Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette
Raspunsuri - Pagina 19
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman nu am avut voi,ne-a filmat o educatoare |
Si voua tot razant?De nu intelegi nimic din filmare?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui sorinake niko, nicio problema . IA inseamna inseminare artificiala! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Eram sigura, dar imi venea doar prescurtarea de la fertilizare...si era atat de usor
M ai luminat!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Katy82 spune:
Andreea multumesc de raspuns. Eu am citit ca este bun pt fixarea sarcinii. Se spune ca este supranumita planta femeii. Va trimit un link despre aceasta planta, n-am apucat inca sa-mi iau, maine sper sa ajung la plafar.
usor la toata lumea.
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
raluci_b spune:
cu drag
ylari - sarumana de sfaturile pt colici, suntem mai bine acum, parca acum se chinuie mai mult sa iasa afara desi nu e constipat, si nu mai trage partzuri
, dar trecem si peste asta
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu
happymum spune:
| citat din mesajul lui beluistef Buna gagici ![]() Nu dati cu pietre ca nu am mai intrat insa am fost zilele astea ca si cum m-a calcat trenul toata ziulica... Eu maine la 16:30 am eco, sper sa fie totul bine. Am o mare problema, poate ma ajutati ca deja am devenit paranoia si ma iau toate gandurile, nu mai rezist . De vreo doua sapt cand dimineata catre final am saliva roza cu firisoare de sange, astazi insa am avut-o cu sange mai mult ca de obicei. Nu stiu ce va fi, sunt speriata, la fete nu am avut asa ceva. De la ce ar putea fi...... o fi ceva grav... nu stiu ce sa ma mai fac cu paranoia asta . Ma tot gandesc ca va fi de la stomac, de la gat ( ca dupa ce termin de ma ustura si ma doare destul de tare o perioada si este asa iritat pe zi.) O zi frumoasa... ![]() ******************************************************************* Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
vomiti des? stiu pe cineva care a patit asa din cauza ca vomita foarte des zilnic.
si sper sa fii bine curand. tin pumnii.Blog
vias spune:
Buna fetelor, va pup pe toate, abia mai reusesc sa mai citesc, piciul meu nu-mi prea permite...am scapat de colici, dar s-a invatat numai la mine in brate, cum il las jos il aude tot blocul..

Acum ne luptam cu o constipatie serioasa, dar in general suntem bine.
Sper Sorinake ca mama omida sa fi spus adevarul ![]()

Pup si Maria de Anca...o superba!
Va pup pe toate si sper ac foarte curand visul sa devina realitate la toate fetele!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
ancadragoman spune:
Neata
Multumim pentru urari
Cami ii dai ceva ptr constipatie?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!
Las
,ceiut si
pt doritoare

Avem si noi zapada 

Elena sa vii cu vesti de la medic azi da?Sigur e totul ok!!!Bine zice Happy poate e de la vomat,s-a iritat gatul!
Raluci ma bucur ca e mai bine Remusica
Camy multi
Si multi
si lui Flaviusica care e atat de atasat de mamica
Happy 
la toata lumea!!!
O zi superba va doresc
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
ukume24 spune:
Buna dimineata,
Beluistef nu cred ca trebuie sa iti faci griji din cauza sangerarii. Foarte multe femei au probleme cu gingille si le mai sangereaza. Si eu mai am problema asta cateodata.
Fetelor cum e vremea pe la voi? La Cluj inca ninge de de ieri si e asa de frumos :).

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ 
10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)