**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 11

anielas spune:
Saluty fetele!
Mama ce mult ati scris..am citit asa mai pe diagonala. Noi suntem in vizita la fratele meu..piti doarme, Ina se uita cu el la desene si eu frunzaresc netul.
Ieri am facut si noi bradutzul..de fapt Ina l-a impodobit..am sa fac si eu poze cu el si o sa va art ce frumushel a iesit.
De ieri am o criza de fiere si imi e rau de nu mai pot..greatza, durere de cap nasol tare...sper sa-mi treca cat mai curand..sa redevin si eu om.
blanca- deci stam ff aproape..eu stau langa piata veteranilor chiar la bulevard. Clar trebuie sa ne intalnim.
inutsa-sa stapaniti sanatoase caruciorul..e ff frumos.
pogos-asa bine te inteleg..si eu am uneori zile din astea cand simt ca-mi vine sa ma urc pe pereti. E tare greu sa nu mai socializezi. De abia astept sarbatorile sa mai pasez fetele sa pot iesi listit adin casa fara sa me streseze cate ceva. Tu in ce zona stai? Am retinut eu gresit sau stai tot in Militari?
elenada-sunt superbi piticii tai
Pupici..ma duc la puiul mic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

elenada spune:
Giova puteti cununa catolic chiar daca voi sunteti ortodoxi.
Nasii nostri de cununie sunt ortodoxi si noi ne-am cununat catolic.
Depinde de preotul catolic care oficiaza cununia.
poti da si peste unul suparat care vrea doar catolici in biserica lui. Sunt mai rari astfel de preoti.
Oricum rolul nasului la cununia catolica e unul simbolic. E un simplu martor atata tot. Se tine de lumanare si asista la cununie.
Nu e ca la ortodoxi cand nasul pune verghetele si mai face ceva pe acolo.
Poti sta linistita ca e leger.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

andreea_1979 spune:
Revin si eu pentru putin timp , pentru ca nu stiu cat sta Laura in patut .
Giovai-am cumparat suzeta de la Avent anticolici , dar degeaba , o prefera pe cea de la Chico .Si tie sa-ti traiasca Marco si Edi , sunt niste dulci !
Elenada l-am votat pe Matei Stefan .
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)

andreea_1979 spune:
Votati-ne si pe noi
http://www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1580&ord=&pg=1&keyword=Jianu Laura Maria&srch=yes

noce spune:
Lucialu si eu iau Calivita - multivitamine si
omega 3 si le-am luat de www.cali.ro/" target="_blank">aici
Eu am tot cautat vitamine fara E-uri si astea par cele mai curate din ce am gasit.
Giova am vazut in seara asta jumper Hauck la Miniblu cu 80-90 de lei. Nu e ochios ca Baby Einstein, dar sare.
Intreba cineva de jucarii destepte, am vazut la Carrefour niste fischer interesante. Catelul de la fischer e la oferta (80-90 lei) la toyplex - militari, langa auchan.
In Auchan am vazut jucarii in stilul lamaze cu 15-20 lei.
Mami lui Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna

ClaraJ spune:
Salutare mamicute,
Intram si noi sa mai scriem doua vorbulite:
MQQM - moama, parca citesc descrierea lui Bryce cind povestesti despre primul tau baiat. Nici al meu nu are stare, neam. Il pun pe masa sa-l schimb, pai da din picioare de nici nu i le mai vezi. Sunt tare curioasa sa vaz cum va evolua, cred ca o sa-mi iasa mii si milioane de peri albi. :))) Anyway, asa cum spune vorba: "Rabdare si tutun" . Tutun, nema, ca nu mai fumez de ani buni, asa ca nu-mi mai ramine decit rabdarea. :)))
POGOS - te inteleg perfect. Si eu sunt singura in majoritatea timpului cu bebe si un zgubilitic de catel. Tati ne ajuta foarte, foarte mult, insa acum lucreaza la un proiect si e plecat in timpul saptaminii, vine acasa doar simbata, asa ca noi suntem singurei. Mama soacra mai vine o data pe saptamina si sta citeva ore cu Bryce cit mai alerg eu sa mai fac citeva cumparaturi. Eu, insa, am multe activitati extra bebe: impletesc sau goblenesc, caci ma relexeaza foarte tare, iar acum, pentru Craciun, creez cadouri pentru familion si chiar te ajuta sa nu fii doar focusat pe bebita. Just a thought. :)))
Am inceput si noi sa decoram casuta pentru Craciun, bradutul o sa-l facem saptamina care vine, spre sfirsit, ca sa fie cit mai proaspat cind vine Mosul. :)))) Oricum, promit sa pun citeva pozite.
Pina atunci, insa, va las sa va delectati cu feciorul nostru "decorat" pentru pozicile pe care le-am facut cu scopul de a crea o felicitare de Craciun personalizata, lucru care s-a si intimplat de altfel. :)))
PS : facut si control de 4 luni - totul bine si in ordine, plus inca 2 vaccinuri fara efecte secundare.
Pupici dulci,
Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan

alinutza78 spune:
lucialu daa, iau produse Calivita. www.bioterapii.com/Produse/N/New_Life_Multivitamin.html" target="_blank">Astea sunt vitaminele pe care le-am luat si in timpul sarcinii si acum pe perioada "alaptarii". Eu nu le-am luat de capul meu, am vorbit cu un reprezentant Calivita, care era si medic si m-a convins. Le recomand sincer. Efectul lor il vad mai ales acum cand sunt cu somnul fractionat si totusi sunt fresh in timpul zilei.
buburuza scump tare spiridusul tau. Io nu cred ca am inteles bine, da' cumva scriai ca strumful tau se ridica singur in fundulet??
Iar la Noce am vazut o zmeurica care sta foarte bine in patru labe
..mai are putin si o ia la fuga
. Eu ziceam ca am cupil precoc, da' voi aveti niste adevarate zmeurici ninja.
noce tu vorbesti cumva de catelul vorbitor, la 80-90 lei?? Pe site-ul mama, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=30407&pcat=bulnl" target="_blank">catelul vorbitor are un pret de 23$. Nu prea cred ca poate fi atat de ieftin la noi..

inutsa spune:
am zis ca mi-ajunge pe azi cu dizertatia, si am mai tras un ochi p'aci
bubu e tare frumos spiridusul tau!!!
lucialu eu as opta pt tefal, pare mai OK , dupa mine
anielas multam! offf, si eu la fel zic, sa vina sarbatorile sa o "pasez" pe Bia si mamei, care o sa o vada prima data, iar eu sa-mi vad de dizertatii, proiecte si poate invatat pt stresiune
clara te invidiez ca ai timp de goblenit. mi-e dor si mie sa mai crosetez...
noce ce tantos sta Filip in cadita!
Azi mama a cumparat carutul. Dar cu ce peripetii...
In magazinul in care a vazut prima data Inglesina , nu il mai aveau. Vroia sa-mi ia Chicco, care aveam eu impresia ca nu e chiar OK comparativ cu Inglesina. Ce suparata eram, am verificat apoi pe net, modelul Chicco propus de mama arata OK, dar dezamagire mare ca tot la Inglesina visam. Am cautat dealeri Inglesina in zona ei. Si iar am pus-o pe drumuri, tocmai in capatul opus al orasului
. Acolo in sfarsit gasise Inglesina ala. Mama, saraca, asa obosita era, ca doar a intrebat daca au modelul si l-a si cumparat
, nici 10 min nu a stat in magazin.
cat s-a facut ceasul!!!!! fug la
maine sa-mi pregatiti si mie o ca iar o sa fiu zombie
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Corinna1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza78 buna si de la noi ![]() noi suntem trezi de la 7 dimineata dupa ce a dat tonul la treziri de o mare arta: 12, 1.30, 3, 4, 6 si 7. Ma gandesc ca strumful asta mic nu e destul de solicitat in timpul zilei ![]() ![]() ![]() |
Cam acelasi program il avem si noi.

Moni, fetele tale au un program bine stabilit. Ce program de somn au in timpul zilei?

noce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza78 noce tu vorbesti cumva de catelul vorbitor, la 80-90 lei?? Pe site-ul mama, www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=30407&pcat=bulnl" target="_blank">catelul vorbitor are un pret de 23$. Nu prea cred ca poate fi atat de ieftin la noi.. ![]() |
Si eu m-am mirat, ca-l mai vazusem si in Cora si in Carrefour cu 130 si mi s-a parut super pret. Tot fischer scria, tot in romana vorbea. Acum daca au scris pretul aiurea si la casa e mai scump, nu stiu pt ca noi nu l-am luat inca. Ma gandesc ca e devreme si Filip nu stie sa-i apese labutele. Eric le apasa?
Mami lui

Prima noastra iarna