Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!
Raspunsuri - Pagina 18
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Good morning, doreste cineva cafeluta buna buna? ![]() |
eu vreau! hai k s-a trezit raresh...revin imediat....

dianar...am adaugat-o si pe teo

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
My_Lady0091 spune:
si eu vreau una...buna dimineatza...

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

laviniablaga spune:
my lady nu pui te rog o poza cu micutza si pe contul comun sa o putem anexa in gashka fulgushorilor superbi de pe picassa? daca vrei! Am incercat sa salvez de pe site-ul unde ai tu pozele...dar nu se poate! te rog!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc, fetele. E incomparabil mai usor acum oricum decat cele 8 luni, ca am copila. Monica, tinem pumnii pentru duminica. |
Puiule, ce ma bucur ca gandesti asa, ca e mai usor ca ai printesa cu tine.... sa dea DD sa fie asa.... Noi incercam sa te sustinem cat putem.... nu mai spun nimic de faptul ca mai e putin si mergi si tu la tati ( nu?) sa mai creasca putin frumusica... si sa terminati cu actele.... apoi gata definitiv!!!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:

LA MULTI ANI!!!!
Teodora de DianaR
Vlad Stefan de Busymummy
David de S_alinutza
Bebe de Simona9999 

aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:
Mneatza, la al 3-lea mesaj
Andrelutule.... cafea! cafea! cafea! .... Eu, Eu, Eu!!!!!!
dymomo77, felicitari sotului, si tie, pentru doctorat. Da dea DD sa aveti mai mult timp de petrecut impreuna de acum
Shtephy, 

tu iar ai timp pentru toata lumea.... 

pt mami grijulie de Stephyta si Iustin, care nu ne uita nici pe noi. Tu cred ca ai putea avea grija de 10 copii si tot ai mai gasi timp si pt altii...Ce te admir ca poti! Eu am 1 copil... si acela cumintel... si tot ma mai vaicaresc( rusine sa-mi fie)
simonette
lasa... ca pt tine le tinem la antrenament si cateva zile... numai sa dureze putin travaliul si sa fiti bine amandoi.... ca pentru asteptarea travaliului punem la scuturat fufele cat e nevoie

monica_80 si esti la un pas de momentul 0.... te bantuie ceva ganduri.... mmm.... sper sa fie pline de optimism si nerabdare... iar daca vor sa vina si ganduri rele sa pui mana pe varguta sa le fugaresti
Lavi mneatza si tie si lui Rares
aniversarea nuntii POZE
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ionelamariaPuiule, ce ma bucur ca gandesti asa, ca e mai usor ca ai printesa cu tine.... sa dea DD sa fie asa.... Noi incercam sa te sustinem cat putem.... nu mai spun nimic de faptul ca mai e putin si mergi si tu la tati ( nu?) sa mai creasca putin frumusica... si sa terminati cu actele.... apoi gata definitiv!!!![]() ![]() ![]() ![]() |

Eu v-am zis ca dupa ce o vad la fatza pe asta mica si o pot atinge ma calmez si redevin optimista, da' nu m-ati crezut. Tati vine de Revelion, mai avem un drum la Timisoara si altul la pasapoarte si suntem gata, putem pleca in sfarsit la noi acasa. Si, in plus, acu nu trebuie sa stau pe stanga sa ma uit la tavan si sa ma intreb cum va fi, ce va fi, cand va fi si de ce va fi. So ... ne sustinem, ne imbarbatam (ma enerveaza vorba asta d enu mai pot, cum adica "imbarbatare"?), ne pupam, chestii, si trece vremea, copilasii nostri cresc mari mari si uite asa. Hai ca mai fac o tura de cafea si incerc sa pompez acolo cateva picaturi, poate poate.
dienutze spune:
Neata fete dragi!
Stef, minunata ca de obicei! Sa va bucurati de comorile voastre! 
Am vorbit aseara cu Dankutzul! A hranit fata cu bibe, deocamdata, si era in al noualea cer de fericire ca si-a tinut papusa in brate.
Papusa e pe zi ce trece mai bine.
Ea e bine, se recupereaza vertiginos. A incercat si durerile de cap, din pacate.
Are pb cu lapticul care nu prea vrea sa vina, e optimista, cu toate ca au cam chinuit-o asistentele. Zicea ca au iesit niste picaturi ca de grasime, eu i-am zis ca e colostru, asa cred.
A avut vizite si au obosit-o tare. Crede ca pe luni vor ajunge acasa, nu tine neaparat, vrea sa isi stie fata bine intai.
Face poze si filmulete intr-una! ![]()
Eu astept potera...socrii, cumnatii, nepotul...adica muuult zgomot, sunt olteni galagiosi!
Cu tzatzi stau mai mult decat bine, mercic de intrebare Ramona!
De cand am scapat de inceputul febrei laptelui alaptez exclusiv si papusa a luat un kg in 3 saptamani!
Incapem sa avem falcutee, copanase, ne lungim... ce mai, crestem ca printesele! Sunt topita dupa ea! Avem colici, dar vor trece si ei la un mom dat.
Fug sa mai trebaluiesc prin cascioara.... vine furtunaaa!
Mica mea minune:
Natalia Oana (16.11.2009)
simina_kin spune:
Buna dimineata la pranz
Andre mai ai cafea si pt mine????
M-am uitat din intamplare pe geam si-am raman

precum copii la cadouri
....cat imi place sa ma uit pe geam cum ninge
, iar acum ca ma uit cu fata in brate ,exact ca-n visele mele, ma face sa
de fericire

poate ca fulgii de afara vor aduce si fulgusorii nostri care se lasa asteptati , sa scape si burticile de atata "siecs"![]()
![]()
si nerabdare!!
eu scot niste 
pentru Simo, Floricik si Monica!!!

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simonette spune:
Cer permisiunea sa zac astazi......nici o schimbarein starea mea, bb e incapatanat! Amhotarat sa-l las sa vina cand vrea el![]()
Va multumesc ptr tot

Deci...gata, no siecs, no efort........haaa, o sa ma roage sa iasa si io o sa strang genunchii si o sa scot sunete de alea de nebun...
ca la rodeo!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!