Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!
Raspunsuri - Pagina 17
simonette spune:
Ce distractie pe cinste aici la voi!!! Chiar imi place tare atmosfera da......sunt bosumflata rau!!!!! Am mers pe jos si am urcat scari si pante la greu 2 ore si un sfert si tot ma simt bine
Nimic.....doar niste contractii destul de puternice dar neregulate...regulam-as pe ele
Am citit si eu in fuga ce ati ciripit pe-aici daaa......nu stiu ce vroiam sa mai scriu
Ma simt ca un
ca v-am scos fufele din debara.......ma iertati va rog
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7 zile!!!!!!!!
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Ce distractie pe cinste aici la voi!!! Chiar imi place tare atmosfera da......sunt bosumflata rau!!!!! Am mers pe jos si am urcat scari si pante la greu 2 ore si un sfert si tot ma simt bine Nimic.....doar niste contractii destul de puternice dar neregulate...regulam-as pe ele![]() Am citit si eu in fuga ce ati ciripit pe-aici daaa......nu stiu ce vroiam sa mai scriu Ma simt ca un ca v-am scos fufele din debara.......ma iertati va rog![]() mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 7 zile!!!!!!!! ![]() |
stai linistita iubita, nu esti singura...te sustinem

40+
smaranditza spune:
Am revenit pe fuga, pt ca mi-am amintit ceva foarte important, mai ales pentru cele care vor naste de acum incolo, si se vor confrunta cu aceleasi probleme cu alaptatul: m-am chinuit mult cu mulsul pentru ca erau infundate canalele. Asa ca medicul mi-a facut o injectie cu oxitocina pentru desfundarea canalelor. Am continuat cu comprese fierbinti, muls, si apoi o a doua injectie cu oxitocina.
Daca nu va propune medicul, cereti voi o injectie pentru desfundarea canalelor, si veti vedea ce usor va curge laptele dupa. Acum, cand e tzitzi plina, doar apas cu degetul si curge in jet ![]()
Va doresc noapte odihnitoare si pentru voi si pt bebei, si cat mai putini colici 
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui simonette Ce distractie pe cinste aici la voi!!! Chiar imi place tare atmosfera da......sunt bosumflata rau!!!!! Am mers pe jos si am urcat scari si pante la greu 2 ore si un sfert si tot ma simt bine Nimic.....doar niste contractii destul de puternice dar neregulate...regulam-as pe ele [Am citit si eu in fuga ce ati ciripit pe-aici daaa......nu stiu ce vroiam sa mai scriu Ma simt ca un ca v-am scos fufele din debara.......ma iertati va rog![]() mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 7 zile!!!!!!!! ![]() |

de la atat "siecs" ti se trage
esti de belea

Ai nca scriu aici si continuarea rpd ca s-a trezit printesa
Stefy mii de

pt tine.Ce frumos ai povestit de copii

Smaranditza ma bucur ca ai reusit sa alaptezi...eu n-am avut bucuria asta

nu mai pot continua ca urlaaaaaaaa

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Smaranditza

m-ai facut fericita cu pontul tau AM REUSIT SA FACEM KK 

, apoi am facut baitza si acum papam fericite

Eu incercam mereu cu termometrul, da nu-l roteam, doar al bagam putin
Revin dupa ce terminam de papat
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simonette Ce distractie pe cinste aici la voi!!! Chiar imi place tare atmosfera da......sunt bosumflata rau!!!!! Am mers pe jos si am urcat scari si pante la greu 2 ore si un sfert si tot ma simt bine Nimic.....doar niste contractii destul de puternice dar neregulate...regulam-as pe ele![]() Am citit si eu in fuga ce ati ciripit pe-aici daaa......nu stiu ce vroiam sa mai scriu Ma simt ca un ca v-am scos fufele din debara.......ma iertati va rog![]() mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 7 zile!!!!!!!! ![]() |
chiar nua vem de ce sa te iertam.
esti tare aproape cu siguranta.
te pupam si tinem pumnii

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
floricik spune:
Fetele, sunteti minunate!!! 
Va multumesc pt incurajari. 

Monica, cunosc bine sentimentul.
Adevarul este ca unora chiar le pasa si ma suna sa vada daca eu si fetita suntem bine. ![]()
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
simina_kin spune:
Stau si dau F5, da degeaba,nu-i nimeni pe aici.
De o ora legan fata fara succes
...nu vrea sa inchida ochii
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
smaranditza spune:
Simina, ma bucur ca ati reusit sa va "usurati" 
Noi ne luptam cu colicii din greu. Abia acum a adormit. Insa, nu stiu pentru cat timp. Oricum, daca nu a facut kk la pampersul asta, repetam operatiunea termometru, pt ca prea se stramba saracutul 
O noapte linistita si odihnitoare va doresc (si imi doresc si mie
) dar nu stiu daca voi avea parte, ca se anunta "o noapte furtunoasa"