Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Raportez contractii dureroase de la ora 12:40 pana la 16:00.....contractii care erau dese de nici nu apucamsa le cronometrez........si apoi nik! In timpul contractiilo si ceva dureri de spate.....cred ca Nikolas sejoaca cu mintea mea
In noaptea asta intru in saptamana 40....ce-o vrea el. Oricum maine dimineatza am programare la consultatie

Va tin la curent!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Hopa!

Sa inteleg ca scoatem majoretele? Abia de se odihneau si ele un pic dupa efortul dublu de la Larisel!

HAI SIMONETTE!!!

Deocamdata asa timid, daca se ingroasa gluma mai aducem intariri!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

simonette poate se hotaraste bebe si vine totusi in seara asta Tinem agitatele aproape.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Adina sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si ne rugam pentru voi sa fie bine.

Simonette pentru tine poate se decide Nikolas

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

OOoo!!! Agitate ptr mine??? Oare? Eu zic sa mai stati un pic..... Vad ca s-a calmat de vreo 2 ore, doar dureri de spate mai am.
Am pus de o ciorba de perisoare sa las mancare la putzulici in caz de ceva la noapte! De fapt contractii mai sunt dar nedureroase.......

As avea totusi nevoie de niste emotii ceva. Imediat intru la rashchetat

39+ cu Nicholas Ellan

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara, ca am fost nepoliticoasa si nu am zis.
Ieri am fost, dupa cum spuneam, la hematolog cu analizele mele de trombofilie. Vestea cea mai buna este ca sigur nu am asa ceva! A remarcat si doctora ca intr-adevar reactioneaza IR-urile la Aspenter, but that's it. Ea mi-ar fi dat in continuare Aspenter, dar daca gine a zis ca nu din sapt 32, nu ramane, ca el stie cel mai bine.

Deci, m-am linistit aproape complet (evident "aproape", ca deh, daca esti crizata din natura nu poti fi total linistita ).

Maine mergem la epilat si sambata la doctor, sper eu cu programarea la spital pentru nastere!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Adina suntem alaturi de tine, sa ne tii la curent cu toate demersurile pe care le faci, niciodata nu stii de unde poate veni un ajutor .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Raportez contractii dureroase de la ora 12:40 pana la 16:00.....contractii care erau dese de nici nu apucamsa le cronometrez........si apoi nik! In timpul contractiilo si ceva dureri de spate.....cred ca Nikolas sejoaca cu mintea mea
In noaptea asta intru in saptamana 40....ce-o vrea el. Oricum maine dimineatza am programare la consultatie

Va tin la curent!!!

38+ cu Nicholas Ellan

AMR 1+!!!!!

Mamico, pai esti aproape de termen! Scoatem majoretele la incalzire imediat. Trei si pentru tine sa te insoteasca maine la medic.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Adina Doamne ajuta sa fie totul bine in final!
Simonette cred ca bebe Nicholas se pregateste sa vina pe lume (debut asa contradictoriu am avut si eu la nasterea lui Luca) asa ca uite niste agitate sa te ajute sa-ti tii cat mai repede minunea in brate! HAI SIMONETTE!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lillyka si simonette le scot asa de proba . Hai sa aveti bafta maine la doctor!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

adina, sunt si eu alaturi de voi! si sunt convinsa ca veti reusi! fundatii umanitare, topic la ajutor umanitar, ne mobilizam cu totii si sigur se vor strange sumele necesare. nu renunta nici la formularul e112, cat ti-or da numai sa dea.

stiam si eu de tg mures ca-s cei mai buni dar vad ca nu e chiar asa..

camy_pus de care vorbea cineva mai devreme a avut puiul cu transpozitie de vase mari dar nu te speria, copilutul nu a putut fi salvat pentru ca nu s-a stiut de problema si nu s-a intervenit imediat! medicii de la clinica (particulara!) au ascuns problema si au trimis bebelusul tarziu la tg mures.

aduna toate documentele si deschide topic la umanitare, vom promova cu toatele actiunea ta! acum, in prag de sarbatori sigur oamenii vor fi mai generosi si vor reusi sa se mobilizeze! este timp pana atunci sa se stranga banutii si in plus pot aparea persoane cu informatii pretioase referitoare la aceasta problema.

Doamne ajuta!

35+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput