Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 14
al3csa spune:
arwen groaznica povestea Emmei ...
Ooof bn ca nu am citit-o aseara .. Impresionant cum in astefel de cazuri te mai poti ridca de jos.
30+
Yannis Andrei
Poze
simonette spune:
Buna dimineatza!
Noi am trecut si de noaptea asta dar credca nu mai e mult!
In sfarsit am eliminat si eu bucatele din dop........de cand il pandeam
ca la Iannis n-am observat!
Merg sa fac dus....apoi la dr! Nu stiu ce sa fac....sa iau si bagajul? Sa nu-l iau?
Lylika o sa ma gandesc la tinee luni daca nu o sa fiu pe-aici sa-ti fac galerie! Nastere usoara si bb sanatos!!
Danyelana la mai mare

Fetele.....sunteti toate un suflet!!! Nu ma asteptam sa mai gasesc atata sustinere......multi 

ptr voi! Va voi tine la curent prin Danyelana
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7 zile!!!!!!!!
danyelana spune:
Onitza, bine ca mai stai si tu pe acasa la cat de activa esti in fiecare zi.
Dar ai grija sa nu te obosesti prea mult nici cu treaba prin casa ca nici asta nu e bine. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
bubu_bu spune:
simo ia-l de siguranta eu scot agitatele pentru sustinerea ta

sa nu o chinui prea tare pe mami bebe mic
sa ai nastere usoara simo
33+

AMR 7 sapatamani
poze
danyelana spune:
Simonette, ia totusi bagajul cu tine in portbagaj ca nu are ce sa strice. Daca nu e nevoie oricum e acolo. .... Asa deci incepi sa elimini din dop....

Ai grija de tine si asteptam vesti. 

Curaj mult. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
al3csa spune:
simonette au venit emotiile???
Hai ca scot si eu fetele la incalzire 

30+
Yannis Andrei
Poze
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, cand ai fost la bbshop sa-ti iei ala te-au lasat sa te uiti si la altceva? Scuze daca mi-ai mai raspuns... 34+![]() |
NU nu am mai raspuns
32+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel ma rog, s-au spus multe, nu insist, va spun doar o metafora ce mi-a ramas in minte de atunci: daca o larva de fluture sparge singura "gogoasha" in care a aparut, ea va putea zbura imediat. daca cineva ii taie cu un cutit coconul, larva se transforma in fluture, dar nu va putea sa zboare niciodata ca un fluture adevarat. eu voi avea doi fluturasi nezburatori, dar, sper, sanatosi ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |

mai rau ca la filmele siropoase m-am emotionat! Dau si io premiu Nobel ptr literatura! f mult mi-a placut exprimarea!
32+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel larisel e bine, va pupa pe toate. a pus fetele la tzitzi, au papat si apoi au luat si supliment. o sa puna poze cand vine acasa, dar nu sti cand va fi asta. a zis ca-s conditii de nota 20 in maternitate ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
f tare Larisel pune 2 fete la titi!
Laptic mult iti dorim lariseeeell!!! 
32+
Yannis
aylin_tarcan spune:
simo, 

ia totusi si bagajul!
onitza, eu mi-am downloadat toate seriile dr. house si mai am cateva episoade nevazute
lillyka, tot ca tine a fost!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
36+ cu 

Ana(2003)