Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

haideti la cafea

vad ca a fost un pic de schimb III, lorex a recuperat, trage tare sa faca stelute galbene

catalutza, ff buna ideea. eu nu am facut chestia asta decat acum vreo 3 ani si nu mai stiu exact: formularul de unde se ia? cam cat ar dura pana fundatia/ong-ul ii dau banii (daca stii, ofc)

arwen, esti plina de resurse, atat pt adina, cat si pt. destins atmosfera.jos palaria. daca vrei sa povestesti ce s-a intamplat de ai avut starea aia, noi suntem aici . exista pe DC sau undeva si povestea ingerasului tau?

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

pentru fetele cu copilasi acasa, daca aveti timp, e un eveniment fain la hotel Caro (aviatziei), fabricaspiridusilor. e pana duminica

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cris....buna cafelutza....
neatza si de la mine...

am dormit ceva mai bine...doar nasui infundat si uscat ma termina...

ma duc sa recuperez schimbul 3...

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

acuma plec spre control, eu zic ca ma si intorc...
va anunt eu in curand ca m-am intors
va pup pe toaqte si cand vin dau nesu cu lapte

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

lilyka bafta multa la doctor, te asteptam cu vesti bune!

34+ Invingatorul lui mama

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

of..tocmai imite....s-a dau ..trimite...s-a sters

bea f f f nastravan al tau....o sa fie nastrusnic rau...parca aveai soricei in burta...

arwen ne-ai msi descretit fruntile...sa ai grija de tine

lorex eu zic sa o intrebi pe sora ta si sa-i transmiti ce si cum adinei fara a mai primi de la ea ..verde....iti dai seama ca e debusolata si orice ar ajuta-o acu.

in legatura cu cezarina...nimeni n-a vrut sa sperie pe nimeni. doar s-a pledat pt alegerea acestei variante ATUNCI CAND ESTE CAZUL. oricarei dintre noi in ultim moment i se poate intampla sa fie nevoita sa faca acest lucru si mi se pare ok sa stim informatii medicale despre , detalii "tehnice" fara neaparat a ne speria.

simionette sa ne zici si noua ce facem cu majoretele astea....sa n u amorteasca

sa aveti o zi optimista

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si mamici,

Cris.dogarel, merci pt cafea.

Lillya, bafta la doctor si sa ne anunti in caz de ceva.

Simo, asteptam vesti de la gine cat mai repede. Pupici si la putzulici.

Arwen, super tari bancurile.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata fetele ..

Desi nu cred ca este asa de buna. Nici nu stiu ce sa mai zic .. am citit povestea adinei si m-a dat peste cap. Am incercat sa ma pun in locul tau adina si parca tot nu pot intelege atata durere. Cuvinte nu am sa te pot incuraja. Nici nu stiu ca as putea sa-ti spun .. niciodata nu am stiut in cazurile astea .. Am inteles ca ai o verisoara (parca asa ai zis) care sta in Germania. Nu ai putea a te cazezi la ea acolo pana nasti? Chiar daca e un pic mai departe .. Si te duci la spital cu o sapt mai devreme .. Nu stiu .. zic si eu. Iti doresc din tot sufletul sa fii tare si sa dea Doamne-Doamne sa ai putere sa treci peste asta. Ma bucur ca ai un sot puternic care te sustine.
Parca nici nu pot sa ma bucur de proaspata noastra mamica. Ce sa zic :-s .. Larisel sa-ti traiasca bebelinele sa fie sanatoase si sa dea Domnul sa ai cat mai mult laptic pt ele . Conditiile nici nu ma asteptam sa zici ca nu sunt bune. Ce naiba doar e spital particular ar fi chiar culmea pt cat platesti sa nu te tina in puf
simonette asteptam vesti de la tine hai sa ne anunti cand scoatem agitatele Bafta! Nastere usoara si bebe sanatos

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Rebiana27 si eu am citit poveste lui Luca. Foarte frumos povesteti. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el, sa fie sanatos si fff fericit
lorex iti multumesc ca imi faci in ciuda cu statul tau acasa. Eeee lasa ca mai am si eu un pic sac ! Si gataaaa! 2 sapt .. hai ca numai e asa de mult si dupa aia doooooooooorm . Ginerele tau e cam sbantuit de vreo 2 zile. Cred ca isi tot schimba pozitia. Aseara se infipsese cu piciorusele la mine in coaste .. Si cred ca nu ii placea ca e ceva tare acolo si tot dadea .. doar doar nu o mai fi .. I-am spalat hainutele si de abia astept sa-l vad. Numai am rabdare
Si nu in ultimul rand cris.dogarel multumim de cafea. Chiar am mareeeeeee nevoie azi. E vineri!!! Incepe weee !!

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

m-am intors...deci nasc luni
ma duc sa pap ceva si sa fac nani..vb mai spre pranz

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput