Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 15
adina_bulina spune:
Buna dimineata!
Desi mi-am promis ca nu mai plang decat cand s-o umple paharul (bbelina mea se agita tare cand plang, cred ca ii face foarte rau), acum cand am citit toate gandurile voastre pentru noi, tot am lacrimat.
A fost sotul meu de dimineata la casa de asigurari, incepem dosarul de E112. Sper sa fie bine.
Nu stiu ce sa fac. As face totusi si contul de pay-pal si blogul si toate cele, ca mi-e teama sa nu avem vreo surpriza neplacuta de la stat si ma trezesc in ianuarie ca nu mai avem ce face. Sunt varza!!! Mi-e nu stiu cum sa cer oamenilor bani, acum inainte de sarbatori, cand si-asa merge asa greu totul. Offfff
Mi s-a parut super buna ideea cu 2% in ianuarie. Oricum banii aia se duc undeva. 
Cu Oana, alias kay, vorbesc din octombrie, de la inceput, si cu camy am vorbit. Acum, toata lumea vrea sa ne ajute, dar inca nu stiu cum e mai bine. Sa astept formularul... sa incep demersurile cu donatiile.. habar n-am.
Ma rog la Dumnezeu sa ma lumineze si sa imi deschida usile necesare.
Va pup!
32+
Maria Dalia
ratusca_mica spune:
Neata si de la mine!
Multumimde cafea, dar eu astazi bag laptic pentru Calciu ![]()
Simonette, sper ca ai plecat cu bagajele, ca oricum le poti lasa in masina daca nu e nevoie, dar daca e nevoie? ![]()
Of, mor de somn, abia astept sa se termine si ziua de azi. Si mai am saptamana viitoare si apoi concediu de odihna! 

Alexutzzza, ma tot tineam sa te intreb: unde faci cursuri de greaca? Ma intereseaza si pe mine, eu tot pentru greci lucrez ![]()
Ratusca
32+ 
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka m-am intors...deci nasc luni ma duc sa pap ceva si sa fac nani..vb mai spre pranz 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |

bravooooo! chiar cautam sa vad daca ai postat
32+
Yannis
cristies spune:
| citat din mesajul lui adina_bulina Buna dimineata! Desi mi-am promis ca nu mai plang decat cand s-o umple paharul (bbelina mea se agita tare cand plang, cred ca ii face foarte rau), acum cand am citit toate gandurile voastre pentru noi, tot am lacrimat. A fost sotul meu de dimineata la casa de asigurari, incepem dosarul de E112. Sper sa fie bine. Nu stiu ce sa fac. As face totusi si contul de pay-pal si blogul si toate cele, ca mi-e teama sa nu avem vreo surpriza neplacuta de la stat si ma trezesc in ianuarie ca nu mai avem ce face. Sunt varza!!! Mi-e nu stiu cum sa cer oamenilor bani, acum inainte de sarbatori, cand si-asa merge asa greu totul. Offfff Mi s-a parut super buna ideea cu 2% in ianuarie. Oricum banii aia se duc undeva. ![]() Cu Oana, alias kay, vorbesc din octombrie, de la inceput, si cu camy am vorbit. Acum, toata lumea vrea sa ne ajute, dar inca nu stiu cum e mai bine. Sa astept formularul... sa incep demersurile cu donatiile.. habar n-am. Ma rog la Dumnezeu sa ma lumineze si sa imi deschida usile necesare. Va pup! 32+ Maria Dalia |
Ne rugam sa gasesti formula cea mai potrivita. Si cred ca si daca le faci in acelasi timp nu au la ce sa dauneze. Daca operatia fetitei o plateste statul, ce se strange din donatii poate ramane la o fundatie sa ajute alti copii. Nu? Fii tare!

34+
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Alexutzzza, ma tot tineam sa te intreb: unde faci cursuri de greaca? Ma intereseaza si pe mine, eu tot pentru greci lucrez Ratusca 32+ ![]() |
La Fundatia Culturala Greaca, langa ambasada lor pe Pache Protopopescu, sunt dupamasa, primul modul e gratuit (3 luni de 2 ori pe sapt cate 2 ore) si de la al doilea incepi sa platesti (40E pe modul ceea ce e aproae gratis!!!) Sunt f bine organizati, au manuale sunt seriosi si chiar faci treaba da e ca la scoala cu gramatica cu scris citit tot f serios nu asa....conversatie si cantece
32+
Yannis
alexutzzza spune:
Neata fetele,
Ma pregatisem sa intru si eu cu povestea mea ca ieri dupa masa vedeam negru in fata ochilor de furie si apoi am intrat in panica ca am inceput contractii de la nervi si ma rog, si nu am mai apucat ieri nici sa va zic si ma pregatisem acum cu povestea dar mi-a trecut tot...

am citit ce a scris adina_bulina si 

nu pot sa ajut cu nimica sunt o tampita nu ma pricep decat la rahaturi barfe prajituri si haine saltelutze si oamenii chiar au probleme si io nu stiu ce sa zic. Parca nu traiesc pe lumea asta nu stiu de ONG de spitale de interventii de solutii nu pot da un sfat sau o mana de ajutor ma simt asa mica pe langa adina_bulina care mi se pare asa puternica.
singura te-ai confruntat cu atatea si ai tinut in tine atatea luni si noi ne vaicarim de un deget care se umfla...
tare prost ma simt si nu-mi vine sa mai scriu nimic, asa neserioase sunt toate prostiutele noastre pe langa problemele adevarate si...eu nici nu stiu ce sa zic sau cum s ajut 

Sunt intoarsa toata si nu-mi vine sa mai zic nimic...
32+
Yannis
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
NU nu am mai raspuns 32+ Yannis |
Aha... Eu am avut de gand sa nu-mi iau. Ca nu cumva sa ma lenevesc si sa-i dau copilului formula (sau sa-i dau bibe si apoi sa refuze sanul). Dar acum ma gandesc ca daca e tot setul (adica si biberoanele care le va folosi pana hat hat) merita investitia.
Mai stau in dubiu. Parca l-as lua si l-as lasa la cineva... nici nu stiu cum sa zic...
34+
cristies spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Neata fetele, Ma pregatisem sa intru si eu cu povestea mea ca ieri dupa masa vedeam negru in fata ochilor de furie si apoi am intrat in panica ca am inceput contractii de la nervi si ma rog, si nu am mai apucat ieri nici sa va zic si ma pregatisem acum cu povestea dar mi-a trecut tot... ![]() ![]() ![]() am citit ce a scris adina_bulina si ![]() ![]() ![]() nu pot sa ajut cu nimica sunt o tampita nu ma pricep decat la rahaturi barfe prajituri si haine saltelutze si oamenii chiar au probleme si io nu stiu ce sa zic. Parca nu traiesc pe lumea asta nu stiu de ONG de spitale de interventii de solutii nu pot da un sfat sau o mana de ajutor ma simt asa mica pe langa adina_bulina care mi se pare asa puternica. singura te-ai confruntat cu atatea si ai tinut in tine atatea luni si noi ne vaicarim de un deget care se umfla... tare prost ma simt si nu-mi vine sa mai scriu nimic, asa neserioase sunt toate prostiutele noastre pe langa problemele adevarate si...eu nici nu stiu ce sa zic sau cum s ajut ![]() ![]() Sunt intoarsa toata si nu-mi vine sa mai zic nimic... 32+ Yannis |
Ce-ai patit mai de ai avut contractii de la nervi? Vezi ca acum majoretele se antreneaza pentru Simonette, nu le sucim asa... de cate ori mai sare parleazul cate-o mamica in loc sa stea la patut cum i-a recomandat medicul! Da????????
34+
cris_mario spune:
sa va mai spun neata acum?...nu prea are rost
..orikm sincer ma asteptam sa va gaesc la alt capitol nu la cateva pagini distanta de unde v-am lasat
...citesc si revin
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
Buna burtici!
Cam tarziu astazi dar sunt un pic ocupata cu 

si vreau sa termin pana vine sotul de la lucru ca azi are program scurt.
ADINA eu cred ca nu are sens sa mai astepti. Deschide acum conturile pentru donatii fara sa iti fie rusine sa o faci. Gandeste-te la bebele tau ca are nevoie de acesti bani si nu te lasa doar in baza celor de la stat. Trebuie sa fii pregatita!
SIMONETTE scot si eu niste agitate la interval, pentru orice eventualitate.

32+
(Amaris-Stefania)
poze