Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

da, fa tot ceea ce ai zis. si vezi si pe desprecopii. te pot ajuta si ei.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Adina, dar am putea sa ne mobilizam si aici sa strangem ceva banuti.Pe DC este un topic pentru ajutoare umanitare. Ai putea sa scrii acolo si sa pui si documentele de la medici.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

pai oricum eu zic sa dechizi si conturi si sa apelezi la...orice resursa (sotul, familia, ca tu cred ca esti epuizata).
poti face un mesaj pe care sa-l trimitem si noi la lista de la email box?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Cred ca procedam bine, ca incercam totul. Mi-a zis o verisoara ca bebe e asa la noi, si ca Dumnezeu ne-a dat-o ca noi avem putere sa luptam pentru ea... m-a impresionat cum mi-a zis. Adevarul este ca am un barbat foarte puternic, si este mereu alaturi de mine. Cred ca daca nu era el saream de pe fix. Voi ce ziceti, nu de barbatul meu, evident?!

32+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

De formularul E112 ziceam. La Fundeni ati incercat?

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Adina, acum nu putem decat sa te imbarbatam cu o vorba buna si o rugaciune.

Dar sigur daca ti-ai face un cont printr-o fundatie sau cumva am putea sa te ajutam si cu banuti. Nu stiu procedura, dar trebuie sa existe o posibilitate.

Iti doresc multa putere, liniste ca sa nu-i faci lui bebe mai mult rau si sa gasesti doctorul care sa stie ce are de facut.

Asta cu experienta, iti spun sigur ca cei care sunt la inceput sunt mult mai atenti. Si e in joc renumele clinicii respective... Nu stiu ce sa zic. Sa va ajute Dumnezeu sa luati decizia cea mai buna!

pentru cea mai curajoasa mamica.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Doamne adina nu pot sa cred ce citesc... plang inca de la primul mesaj trimis de tine cap asta..ne rugam ptr fetita ta sa fie bine si sa se gaseasca o solutie

cris ptr vestile despre larisel

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Nu as mai incerca in Romania. Am sunat la Timisoara si Cluj si nu mai au bani de operatii. Asa ca... poate la sfarsitul lui ianuarie, cand eu ma bazez pe ei, ei sa imi zica nu stiu ce chestie sa ma urc pe pereti.

32+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sa lupti, cu toate fortele tale. orice mama ar face la fel. orice copil merita sa luptam, oricat. e f bine ca ai un sot puternic aproape. meritati sa ajungeti cu bine la capatul acestei lupte, toti 3.
exista vreo sansa cat de mica sa fie erori la eco?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Din pacate daca interventia se poate face in Romania nu vei putea lua prin formularul E 112 decat cotravaloarea interventiei in Romania. Stiu ca a fost un mare scandal legat de asta. Poti aduce documentatia si pe DC la umanitare sigur se vor strange banutii.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput