. Si nu ma grabesc sa ma intorc la lucru. Am noroc ca nu ma cheama nimeni la lucru cu criza asta. Si daca o tine tot asa, ii fac Mariei si un fratior peste un an. Cu o conditie... sa doooooorm si eu o noapte. Bine mai e una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

noce covorasul l-am primit, nu stiu ce este cred ca e no name. Cand am spus ca ii place sa nu iti inchipui ca sta cu orele si se joaca cu el. Sta pe burta si da din manute dar nu mai mult de 15-20 min. Poate cand va sta singura in fundulet se va juca mai mult, acum oboseste si de stat pe burta.
inutsa daca nu bate vantul si nu este foarte ger cred ca puteti iesi la o plimbare scurta. La Bucuresti ninge viscolit acum, asa ca noi nu iesim azi...bine ca am apucat sa ne mai plimbam ieri.
corinna vad perseverzi cu stersul geamurilor. Eu am scuza acum ca ninge sa nu le mai sterg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

blanca, eu ii dau Milupa. Sunt mai multe variante, chiar si somn usor este Si nestle are ceaiuri instant. Eu pot sa zic ca mai mult il arunc, ca nu-l vrea. Dar macar termin cu mancatul noaptea ca Iulia m-a omorat. Si acum ca are aproape 4 ani se trezeste noaptea pentru o sticla de lapte Si sunt ferm convinsa ca asta e din cauza ca n-am dezvatat-o la timpul potrivit.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

blanca, eu ii dau Milupa. Sunt mai multe variante, chiar si somn usor este Si nestle are ceaiuri instant. Eu pot sa zic ca mai mult il arunc, ca nu-l vrea. Dar macar termin cu mancatul noaptea ca Iulia m-a omorat. Si acum ca are aproape 4 ani se trezeste noaptea pentru o sticla de lapte Si sunt ferm convinsa ca asta e din cauza ca n-am dezvatat-o la timpul potrivit.

Eu i-am dat o perioada ceai intre 1 si 5 dimineata cand manca foarte bine ziua, dar tot se trezea des si am renuntat cand a inceput sa nu mai manance ziua. Tu zici ca e posibil sa se invete asa cu trezitul pt papa? Si eu care am promis ca ma imbat dupa prima noapte fara trezire. Se pare ca nu o sa se intample prea curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

vaaaai fetelor ce ninge in Bucuresti
Sa va spun si experienta mea in ceea ce priveste somnul noaptea si legatura cu masa de seara. Codrin a papat san pana acum 3 saptamani (noi eram oricum pe completare, doar noaptea mai sugea de la mine). Cand papa la san tot asa se trezea cam din 3 in 3 ore chiar si la 2 ore. In total avea cam 7-8 chiar si 9 mese/24h. Cand am inceput sa-i bag laptele praf a inceput sa manance mai rar ziua, noaptea prima trezire era la 3 si apoi iar din 2 in 2 ore.Acum mananca seara si se mai trezeste la 6.00 sa pape.
Ce vreau sa va spun este ca bebeii alaptati au stomacelul mult mai mic decat cei care mananca la biberon si din cauza asta se trezesc de multe ori.La biberon mananca 200ml odata ceea ce nu se intampla la san.Codrin de la san manca maxim 90 ml la o masa.
Blanca si Codrin se trezea la fel in primele seri cand a inceput sa manance lapte praf dar asta pt ca la culcare papa doar 100 ml, atat incapea in stomacul lui. Acum si-a rarit mesele iar seara mananca 200 ml, normal sa nu mai vrea pana dimineata.
Prietena mea are un bebe de 1 an si 2 luni care manca la fel noaptea pana la 11 luni cand l-a intarcat.Acum mananca cam 3 biberoane pe noapte (aprox. 600 ml)iar ziua refuza hrana solida. Medicul i-a spus ca stomacelul lui se odihneste ziua pt ca noaptea e f incarcat si ca trebuie sa-l dezvete de lapte noaptea.
Inutsa multumesc mult pt urari.

Mergi la inceput

Mamidevladut, a mea mananca formula. Iar seara dupa baie mananca 200ml si dupa 2 ore jumate se trezeste de parca nu a mancat de 3 zile si mai baga intre 130 si 170 ml. Apoi iar dupa 2 ore vrea papa si mai baga 100ml. Intre timp se mai trezeste, dar incerc intai cu suzeta si daca nu tine ii fac papa. Asa ca nu stiu ce sa zic...
Aaaa si La multi ani sotului! Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput