**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 17
uliiasi spune:
Buna dimineata la zmeurici!
Blanca, asteptam sa ne povestesti! Sunt fooooarte curioasa cum a dormit Eva azi noapte. Dar zi-mi putin, tu laptele il dai cu ce fel de tetina? Ai trecut la tetina de 3-6 luni? Ca eu cand am incercat sa-i dau laptele meu, tot cu biberonul ala de la Avent i-am dat, si mi-a dat impresia ca se enerveaza cu el, ma gandesc ca nu curgea destul de mult si de repede si trebuia sa depuna prea mult efort...
Ce fel de lapte i-ai dat?
Corrina, imi pare tare rau ca ai avut asa o noapte grea...eu am incetat sa ma mai uit la ceas ca mai mult ma enervez...bag tzatza si gata...
Incerc si eu sa-mi fac curaj sa-i dau formula lui David, am avut 3 tentative esuate pana acum, i-am facut lapticul, am venit la el cu biberonul dar tot nu m-a lasat inima sa-i dau si l-am aruncat...odata si-odata tot o sa trebuiasca sa-i dau.
Ma duc la bebe, ca miauna...
Pup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Corinna1982 spune:
Fetelor, eu nu prea pot sa fac gimnastica de rostogolit, decat f putin. La 2-3 ore dupa ce papa nu mai mult de 100ml, facem doua rostogoliri si vomita. Si abia scaparam de reflux 

Azi cumpara tati costum de craciunita. abia astept!
pooh spune:
Phiiii,ce ganduri necurate am,in adancul sufletului meu nu si nu vreau sa cumpar formula.....si totusi o voce mica imi tot sopteste sa incerc macar si sa ma conving ca nu se trezeste din cauza foamei,ci de dorul lu' tzitzi
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
siacob spune:

Fetelor iar am patit-o aseara

. Am vrut sa o las pe Beatrice cu fina mea sa merg cu sotul la cumparaturi. O lasam la fina acasa(unde a mai fost pana acum), ajungem in carrefour si suna telefonul. Finu ne spune ca Beatrice s-a uitat cateva minute in jur, a vazut ca nu este la ea acasasi a inceput sa urle in continuu si nu o pot linisti sub nicio forma. Sotul zice ca mai bine se duce el la ei sa stea cu Beatrice, eu sa fac cumparaturile si ma iau amandoi cand sunt gata. Pleaca sotul, pun eu 2-3 chestii in cos suna iar tel...sotul...sa ma indrept spre casa ca nu poate linisti copilul si a luat-o de la fini sa mergem acasa. Ajungem acasa, copil vesel, vorbaret, n-avea nimic 

.
Miercuri mai facem o incercare..vine fina sa stea cu Beatrice la noi acasa, sa vedem poate asa ii place. Nu inteleg ce se intampla...pana acum cateva saptamani mergeam in vizite cu ea fara nicio problema...sper sa fie o faza trecatoare.
micaalsa spune:
pony, eu am luat scaunelul Bumbo din State. La noi eu n-am vazut, din pacate. E suuper comod, sta tare bine in el si nu e nici un risc sa se rastoarne, oricat s-ar stradui ea
... ca de straduit se straduieste ![]()
Motana, cred ca tu m-ai intrebat ... dars e poate sa si gresesc ... Nu am varianta cu masuta, am doar asta simpla. Eu o pun deja in scaunelul de masa, mi se pare mai ok ca-l reglez la inaltimea la care-mi trebuie. Olita (ca asa-i zic eu
) mi-e tare comoda ca o port cu mine in toata casa. Unde ma duc o pun si pe ea.
blanca, si Teodora a inceput la un moment dat sa se trezeasca mai des noaptea si am ajuns la concluzia ca doar de dragul de a sta la san, nu neaparat de foame. ca vorba ta, suge cat suge dint-unul si gata. Asa ca, de vreo cateva nopti, ii dau ceai noaptea, nu o ridic din pat deloc, ii bag biberonul in gura si gata. Si vreau sa-ti zic ca acum se mai trezeste dar mai rar si daca simte ca-i pun tot bibele in gura, mi-l refuza si-si continua somnul. Si in "Mama si copilul" spune ca trebuie dat ceai noaptea daca se trezesc mai des.
Acum Teodora se trezeste la 5 dimineata, atunci ii dau sa suga si mai doarme pana la 7. Si cred ca cu timpul ii scot eu si masa asta de la 5 ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
siacob spune:
Giova felicitari pentru progresele lui Edi. Bine ca sotul s-a gandit sa-l filmeze...tare scumpe sunt momentele astea.
Corinna o
sa te invioreze. Nici noi nu am scapat definitiv de varsaturi...avem zile fara si zile cu multe varsaturi.
noce Beatrice nu este foarte incantata de centrul de activitati...nu a fost de la inceput. Ea se intoarce in el pe burta si incepe sa il deguste
. Mai nou cred ca are drept scop sa iasa din el...toate eforturile sunt sa se tarasca pana ajunge pe covor. In schimb am un covoras cu o ferma cu animale si ala ii place. A invata sa dea cu manuta si e incantata cand aude animalutele.
Corinna1982 spune:
Multam Siacob, a doua cafeluta ca prima a fost la 6.30.
Si ma doare si gatul, ca ieri m-am apucat sa sterg geamuri.
mamidevladut spune:
neata zmeurici,
Anielas bineinteles ca m-as bucura sa ne intalnim la plimbare. Eu ies cam in fiecare zi pe aleea castanilor, atunci cand ne permite vremea.Am fost si noi vineri in Cismigiu si ne-am plimbat pe la cabanute. Bineinteles ca ne-am oprit la cea cu preparate de porc de casa si am cumparat slana fiarta in usturoi, muschiulet afumat, carnati de casa,toba,pastrama, branza de oaie, paine de casa, cred ca am lasat 2 mil si ceva pe acolo.Dar foarte bune chiar cu gust ca cele de casa.
Giova niste scumpi printisorii tai
. Poti sa-mi dai mai multe detalii despre cresa? La ce varsta l-ai dus pe Marco? Ce conditii sunt si care e programul copiilor acolo? Eu cu bona nu sunt prea incantata, la Vladut am testat vreo 3 pana am ajuns la una si am avut o experienta neplacuta cu una din ele.
Pony si Codrin tot asa isi petrece ziua: ba in centrul de activitati, ba in leagan, ba in brate, ba in patut.Nici eu nu fac mare lucru prin casa. Uite zilele astea parca tot ma mai misc sa fac una alta ca e frate-sau acasa si e tare incantat cand se joaca cu el.
Azi vreau sa gatesc spanac si sa fac un tort ca e ziua sotului meu, face 34 ani. Vladut s-a apucat sa coloreze litere pe foi mari sa scrie La multi ani si sa le intindem prin casa ![]()
noce spune:
Legat de formula seara, am o prietena care a inceput sa-i dea lapte praf la culcare ca sa doarma mai bine bebe. Dupa vreo luna bebe s-a lasat de tzitzi, se stramba cand o vedea (mama lui era deprimata complet), iar noaptea tot de 3 ori se trezeste.
Parca dr Spock scrie ca bebelusii se trezesc noaptea pt placerea de a fi luati in brate sau de a papa.
Eu cred ca Filip nici nu se satura bine ziua si trebuie sa recupereze noaptea.
Apropo de dormit mai lejer noaptea. Eu tot incerc sa racesc casa ca sa ajungem la temperaturi de 18-20 grade. Ziua opresc caloriferele (desi nu fac vreo economie, platesc la fel) si las toate geamurile deschise cat stam afara. Cand venim sunt 15-16 grade in casa. Pana la baita si culcare se fac 18-19, iar noaptea mai creste temp pana pe la 20 de grade. Aseara Filip a adormit in body cu maneca scurta la 18 grade si a dormit foarte bine. Nu s-a mai trezit pt baita.
Siacob, cum se numeste covorasul? Si Filip e incantat de paturica pt cate 10 min, dar sa nu-i pun arcadele. Numai ca paturica noastra doar canta cand da cu picioarele intr-o singura parte si nu nimereste el tot timpul.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna