Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Arwen, site-ul ala e teribil, chiar nu sfatiuesc nici o sa-l "rasfoiasca".

Cataluta, sunt total de acord cu tine

Lorex, ai recuperat rapid

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Arwen

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

dragute arwen92

sunt si eu pe aici, ca nu prea am somn, si amortita toata de la stat pe parti. mi-e dor de dormitul pe burta....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

1.Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta : - Salut, ce faci? Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns : -Destul de bine! La care tipul intreaba : - Incotro mergi? Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt : - Bucuresti! La care vecinul, mai nervos, spune : -Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!

2.Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul il intreaba :- Ai ceva experienta in vanzari? Tanarul raspunde : - Da, am fost comis voiajor. Managerul, placandu-i tanarul, ii spune : -Bine, esti angajat! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi.
A doua zi se prezinta omul la treaba, isi vede de ale lui, iar la sfarsitul programului vine managerul si il intreaba : - Ei, cate vanzari ai facut astazi? - Una, raspunde tanarul. Managerul : - Cum una? Media de vanzari pe angajat la noi este de 20-30 pe zi ! De cat ai vandut? Tanarul : - De 101.237,64 dolari. Managerul : -101.237,64 dolari ?????????? Da' ce-ai vandut?
- Mai intai i-am vandut clientului un carlig mic de pescuit. Dupa aia i-am vandut unul de dimensiune medie. Apoi i-am vandut o lanseta. Pe urma l-am intrebat unde merge sa pescuiasca si mi-a spus ca pe coasta, i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate si i-am vandut salupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa remorcheze salupa, l-am dus la raionul auto si i-am vandut un Jeep Grand Cherokee." Manageru', stupefiat : -Cum, a intrat un tip sa cumpere un carlig mic de pescuit si tu i-ai vandut o salupa si un 4X4 ???? Tanarul raspunde : -A, nu... Tipu' a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, daca tot il asteapta un weekend nenorocit, ar fi mai bine sa se duca la pescuit!

3.In drum spre casa un tata isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale.Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare: - Cat costa papusa Barbie din vitrina? Vanzatoarea ii raspunde : - Care Barbie ? Avem : "Barbie la gimnastica " - 19,95 euro " Barbie jucand volei " - 19,95 euro " Barbie la cumparaturi " - 19,95 euro " Barbie la plaja " - 19,95 euro " Barbie la dans " - 19,95 euro " Barbie divortata " - 265,95 euro Barbatul , uimit, intreaba : - Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro , iar Barbie divortata costa 265,95 euro? Vanzatoarea , cu un aer foarta natural ii raspunde : "Barbie divortata" are si : Vila cu piscina a lui Ken Masina de oras a lui Ken Cartile de credit ale lui Ken Casa de vacanta a lui Ken Masina 4X4 a lui Ken Iachtul lui Ken Trusa de undite a lui Ken

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Adina suntem toate alaturi de tine ...Doamne ajuta !!! ... Eu una am ramas fara cuvinte, este crunt ceea ce se intampla, dar vreau sa stii ca nu esti singura

Simonette
... am scos agitatele la incalzire ...si asa la larisel am fost pe dinafara ... am ratat momentul ...asa ca acum ....

Cris.dogarel ...multumim mult pentru vestile proaspete despre larisel si fetitele ei

Arwen ...sper ca esti mai bine ... si sa nu te mai prind ca te superi ca vin si te bat ... nu uita daca te superi tu se supara bebe ...da?? ...si nu avem voie sa suparam pe bebe

Iar acum eu o sa ma bag la nani nu inainte de a va da la toate muuuuulti pupici

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

numai fetitele sunt agitate noaptea?

33+

Mergi la inceput

si noi un baietel
haircut-site-ul respectiv a ajutat foarte multe femei sa-si descarce sufletelul(mai ales cele care sunt mamici de ingerasi)
si eu am un ingeras in cer si stiu ce inseamna!iar bianca brad (cred eu ca)ar putea s-o ajute

Mergi la inceput

In capul unui barbat se naste un neuron. se uita in jur...pustiu si intuneric.
-Iuuu-huuu! striga
Nici un raspuns.
-Iuuu-huuu; e cineva?
Nimic.
La un moment dat, din intuneric apare alt neuron.
-ce dracu faci aici singur? Hai jos, ca acolo suntem toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Catalutza ideeata mi se pare super!

Arwen , belea bancurile

Va spun noapte buna si vin cu vesti cel trz maine pe la pranz cand vin de la dr!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

da arwen avem si un baietel pasare de noapte , asa imi spuneau ai mei cand eram in timpul studentiei, ziua dormeam si noaptea fliu fliu...

inchid si eu poate , poate

noapte buna!

33+

Mergi la inceput