Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

karli, mi-a trecut (relativ), efervescentza politica....asa ca ca ma duc la munte sa ma relxez....cat despre berceanu ....sper sa: break a leg!!!!!ceea ce-i doresc si lu udrea . cat despre dosare.......sper sa-l fac pe la de congo, nu pe ala de disponibilizare......oricum bine ca-s sanatoasa...restu, om trai si-m vedea!
vio, nu ti-e dor de sora ta? banuiesc ca va vedeti destul de rar......eu la gradi am stat putin, pt ca nu dormeam la pranz, eram in parioada cand imi cadeau dintii de lapte , asa ca ii scoteam , ii pierdeam si dupaia ii trezeam pe copii sa mi-i caute!. oricum am un copil fff rau obraznic, asa ca are cu cine semana andrei

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta da eram mai shmecheri. Cum spuneam nici eu n-am mers la gradi pe motiv de...fata mamii. Adica m-au dus si cica (eu nu-mi amintesc) am urlat vreo 2 sapt pana mama a renuntat si m-a luat acasa. Apoi cica a angajat o femeie sa stea cu mine si aia cica dupa o sapt a plecat nu inainte de a ii spune "doamna nu stiu cum reusiti sa traiti cu ea asa, va urez succes!"

Deci am fost si eu o pain in the back side, deci acum nici macar nu cracnesc. Nici n-am tupeul sa deschid gura sa ma plang de ceva la mama. Mai ales ca mama imi zice frecvent "ia uite mananca singura Adelise, tie ti-am dat in gura pana la 6 ani, ia uite isi pune singura pantofii, pe tine te-am incaltat pana la 8 ani, si cand erai gravida ma puneai sa-ti leg sireturile".

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

luna, exploatatoare de mamici!!! pai acu sa nu scoata adelise untul din tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

vio, nici nu stii ce mult conteaza pentru mine vorbele tale de incurajare. multumesc din suflet! si de mult vroiam sa-ti spun ce frumoasa esti in poza de pe mess.

va multumesc tuturor... stiti si voi ca uneori cuvintele te ung pe suflet!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hai ca m-am documentat...

http://ro.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eoimii_Patriei

plus: "Grupele de soimi ai patriei erau constituite astfel: in gradinite - structura grupelor mijlocii si mari (cuprindea copii de 4 si 5 ani); in clasele I ale scolii primare (erau cuprinsi copii de 6-7 ani); pe cartiere, strazi si sate, (cuprindeau copii intre 4 si 7 ani care nu erau inscrisi la gradinite sau in clasa I). In anul scolar 1984-1985, efectivul Organizatiei Soimii Patriei era de aproximativ 1,1 milioane de membri, organizati in circa 46.000 de grupe." (sursa: http://stiri.zoot.ro/Soimii-Patriei-indoctrinarea-copilariei,185235.html)

plus ca am sunat-o pe doamna invatatoare acum daca tot am evocat atata clasa a I-a ... m-a luat si un dor de ea ... bineinteles ca am intrebat-o si de soimii patriei! mi-a confirmat ce va tot spun plus ca am intrebat-o special daca era o chestiune pe regiuni si a zis ca NU, era in toata tara!

ma duc sa fac o mamaligutza cu branza si smantana si ou fiert!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

CristinaSanatate!
Violeta, vreau si eu sa vad poza ta de pe mess.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

traim in tara lui papura voda.......vreau sa pleecccccccc! luna ma iei la tine? fac orice.....sau aproape orice
ia uitati aci stire: http://www.mediafax.ro/politic/patapievici-basescu-a-avut-o-caseta-cu-geoana-primind-sex-oral-5170011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy esti bine venita oricand. Serios.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Cristina imi pare rau ca a trebuit sa stati atata timp prin spital mai ales ca saracul Denis mai avea putin si murea de foame . Multa sanatate. Cred ca faci foarte bine sa nu speculezi prea mult. Luni vei vedea rezultatele si sunt sigura ca va fi bine

Karli ti-am vazut pozele, sunt bestiale. Am si eu acasa la mama cu soimii patriei si cu pionierii. Si eu am fost comandat de grupa si vroiam la fel ca si Carla sa fiu comandant de detasament

Luna
lasa ca azi va fi mai bine si in weekend recuperezi si ai timp si pt tine . Eu una nu ma plang mamei pt ca stiu ca si ei i-a fpost greu. Ea ma admira pe mine ca ma descurc singura cu un copil asa de activ

Michy nu ti-am spus pana acum dar cand te citesc imi inseninezi ziua, ma faci sa rad si sa fiu binedispusa. Ai un simt al umorului care contagiaza

Cafera
pe unde bulevaredezi de nu mai zici nimic

Oana mai lasa cumparaturile si spune-ne ce face Catinca

Catarina azi a fost la biserica cu cresa si au cantat 2 cantecele pe care le repetasera in ultima saptamana. Am imbracat-o cu o rochita rosie, ciorapei albi si o camasa alba, imi venea sa o mananc cu fulgi cu toti

I-am povestit ca am un bebe in burtica si ma intreaba: Mami am si eu bebe in burtica? Ce norocoase santem ca avem niste copii asa frumosi si destepti :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, daca prin absurd este adevarata stirea, inseamna ca protagonistii casetei sunt geoana si base .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput