Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Luna, uite: http://sabina.geneza.ro/pages/filme-movies/2-ani-si-5-luni.php
Te inteleg cu tatal tau, nici al meu n-a apucat sa-si cunoasca nepoatele, nici sa ma vada maritata, la casa mea sau macar conducand masina .
Superba masinuta are sotul tau, te inteleg ca ti-a placut sa o calaresti .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Carla il gasisem, e super, Sabina e frummoasa foc dar cel mai mult imi place rasul Larisei. Eu trebuie sa recunosc ca niciunul al meu n-a avut ras din ala colorat precum Larisa. Acum ce mai rade Lis de zici ca acum lesina insa eu ma refer la ras de bebelus.
Masina...e de holtei, ma tot rog de el s-o schimbe, nu vrea. A lui de holtei, a mea de domnisorica, copiii...sa-si ia masina ca saracii abia au loc pe la noi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Wakey Wakey, rise and shine! |
what?
luna, ce masina bengoasa are sotzul tau!!!! chiar de holtei! btw, pe tine te-a "sensibilizat" vreun pic aspectul masinii cand l-ai cunoscut? sau a venit la intalnire cu bus-ul?
vivela, n-am vrut sa te ingretzoshez......si pt ca nu ma pot abtzine....ieri astia de la Guerilla cica nu-i niciun bai cu filmuletzul ala, atata vreme cat geoana se afla la capatul corect al blow-job-ului!
alexi, la mine n-au mare efect sanctiunile aplicate! doar ca daca tzip la el cand face o prostie si-i zic nu face asta, pt ca....! se uita mine si zice: cre ca da! dupa care se apuca iar de treaba!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
Vivela spune:
neata
eu m-am trezit cu draci, David a dormit in capul meu, la propriu. si se mai si rotea, cred ca mi-a lungit parul cu 5 cm .
iar al meu sotz s-a trezit cam la fel de "bine-dispus" si mi-a sugerat ca nu mai trebuie sa cheltuim bani decat pe lucruri necesare. nu ca i-as fi cheltuit eu aiurea, ca shopingul nu e chiar pasiunea mea cea mai mare, dar gandul ca acum nici macar aceasta posibilitate teoretica n-o mai am, imi da o stare de kko.
mychey, de acord cu Guerilla, da' na, am imaginatie bogata si deja vizualizam scena . bleah .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Mychy n-avea cum sa ma sensibilizeze masina caci ne-am cunoscut in Romania si iti dai seama ca nu mi-a zis ce masina are. Ne-am cunoscut in august, in sept a venit iar (ca eu l-am tot amagit ca ma duc dar nu aveam incredere asa ca nu m-am dus) si in Noiembrie am hotarat ca e timpul sa-i cunosc sotia (eram ferm convinsa ca trebuie sa fie ceva la mijloc, era totul prea frumos, nu-l deranja faptul ca am un copil, ne iubeam ca nebunii dar mereu era stresata ca mi-o iau peste bot si e insurat cu trei copii) asa ca am mers eu la el si cand am vazut masina la aeroport m-am impresionat instantaneu.
Vivela cunosc sentimentul, fie-mea cand aterizeaza la noi in pat, si in ultimul timp aterizeaza in fiecare noapte, doarme lipita de mine precum timbrul de scrisoare, afectiv lipita de spatele sau pieptul meu.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Wakey Wakey, rise and shine! Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
Pe Georgi las-o sa doarma mai mult ca o fi obosita.
Luna1 spune:
Sa va povestesc ceva. Eu am un nepot de 13 ani (14 in ianuarie) si o nepoata de 15 din partea fratelui sotului meu. Ei sunt amandoi "prietenii" mei pe facebook.
Aseara citesc ca posteaza Aaron nepotul ca e in deep sh*t. Il itreb si eu si iubita lui de ce si imi zice ca i-a venit nota de plata la tel £150. In fine in toata discutia pe facebook era si iubita lui (daaaa are iubita, ma intreb daca alea alea) si de nu ii transmitea la I love you babe si el I love you babe back ca dupa vreo 20 mesaje era cat pe ce sa le zic ca vomit daca nu se opresc.
Bai eu stiam ca de obicei baietii incearca sa fie cool insa nepotul ASTA al meu care e si frumos de pica, o iubea pe fetita asta in gura mare pe facebook fara nicio problema.
In fine, firul povestii, vorbim cu fratele lui Jaime care e super cool, eu cred ca-l bateam, el zice ca eh, toti am facut prostii, si ca probabil a vorbit cu iubita prea mult pe tel si ca asta e, au avut o discutie si Aaron e constient de gravitatea faptului si gasesc ei o solutie. In final chiar intra tac'so pe facebook si ii zice sa stea linistit, se mai intampla si gasesc ei o solutie. Asa parinte vreau si eu sa fiu.
mychydutza spune:
vivela, ce coincidenta!!! si andrei tot in cap (la propriu) mi-a dormit! de-a latul patului, cu capu la tac'su si cu picioarele peste capul meu. cum il puneam in pozitia normala, cum se schimba, asa prin somn! de dimineata, de la atata frecangeala, nici pampers nu mai avea pe el....noroc ca nu facuse nik, ca de obicei e plin!
luna, cand am citit :"sa-i cunosc sotzia"...am zis:ups! s-a dedat luna la menage a trois! dupa aia m-am luminat....
musso...ce faci????
mychydutza spune:
luna, hehehe! ce familie de internautzi! toata lumea pe facebook.....