FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 4
roxica31 spune:
Copilutzu linkul este http://dk.cryosinternational.com/private/donor-search.aspx. Tu ai fost la cabinet la ele sau la spital? Au vrut din prima sa te trimita la altcineva? Nu inteleg, pana la urma vreau inseminare. Ce conteaza donatorul? Doar dau bani pentru chestia asta. Cam nasol.
copilutzu spune:
Cora , am facut IAD la Giulesti , dar am ajuns la concluzia ca acolo se pierde timp si bani. Am vb. cu dr. Cocei si am rugat-o sa imi dea lista cu analize ptr. FIV.
A fost de acord sa nu mai pierd timpul cu IAD-urile si am mers la FIV
Din cauza varstei ne-am grabit . Am 41 de ani …
Roxi , sar’na de link. Dar la mine da eroare….
Am fost la dr. Cocei la Giulesti , si la dr. Dracea la Gynera pe str. Paharnicului.
Acuum … ca sa intelegi .. dr. Cocei m-a programat la Niculescu ptr. FIV cu toate ca noi ne “alegem” dr. si a trebuit sa aman procedura ca nu vroiam cu Niculescu.
M-am programat la Gynera . Am mai pierdut 4 luni cu programarea , si cand am reusit sa vb. cu dr. Dracea , m-a sfatiut sa merg la dr. Codreanu ca … este buna , blanda si o recomanda cu toata inima… bla, bla blllaaa ..
Involuntar am inceput sa plang … cred ca i-am inspirit milutza … si a zis ca “facem dar sa ne grabim..”
Dar cred ca ptr. IAD este mai usor … la Gynera
Sper..
Cunosc “virtual “ o mamica care a facut inseminare la Gynera si a nascut.
Poate avem si noi norocel!!!
Scuze, nu am vrut sa te sperii sau sa te indispun .
Asta am patit eu la FIV-uletz , nu la inseminare.
Ti-am zis, inclin sa cred ca ma pasau si din cauza varstei ..
Sau am eu o fatzuca mai nesuferita ...
Acum vreau sa procedez asa: Ma programez la Gynera , merg la consultatie cu analize “proaspete” … si o sa ii zic de IAD .
Stiu ca dr. Dracea nu mai vine la Giulesti asa ca merg numai la cabinet.
GYNERA:
"proba donator 180e
inseminarea 150 aici ce este euro sau ron??
monitorizarea 100 ron"
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copilutzu De dr. Moisa am fost suuper "tapata" de bani in Giulesti. Acum.. nu stiu ce sa zic... fiecare cu parerea lui... I-am dat la FIV 5 mil. (este drept ca nu mi-a bagat ea mana in buzunar..) dar am asisstat la o faza …. Intra in cabinet la eco si ii spune madamei Geta “ ce credea aia ca ptr. un ca…t de 500 de mii stau eu ssa-i dau explicati despre barba’su de ce nu face copii!!” Mi-a lasat un gust amar .. amar rau!!! Cum spuneam i-am dat 5 mil. M-a trimis madam Geta sa cotizez ca ea este “sefa” donatorilor.. Si eu faceam FIV-ul cu Dracea si Cocei. Rolul ei era ??? Care?? Astepta cotizati.. Nu vreau sa supar pe nimeni , asta este impresia care mi-a lasat-o mie dr. Moisa. |
copilutzu ,rolul ei era de tatic
si io am aceeasi expierenta cu ea
eu eram pacienta lui dr Niculescu si el nu o suporta,dar nici ea
la fiecare IA in 2006 ii dadeam cite un mil,de' sa ne dea si noua unul frumos cu ochi albastri
si tot timpul faceau scandal amindoi cind venea cu proba ,al nu'i convenea ceva ,ei altceva si tot asa
cum crezi ca avea sa se prinda proba aia in stresul ala ,sincer ma simteam cel mai josnic om si tot timpul plecam cu sufletul ranit de acolo
nu vreau sa-mi mai amintesc vremurile alea
nu as mai calca piciorul pe acolo nici moarta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
citat din mesajul lui copilutzu Bytzisoara , auleeeoo am 2 HSG pana acum .. la ultima s-a lasat cu urlete si strigaturi . Am lesinat de durere. Offfffff incerc sa ii zic ca nu mai fac. Daca imi face asa fara .. bine , daca nu renunt. Nu mai fac analiza aia nici batuta.. |
eu am 3
prima la Giului am zis ca mor pe masa aia si cind m-a dus in salon am vomat de nu's cite ori
celelalte 2 le-am facut la mine in oras si a fost ok
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
citat din mesajul lui denisa220972 Ei daca ati sti voi ce tarcoale ii dau eu sotului si parca la-si mai testa de una, alta, dar nu prea mai am ce sa aflu despre . Acum ma uit la banca de donatori recomandata de bytzi si parca , dar si acolo mi-sa taiat cararile. |
denisa,dar voi ce probleme aveti,stiu ca ai facut/te fiv
si de curind te stiu de la alt sub
de ce ti s-au taiat cararile?????
clinicile care lucreaza cu Cryos sint :Polisano Sibiu,Gynera,Ominiclinic Iasi si de curind ce am inteles de la roxica Dacia Medical Center
eu am fost incintata din ce am citit pe saitul lor ca li se fac o gramada de analize ,inclusiv genetice
pup
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
citat din mesajul lui roxica31 Fetelor m-am uitat pe lista de donatori de la Cryos si m-am demoralizat rau . Pai toti sunt blonzi sau sateni iar noi suntem bruneti amandoi . Ce ma fac? |
aceeasi intrebare am facut-o si noi dr Ispasoiu
la grupele noastre de singe ,erau cam toti blonzi/sateni cu ochi albastri
si-i zic lui I dar numai cu ochi albastri aveti???,pai ai dv nu sint albastri???eu zic:nu sint verzi ,I:a da??ma scuzati
pina la urma zicem ca seamana cu stra-stra bunicu
la's asta sa fie lutima problema
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
citat din mesajul lui copilutzu GYNERA: "proba donator 180e inseminarea 150 aici ce este euro sau ron?? monitorizarea 100 ron" |
inseminarea 150 e (ufff tot timpul sint cu capul in traista)
pup fata
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Bytzi pentru fata curajoasa "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
si io te pup
vezi ca trebuie sa te tii de cuvint cu ce ai scris la titulatura,ok??
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite