Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!
Raspunsuri - Pagina 4
shtephy spune:
Buna dragele mele.Mi-e tare dor de voi,poate reusesc astazi sa povestim un pic .
Va multumesc mult pentru primire,pentru ganduri ,pentru tot ,va pup si va iubesc.
Ma bucur din inima pentru Dankutza si Cezara ,infectia cu streptococ trece cu antibiotic ,proportia dintre caput si corp se va regla in timp ,iar micuta amazoana va creste mare si frumoasa.
Felicitari draga noastra Dankutza!!!Bine ai venit Cezara!!!Sa cresti mare,sanatoasa si fericita zi de zi!Mami, imi pare tare bine ca iti tii in brate mult asteptata comoara.
Cu siecsul dupa epiziotomie,exact aia e senzatia,de fata mare si din pacate la mine nu a fost asa doar o data ci de multe ori ca imi venea sa-mi dau barbatu' afara din casa.
Floricik mai e tare putin si vei avea in brate o printesa dulce.A ta !Mai ai putina rabdare te rog si bucura-te de ultimele clipe din sarcina.Jur ca o sa-ti fie tare dor de ele.
Sa stii ca mie nu mi se lasase burta aproape deloc(cred ca ai mentionat la un moment dat ca nu a coborat decat putin burtica ta) si incepusem sa am contractii cu o seara inainte de a naste.Mi s-a spus ca era deja declansat travaliul .
DianaR multam de bere ,de sfaturile atat de bune si felicitari pentru ca ati castigat concursul.Pup copiii frumosi foc si pe mamica lor.
Felicitari Cristinica!!!Sa-ti traiasca micutul Edi si sa va aduca numai bucurii!!!
Mie mi se pare ca dai mult ceai,asta nu face decat sa ii umfle burtica si sa nu mai pape laptic.Eu nu am dat deloc la primul copil.
Dymomo ce horror imi pare ce povestesti tu cu "alaptatul " din maternitate dar nu ma mira din pacate.Eu tot sper sa reusiti cu tzitzi pana la urma pentru ca se vede ca iti doresti asta foarte tare si sunt siguta ca micutul tau va stii ce e mai bun pentru el.
Simonette scaunul moale poate fi semn de inceput de travaliu.Sa nu cumva sa ne lasi fara vesti,sa ne tii la curent please.
Draga mea Monis meriti multe pentru tot ce ai facut si faci aici pe forum.Suntem tare norocoase sa te avem printre noi.
Pisoiul ala e scump rau de tot ,l-as puna in patut cu Iusti....dupa ce i-as taia gherutele eventual
Lidia tu ne sustii in continuare.Esti cea mai tare
Monica80 mai e timp pana duminica sa se declanseze travaliul.Iti spun cu mana pe inima ca merita sa incerci natural.
Crissa si Camelia sunteti pregatite de marea intalnire?
Tiusca eu nu vad nimic in neregula daca va simtiti bine amandoi in patuc.
Romanitza nu ai mai postat de o vreme.Esti cumva mamica si noi nu stim?
Simi ce vorbareata e Maya.Se vede ca e fetita mare
mai vin
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
DianeAli spune:
burtici si mamici!
incep prin a felicita proaspetele mamicuze!
FELICITARI DORIS!
FELICITARI LARISEL!
FELICITARI DANKUTZA!
multa sanatate bebeilor vostri, si recuperare rapida mamicilor!
39+ Lorin Edward
shtephy spune:
Ionela pentru mami si dolofanel.
Eu nu ma stresez cu sughitul .Si Stefi o facea destul de des ,vad ca si Iusti sughite, stiam ca e ok.
Mami Ramonika .Cred ca ai aflat raspunsul la dilema ta in legatura cu timpul petrecut la san.Mai zic doar sa te asiguri ca suge ,nu sta cu tzitzi in gura ,sa o mangai sau gadili cat mai mult ca sa pape ,nu sa traga chiulul si sa ceara repede iar papa.
Lavi bravo pt eliberarea de hormoni.
Eu nu am mai avut hormoni din astia demult,nici macar in ultimele saptamani de sarcina cand as fi putut sa le dau liber. ma bucur mult ca s-a linistit micutul Raresh.
Simi iti ofer eu o cioco de care iti place tie si dolofanei tale multi pupici.Sa stapaneasca sanatoasa jucariile.
Rgagapie daca micuta ta papa numai san ,a luat excelent in greutate.Bravo voua!
Danuta sper ca au disparut grijile legate de luatul in greutate.Ai sa vezi ca vor fi perioade in care va lua prea mult.
Mariaandreai ce faza urata cu romerganul.Merita calcati in picioare medicii astia.offf...
Iti va prinde tare bine odihna asta ,dupa ce nasti vei cauta cateva clipe de somn bun
Laurairina imi pare rau de ochisorii rechinutei.Ii pupam sa treaca repede.
Eu cioco am mai papat cand am alaptat-o pe Stefi,acum inca nu ,e prea mic bb zic eu.Pentru o cola as face orice,sunt dependenta.Insa rezist,sper cat mai mult,prima oara m-a tinut 4 luni .Nu mi-e teama de cofeina cat de acid.Poate gusti doar un pic din cioco sa vezi cum reactioneaza rechinasa.
Ali bravo ca a crescut mare puiul tau si pupam ochisorii sa fie bine
Ancutza fetita ta a luat foarte bine in greutate.Mi se pare gresita ideea cu laptele praf a doctoritei.
Ionela uff ce soacra...poama acra.Bine ca a plecat cu sfaturile ei cu tot.
Ralu mersi de linkul cu emisiunea dnei.culcer,o indragesc tare mult.
Alinus ce mai faceti?Clavicula nu a trecut nici acum?
Ma gandeam ca ati scapat de ea.
pentru mamici si viitoare mamici.Sper sa reusesc sa pun poze mai tarziu si sa le vizionez pe ale voastre.
_
dymomo77 spune:
Va multumesc pentru incurajari(in special Shtephy, Laurairina, Monis).
Chiar daca nu voi reusi sa il alimentez natural vom merge pe varianta mixt cat de mult seportant e ca luam bine in greutate si am ajuns si noi la 4 kg.
mami fericit de Dan Mihail
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Va multumesc pentru incurajari(in special Shtephy, Laurairina, Monis). Chiar daca nu voi reusi sa il alimentez natural vom merge pe varianta mixt cat de mult seportant e ca luam bine in greutate si am ajuns si noi la 4 kg. mami fericit de Dan Mihail |
Uau,bravo,a crescut tare bine.
_
vias spune:
salutari si de la mine...desi sunt foarte obosita, Flavius nu scapa deloc de colici, noaptea se trezeste...
...i-am declarat razboi lui Pustache si i-am zis de dimineata ca nu pleaca de acasa daca nu o aduce pe maica-sa sa stea cu Flavius sa dorm si eu 2 ore.
Azi soacra e la mine, macar am apucat sa dorm putin...acum chir reusesc sa fac cate ceva si de mancare.
Felicitari Dankutza!
Lavi, te rog sa ma scuzi! Nu am vazut!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
DianeAli spune:
ma bucur asa de tare ca Dankutza s-a linistit si ca e totul bine cu printesa ei.. asteptam vesti si sa revina cat mai repede acasa!
Floricik....Monica_80? nimic nimic?
39+ Lorin Edward
shtephy spune:
uff Camy ce mai trageti si voi cu colicii astia.
imi pare rau si tin pumnii sa se linisteasca curand micutul Flavius.
e foarte bine ca o pui pe soacra la treaba.eu cred ca ar trebui sa faca si de mancare.
va pup .
_
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
sunt o proaspata gravidutza,dar am intrat sa o felicit pe Dankutza pt printesa sa-i creasca mare,sanatoasa si frumoasa!!!!!!!!!!Dankutza sper ca ma mai tii minte de la topicul Inseminare...prin cate emotii am trecut impreuna virtual...Eu am ramas gravi prin FIV pana la urma si acum am gemenasi in burtica!!!!!sunt in 6 sapt.
Fetelor scuze d off topic dar nu stiam cum sa dau de Dankutza.Asteptam poze cu Cezara!!!!!Asa ma bucur pt tine ca in sfarsit iti tii comoara mult asteptata in brate!!!!
Si felicitari tuturor fetelor care au nascut recent!!!!