FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Copilutzu-eu am facut inseminare si FIV nereusite la Dracea,dar voi merge tot la ea pentru o inseminare cu donator,spre deosebire de Moisa(si nu vreau sa supar pe nimeni),macar vorbeste frumos,pe cand Moisa ne-a bagat in ceata de tot,l-a tinut pe sot un an in tratamente si in final tot la FIV am ajuns

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

Copilutzu de ce zici ca Dracea si Cocei nu sunt incantate de IAD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

va multumesc mult fetelor pentru raspunsurile legate de biopsie si fsh . A citit si al meu si ce era el convins sa nu faca biopsia, acum nici numai sta pe ganduri, clar nu o va face . Deci la anul ne vom indrepta spre prima IAD .
Doamne ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

copilutzu Pregnyl are mama, daca vrei frigiderul este plin , mie nu-mi mai trebuie,eu am ajuns la concluzia ca, ce sa ma mai chinui sa fac copilul ,il iau gata mare( fac haz de necaz).
Ca inlocuitor exista Ovitrell (nustiu daca este si pe piata romaneasca).

Succes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Eu n-am gasit Pregnyl in tot Iasul. Am luat Ovitrelle. 'Scump doamne, scump...dincolo era mai ieftin'. Pai pe Pregnyl dadusem vreo 20 de lei iar pe Ovitrelle 120....Asa ca Denisa eu ma inscriu prima pe lista pentru Pregnyl. Cu cat il dai?
Alexia nici al meu nu vrea sa incerce biopsie desi dr I i-a zis ca am putea incerca. Nu vrea sa riste sa-i afecteze si altceva si sa-i creeze probleme...S-a obisnuit deja cu gandul ca singura posibilitate este acum IAD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

yarrina Scump domnule, scump, eu am am dat 16 Euro pe cutia de 3 Fiole, sa vezi ce-mi scot saracia din casa, pot sa plec linistita in CO de sarbatori , vand pregnylul si plec in Maldives cu bani scosi.
Acum serios vb.este tinut la frigider, val. pana 2011 si este din Italia mi-la trimis o prietena cand dadusem sfoara in toata Europa ca , am nevoie.

Ei daca ati sti voi ce tarcoale ii dau eu sotului si parca la-si mai testa de una, alta, dar nu prea mai am ce sa aflu despre . Acum ma uit la banca de donatori recomandata de bytzi si parca , dar si acolo mi-sa taiat cararile.

Cine doreste sa-mi dea de stire sa vedem cum luam legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

Fetelor m-am uitat pe lista de donatori de la Cryos si m-am demoralizat rau . Pai toti sunt blonzi sau sateni iar noi suntem bruneti amandoi . Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Roxica , asa am observat … cazurile cu azoospemie le trateaza mai superficialitate.. asa mai in viteza …
Pe mine si una si cealalta a incercat sa ma “paseze” pe la alti dr.
Dar cum sunt capoasa am insistat
Dr. Dracea vroia sa ma “recomande” d-nei dr. Codreanu . Si am refuzat .
Si cum ma incapatanez iar.. tot la dr. Dracea ma programez..
Roxicutza da mamaica un link sa vada si “Copilu’ “ donatorii ca nu stiu unde sa caut..
Pls. , pls., pls.

Coricika deci , nu sunt singura care nu am pareri bune …

Denisa si pe noi de chinuie gandul adoptiei dar … parca as mai incerca… IAD ca de FIV …nu mai am banishori …

fetele!!!

Mergi la inceput

buna fetelor

Mergi la inceput

Copilutzu,ai mai facut IAD,sau esti la prima?

Mergi la inceput